Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
nanecim bişey sorcam sana.hatırladığım kadarıyla yeni evlisin sen demi?14 şubattan aklımda kalmış daşutarafagitti
en başından beri korunuyor muydunuz?ne zamandan beri bıraktınız korunmayı?

14 şubat bizim nişan yıldönümümüzdü...bu ayın 28inde tam 1 yıl olucak...aslına bakarsan ilk evlendiğimde korunmak için iğne vurdurmuştum hap kullanmak işime gelmedi...ama bütün adet düzenimi altüst etti...1 ayda 3 kere adet oluyodum...doktora gittim tiroid bezlerimde sorun vardı ilaç felan kullandım doktor yasmin vermişti korunmam için ama hiç o da adet düzenimi bozdu sadece 1 hafta kullandım ve bıraktım sonra.. ilk 4 ay sürekli adet olmaktan sanırım yumurtlamada olmamıştır.yasmini bıraktıgımdan beri hiç korunmadım...bu 4 aydan sonra eşim hep şehir dışına çıktı sadece haftasonları evdeydi...yaklaşık 5 ay felan eşim sürekli yanımda...hiç de korunmadım...

erkekler nedense poponun hacimli olanını sever canım,bu konuda sorun oldugunu sanmıyorumkaydirigubbakcemile3

ewet canım çok haklısın eşim çok memnun bu konuda kaydirigubbakcemile3

amma uzun oldu kafanı şişirdim he:)

gerçekten dengeni alt üst etmiş,erkeklerin korunması daha mantıklı galiba bu durumda.çünkü hormon dengesi bozulduğu zaman uğraş uğraşabilirsen.eşlerin dışarı çıkması çok kötü ya.benim de eşim yarın gece gelecek 1 yıl olmuş gibi.İnşallah sizin de çok olmaz bu tür ayrılıklarınız bundan sonra.

bencede erkekler korunsa bizim için daha iyi hem hap da iyi değil öyle sürekli kullanmak....
kesinlikle canım bide insan yeni evli olunca dahada zorlanıyor...şükürki atlattım o günleri...artık eşim hep yanımda olucak bidaha çıkmayacak dışarı çünkü sabit göreve geçicek yakında... opuyorumnanaktan

inşallah canım senin eşinde hep yanında olur...biter bu gitmeleri...seni çok iyi anlıyorum şuan... :1hug:
senin ne kadar oldu evleneli canım?

rüyamda aynı apt oturdugum kadın bana hamile oldugunu söylüyor bende içimden keşke bende hamile olsam diyorum (ilk çocuklarımızda yaşıt) kadın ekşi yapıyor bende mevsimi diil bunları nerden buldun diyorum bilmiyormusun bu mevsimde de çıkar diyor

yaaaaa kızlar çok ılgınç bişi oluyo bırı sımdı oldu bırıde geçen gün ben sımdı hergün karnımı severek dua okuyorum bebişime okurken duayı o an böyle karnımda elımle sevdıgım yerde pıt pı pıt dıye bişi atıyo ama çok hızlı benım kalbımde ayrı yanı ıkısınıde hıssedıyorum bebişin kalbımı acaba yaaaa

valla canım hayırdır inşallah güzel haberler alırsın inş...bebek istiyormusun yada bu ay bekliyormusunuz bebiş?

ayy ne güzel canım ya...belkide kalbidir canım Allah sana hissettiriyordur belkide kalbinin atışlarını? Allahın herşeye gücü yeter biliyosun....

ayy ne güzel canım ya...belkide kalbidir canım Allah sana hissettiriyordur belkide kalbinin atışlarını? Allahın herşeye gücü yeter biliyosun....

canım bılmıyorum ama öyle hıssedıyorum açıkçası bende ınsallah dogru hıssedıyorumdur Allah ım ınsallah

negatıf cıktı kandaaaaaaaaaaaa

:çok üzgünüm: çok üzüldüm mızmızcım ya .Allah hayırlısını versin.. :Saruboceq: lütfen üzülme her ay yeni umutlarla çalışmalara devam et... biz hepimiz öyle yapıyoruz artık...yoksa ne kadar üzülürsek o kadar psikolojik olarak çöküyoruz kendi kendimizi hasta ediyoruz...en iyisimi Allahın takdirine bırakmak...O ne zaman verecegini iyi bilir...

canım bende hissediyorum ben bebişin kalbi değildir diyodum kim burda birisine
bebk yukarı çıkana kadar hissedilebilir demiş doktoru
ben en son doktora gttiğimde sordum farklı bi doktordu yok hissedilmez
kan hızlı pompalandıgı için oradakı damarların atışını hissetmışsındır dedibana bende hissediyorum canım 8. haftadan beri kalp atışlarını da kalp atışı mı değil mi
o konuda pek emin değilim

hayirlisi canim benim hic canini sIKma lutfenn..Allah en uygun zamanda nasip eder ins.. bebisini kucagina almayii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…