tabii canım yürüyemiyroum çok fazla, aşırı yorgun düşüyorum çünkü...sinema yaptım işte en azından bi değişiklik işte bana...1 aydır yatıodum ewde..kilo almaya başladım sanki...
Süper o zaman.
Hamilelikte ilk zamanlar çok uyku hali oluyor ya,o yüzden söyledim canım.Evdesin zaten demi.Uyu gitsin,tadını çıkar valla:smiley-cool:
hosbuldum canım nasıl gıdıyor..evet sabah sıte sorunluymuss ama cozulmus bıraz okudum ama bayagı kaynatmıslar ısın ıcınden cıkamadım valla
aneeeyyyyyy kılo haaaaa tosun mu olcan yoksa guzelım..pembe tosundelikafadulden
iyi geceler kizlar
aksam gittim kan testi yaptirmaya ama poliklinikte test yaptircam dedim varmi nekadar surer dedim
varmi yokmu diyemi ögrenceksiniz dediler evet dedim 5 dakka dedi adam yaptilar negatif dedi adam
ama degerlerimi sordugumda o 3 saat sürüyo dediler simdi bu test dede kesin midir ??? yani gebelik yokmu demektir ??? anlamadim ben
sabah tartılıyorum kahvaltıdan sonra :56.6 çıkıyor...
akşam bu saatelerde : 57.8 oluyorum iki gündürrr.... ay çok moralim bozuldu sorma..hemencik olur mu yaa...
iyi geceler kizlar
aksam gittim kan testi yaptirmaya ama poliklinikte test yaptircam dedim varmi nekadar surer dedim
varmi yokmu diyemi ögrenceksiniz dediler evet dedim 5 dakka dedi adam yaptilar negatif dedi adam
ama degerlerimi sordugumda o 3 saat sürüyo dediler simdi bu test dede kesin midir ??? yani gebelik yokmu demektir ??? anlamadim ben
Sabah muhabbet iyi oluyor.Okula gitmeden bazen bakıyorum da.............
Ben iyiyim,herşey yolunda. sende durumlar nasıl?
vala canım okadar cabuk olup olmadıgını soyleyebılıyolar mı anlamadım gıttı..sonuclar 3 saat sonra cıkıyosa neye baktılarda soledıler:uhm:
sabah tartılıyorum kahvaltıdan sonra :56.6 çıkıyor...
akşam bu saatelerde : 57.8 oluyorum iki gündürrr.... ay çok moralim bozuldu sorma..hemencik olur mu yaa...
moralın bozulmasın canım yaa ama aksam yemekte dahamı fazla kacırıyosun acep:uhm:
Ben hiç kan testi yaptırmadım.Değerine baktırsaydın daha iyi olurdu sanırım.Bir de sen sonucu elinle almadınmı ki
kan aldilar en fazla 10 dakka icinde gebelik varmi yokmu diye cikiyomus negatif dedi bilgisi olan varsa merak ediyorum gercekten adetimde gelmedi daha ???? bilmiyorumkismile
okuyorum bende sabah yazılanları ama fazla gıremıyorum gunduz...
bende de aynı canım yaa mart 9 yazdırdım ama 12 de olabılır bu ay bıraz karısık ısler
kan aldilar en fazla 10 dakka icinde gebelik varmi yokmu diye cikiyomus negatif dedi bilgisi olan varsa merak ediyorum gercekten adetimde gelmedi daha ???? bilmiyorumkismile
ay bu akşam yarım porsiyon yedim resmen... bilmiyorum yaa.. portakal suyu falan çok içiyorum, oda aşırı gaz yapıyo tabii sütte! ondan mı ki bilmem...
Tarihlerimiz çok yakın .benim 12 mart.Hayırlısı herşeyin........
valla canım daha once kan testı yaptırıstım ama bu kadar erken solememıslerdı..3 4 saat sonra soylemıslerdı..pekı testın sonucunda 3 saat gecmedımı daha almadınmı degerlerınının sonucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?