Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun şekercim...üşüttün müüüü??

merhabaaa canım aaaaaaaa ıyılesemedın demek..yat dınlen canım..yorma kendını....

Çok geçmiş olsun canım.Özlettin ama kendini..

Ya!Bugün yatabilsem biraz daha iyi olurdum ;dün kötğ değildim çünkü;ama bazen hayat misade etmiyor mskinliğe senağlama

Hepinze teşekkür ederim....
Kocaman öpüyorum.Ben de sizi özledim;sırf 'bu kız yine nereye kayboldu' demeyin diye girdim bu gece haberiniz olsun olumunekankayizsmile
Ttalı rüalar....

oohh calıstın rahatsın yanıı...hadı bakalım ınsallah bu ay guzel haberını alırız canım yaaa martın acılısı oldu gerısı gelır ınsallah

İnşallah canım.Aslında her ay çalışıyoruz da,prolaktinim yüksekti düştü.Bu olumlu bir gelişme benim için

Evet yaaa;1000-2000-3000de hep vardık değil mi :)))))
Sizi seviyoeum.... :)

İyi geceler canım.Kendine çok iyi bak,sonra topiğe geri dönnnnnnopuyorumnanaktan

ohh ıyı canım bak dusmuste ne guzel hayırlısı allahtan...bız sadce bekleyecegızz

Kesinlikle canım ve hep hayırlısını diliyorum.Daha önce kötü bir tecrübem var zaten.İnşallah bunca beklediğime değecek,sağlıklı bir hamilelik yaşayacağım ben de.
Ve inşallah hepimiz:Saruboceq:

Günaydın benim tatlı, sevgi kepeleklerim, opuyorumnanaktan
Dersim vardı, şimdi bitti, öğrt. odasına gidip bi kahvaltımı yapayım, dönerim geri cokacimcoook

günaydın kızlar..
ben de kahvaltı yaptım ama doymadım:sinifsinif:

günaydınnn kızlarrrr...!!!
bende kahvaltı yapıyommmm sositososito

Kızlar yaa, dün akşam mısır ekmeği yapmayı denedim internetteki bi tarife göre, berbat oldu, beceremedim bilmiyorumkismile kociş dalga geçip durdu bütün akşam yaaaaaaa :kedi:

günaydın herkese, dün yaptırdığım kan testinde bhcg değerim 30 çıktı, 2 gün sonra tekrar yaptıracam, gebelik başlangıcı mı belli olacakmışş, ama bence bebiş geliyor değil mi??

Kızlar yaa, dün akşam mısır ekmeği yapmayı denedim internetteki bi tarife göre, berbat oldu, beceremedim bilmiyorumkismile kociş dalga geçip durdu bütün akşam yaaaaaaa :kedi:

nerden esti canım aklına mısır ekmeği yapmak??
bi de sizin ders kaçta başlıyor ki 8 de ilk dersin bitmiş oluyor?

günaydın herkese, dün yaptırdığım kan testinde bhcg değerim 30 çıktı, 2 gün sonra tekrar yaptıracam, gebelik başlangıcı mı belli olacakmışş, ama bence bebiş geliyor değil mi??

5 ten sonrası gebelik canım.hayırlı olsun bebeşin:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…