suozdekkk ve diğer tüm arkadaşlarım nasıllar??bugün idrar testini dayanamdım ve yaptım sadece tek bir çizgi negatif çıktı kızlar siz sakın adetiniz geçmeden yapmayın çok morelim bozuldu bugün hiç konuşmadım adet tarihim 5 mart acaba erkenmi yaptım ama 4 gün kalmıştı kızlar ya siz hmn yapıpta sinirlerinizi bozmyın ebnden tavsiye...ya of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım...Bence yarını bekle kan tahlili için.Lekelenme olduysa reglin yarın gelebilir çünkü;hani boşuboşuna gitmiş olma diye söylüyırum.Ama zaten hamişsen yarın reglin de gelmez;gönül rahatlığıyla gidersin tahlile...
Yine de sen bilirsin tabi...
Arkadaslar lısteden butterfly45 arkadasımızın ısmını sıldım malesef bebegını düşürdü çok üzgünüz çok kelımelerle anlatmayacagım durumu Allah sabır versın ve Allah ım kımseye yasatmasın amın
su...........................
Arkadaslar lısteden butterfly45 arkadasımızın ısmını sıldım malesef bebegını düşürdü çok üzgünüz çok kelımelerle anlatmayacagım durumu Allah sabır versın ve Allah ım kımseye yasatmasın amın
aysulay26, hatice_48, pembedana, suozdek+
iyi geceler kızlar,
bu ne ya, bu kadar kötü haber üst üste mi olur,
su'cum üzülme belki şimdi kafan rahatlar ve reglin gelir bir an önce, (tabi ki çok saçma biliyorum ama)
butter'cığıma çok üzüldüm, ama hayırlısı buymuş demek ki, vardır bir bildiği rabbimizin....
iyi geceler canım..opuyorumnanaktan
hoşgeldinnnn
fatoşum hoşgeldin sen de
hoşgeldin dilemma
Su cummm ,Test yaptırmışsın,negatifmiş.Olsun görüyorum ki rahatlamışsın. Belirsizlik mahveder insanı bilirim. Bir an önce adet olursun inşallah ta sıkıntın sonlanır canım.
Benzer şeyleri ben de bir süre önce yaşadım.3,4 gün gecikince hastaneye test için gittim.Ücret fazla geldi o an,bir de çok konduramadım hamileliği kendime ondan sanırım; yaptırmadan eve döndün.Bir iki gün sonra da adet oldumkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?