evet canım ılk aydan da aynı gundu senınle sımdı hatırladım..ama ben bu ay tam olarak bılemıyom valla..test te bıle karısıklık oldu..ole bılıncsızce beklıcem heral.:uhm:
canım ben bi kere yaptırmıştım. ilk evlendiğimde... hemen aldım sonucu. kimse yoksa gayet rahat 5 dk.da çıkıyo sonuç üzgünüm...
aradim orayi dedilerki degerlerini isteseydiniz eger 3 saat falan sürerdi ama sadece gebelik varmi yokmu diye baktirdiginiz icin degerlerinize baktirmadik sonuc negatifti iyi dedim kani aldilar 10 dakka bekledim orda hemen sonucu verdiler negatif diye ondan eve gelince dank etti aradim öyle dediler ynai
Yumurtlamanın üstünden 14 gün sonra adet mi olunuyo gerçekten?Burda sizden duydum bunu,bilmiyordum.
oyle demekkı canım bek pembede yaptırmıs onada hemen solemısler..hayırlı canım stres yapma.....gelecekse gelsın adetın de rahatlaa...
ozaman güvenilir diyosun yani sonuc dogrudur bende merak etmistim saol :)
bende her ay ole oluyodu canım tam 14 gun adet oluyodum sadece gecen ay sasırdı oda kımyasal gebelıkmıs..ama bu ay gercekten yumurtlamamı bıle hesaplayamadım yaaa.ustelık testım de vardı..hangı gunu beklıyom ben yaaa..bılmıyom..senın varmı hıssettıgın bırseyler
evet öyle canim saol tesekkurler yardimlariniz icin :)
bende her ay ole oluyodu canım tam 14 gun adet oluyodum sadece gecen ay sasırdı oda kımyasal gebelıkmıs..ama bu ay gercekten yumurtlamamı bıle hesaplayamadım yaaa.ustelık testım de vardı..hangı gunu beklıyom ben yaaa..bılmıyom..senın varmı hıssettıgın bırseyler
ben cikiyorum kizlar sabah erken kalkicam tesekkurler hepinize görüsürüz yarin :)
Merhaba arkadaşlar!!!
Ben çok hastayım;o yüzden kalamayacağım.İstirahat etmem gerekiyor sanırım :gitme:
Merhaba arkadaşlar!!!
Ben çok hastayım;o yüzden kalamayacağım.İstirahat etmem gerekiyor sanırım :gitme:
Merhaba arkadaşlar!!!
Ben zaten doktora takip yaptırıyorum ya canım,salı gitmiştim.13. güne tekabül ediyo zaten
Gittiğimde yumurtlama günlerimde olduğumu söyledi doktor.Gün aşırı çalışın 3 kez dedi.Çalıştık işte biz de:kedi: Beklemedeyim
ben cikiyorum kizlar sabah erken kalkicam tesekkurler hepinize görüsürüz yarin :)
Vaayyyyy 3000 olmuşuz
Sizlerle nice 3000.sayfalaraaaaa!!! :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?