Arkadaslar lısteden butterfly45 arkadasımızın ısmını sıldım malesef bebegını düşürdü çok üzgünüz çok kelımelerle anlatmayacagım durumu Allah sabır versın ve Allah ım kımseye yasatmasın amın
evet canım kafam rahatladı ama bir de reglim gelirse çok daha iyi olcak..işallah daha fazla gecikmez..çok sağol canımcım opuyorumnanaktan
ben gidiyorum herkese iyi geceler opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
günaydın herkese, 1 mart olarak listeye yazılmıştım, idrar testi olmumsuz çıktı, yarın için randevu aldım kan testi yaptıracam.tabii yarına kadar kırmızılar gelmezse..bu ay kasık ağrımdan duramadım, test negatif çıksa da mutlaka dr.a gidecem çünkü hayarımda böyle ağrılar görmedim..herkese iyi ve güzel haberler alacağı bir gün dilerim..
günaydın ipek..
butterfly için çok üzüldüm allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize..allah sağlıklı bir bebek versin inşallah butterfly a da
Çok üzüldüm canım bu bugün aldığım ikinci düşük haberi
maalesef gebeliklerin ilk haftalarında düşükler olabiliyor bende kaybetmiştim
bebeğimi ama Allah'ım teselli ediyor o meleğin kardeşlerini gönderiyor
acımızı hafifletiyor...butterfly da inşallah en kısa zaman da toparlanır ve yeniden başlar
çalışmalara
kan testi de negatif mi çıktı canım peki doktora gözüktün mü şu kadar gün gecikti
reglim hamişde değilim niye adet olmuyom diye bi sorun yoktur inşallah ?
günaydın ablacım :)
günaydın pitos ağrıyı tek bi taraftaki kasıgında mı görüyorsun ?
belki yumurtan kistleşmiştir canım bu durumda hem çok ağrı olur hem tek
bi taraftakı kasık feci ağrır hemde adetin gecikir
günaydın canım.sen bi kare atlamışsın hayırlı olsun
yumurtlamamdan 3 gün sonra falan sol kasığım ağrımaya başladı, hatta bacağıma vurdu.sonra sağ ve sol ağrımaya başladı..şu anda 2 side ağrımıyor.şaştım kaldım bende:)
saol ilgin için.inş.dediğin gibi kist değildir, bende ondan şüpheleniyorum.size yarın iyi haberler vermek istiyorum çünkü..
hayır ablacım cumartesi günü inşallah atlıycam diğer kareye :) 12 hafta+3günlüğüz :)
(bu arada tickeri kastediyorsun dimi yanlış anlaamdım ?)
günaydın arkadaslarrrr
evet tickerden bahsediyorum.bu arada dün akşam sana yazdım çıkmıştın.dün gece eşim evde kaldı sabaha karşı çıktı yine birlikte uyumuş olduk yani:) akşam arayıp böyle yapayım mı dediği zaman uçtum havalara.şimdi de baya bi yorgun olarak derse girdi:sinifsinif: ben de dünkü psikolojiyi atlattım galiba ya da eve gidince boşluk görünce anlarımboshayallersmile
günaydın kızlar....
güne kötü haberlele başladık inşallah devamı gelmez :sinifsinif:
butterfly arkadaşımıza çok üzüldüm ya Allah çok çok sabır versin...yine ve yine herşeyin hayırlısı diyorum...tez zamanda başka bebekler nasip etsin Allahım :Saruboceq:
su'cum kan testinde negatif çıkmış:gitme: herşeyin hayırlısı...artık kırmızılar da daha çok gecikmeden gelir...doktora gitmeyi düşünüyomusun neden geciktigi için?
evet tickerden bahsediyorum.bu arada dün akşam sana yazdım çıkmıştın.dün gece eşim evde kaldı sabaha karşı çıktı yine birlikte uyumuş olduk yani:) akşam arayıp böyle yapayım mı dediği zaman uçtum havalara.şimdi de baya bi yorgun olarak derse girdi:sinifsinif: ben de dünkü psikolojiyi atlattım galiba ya da eve gidince boşluk görünce anlarımboshayallersmile
günaydın şekerim :)
günaydın canım
ablacım gördüm dün yazdıgını cevapta yazmıştım ama görmemişsin sanırım :)
eve gidince anlarsın sanırım ama üzülmee gelicek hem yalnız değilsin kiii
bebişin göbüşündeee :) tickerinde ne yazıyo gördünmü artık gözlerimi açıp kapatabiliyorm
yazıyo bebeişin tüm duyu organları 12. haftaya kadar gelişiyo ama 7. aydan
itibaren kullanmaya başlıyo :) kitap okursun bebişine duyuyo seni çünkü :) görüyo bile hatta :) maşallah
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?