Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
evet canım ılk aydan da aynı gundu senınle sımdı hatırladım..ama ben bu ay tam olarak bılemıyom valla..test te bıle karısıklık oldu..ole bılıncsızce beklıcem heral.:uhm:

Yumurtlamanın üstünden 14 gün sonra adet mi olunuyo gerçekten?Burda sizden duydum bunu,bilmiyordum.

oyle demekkı canım bek pembede yaptırmıs onada hemen solemısler..hayırlı canım stres yapma.....gelecekse gelsın adetın de rahatlaa...

Yumurtlamanın üstünden 14 gün sonra adet mi olunuyo gerçekten?Burda sizden duydum bunu,bilmiyordum.

bende her ay ole oluyodu canım tam 14 gun adet oluyodum sadece gecen ay sasırdı oda kımyasal gebelıkmıs..ama bu ay gercekten yumurtlamamı bıle hesaplayamadım yaaa.ustelık testım de vardı..hangı gunu beklıyom ben yaaa..bılmıyom..senın varmı hıssettıgın bırseyler

bu ay nasıl geçti tatlım senin....

bende çıkıcam birazdan tatlım. iyi geceler...
bebişin uykusu gelmiş.çok yorulduk bugün...

Merhaba arkadaşlar!!!
Ben çok hastayım;o yüzden kalamayacağım.ıstirahat etmem gerekiyor sanırım :gitme:

Ben zaten doktora takip yaptırıyorum ya canım,salı gitmiştim.13. güne tekabül ediyo zaten
Gittiğimde yumurtlama günlerimde olduğumu söyledi doktor.Gün aşırı çalışın 3 kez dedi.Çalıştık işte biz de:kedi: Beklemedeyim

Vaayyyyy 3000 olmuşuz

Sizlerle nice 3000.sayfalaraaaaa!!! :1hug:

oohh calıstın rahatsın yanıı...hadı bakalım ınsallah bu ay guzel haberını alırız canım yaaa martın acılısı oldu gerısı gelır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…