nanecim bişey sorcam sana.hatırladığım kadarıyla yeni evlisin sen demi?14 şubattan aklımda kalmış daşutarafagitti
en başından beri korunuyor muydunuz?ne zamandan beri bıraktınız korunmayı?
erkekler nedense poponun hacimli olanını sever canım,bu konuda sorun oldugunu sanmıyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba a.s.
14 şubat bizim nişan yıldönümümüzdü...bu ayın 28inde tam 1 yıl olucak...aslına bakarsan ilk evlendiğimde korunmak için iğne vurdurmuştum hap kullanmak işime gelmedi...ama bütün adet düzenimi altüst etti...1 ayda 3 kere adet oluyodum...doktora gittim tiroid bezlerimde sorun vardı ilaç felan kullandım doktor yasmin vermişti korunmam için ama hiç o da adet düzenimi bozdu sadece 1 hafta kullandım ve bıraktım sonra.. ilk 4 ay sürekli adet olmaktan sanırım yumurtlamada olmamıştır.yasmini bıraktıgımdan beri hiç korunmadım...bu 4 aydan sonra eşim hep şehir dışına çıktı sadece haftasonları evdeydi...yaklaşık 5 ay felan eşim sürekli yanımda...hiç de korunmadım...
ewet canım çok haklısın eşim çok memnun bu konuda kaydirigubbakcemile3
amma uzun oldu kafanı şişirdim he:)
merhaba hoşgeldin.. a.s.
gerçekten dengeni alt üst etmiş,erkeklerin korunması daha mantıklı galiba bu durumda.çünkü hormon dengesi bozulduğu zaman uğraş uğraşabilirsen.eşlerin dışarı çıkması çok kötü ya.benim de eşim yarın gece gelecek 1 yıl olmuş gibi.İnşallah sizin de çok olmaz bu tür ayrılıklarınız bundan sonra.
hoşbulduk kızlar dün bir rüya gördüm bana yorumlarmısınız ?
rüyamda aynı apt oturdugum kadın bana hamile oldugunu söylüyor bende içimden keşke bende hamile olsam diyorum (ilk çocuklarımızda yaşıt) kadın ekşi yapıyor bende mevsimi diil bunları nerden buldun diyorum bilmiyormusun bu mevsimde de çıkar diyor
yaaaaa kızlar çok ılgınç bişi oluyo bırı sımdı oldu bırıde geçen gün ben sımdı hergün karnımı severek dua okuyorum bebişime okurken duayı o an böyle karnımda elımle sevdıgım yerde pıt pı pıt dıye bişi atıyo ama çok hızlı benım kalbımde ayrı yanı ıkısınıde hıssedıyorum bebişin kalbımı acaba yaaaa
valla canım hayırdır inşallah güzel haberler alırsın inş...bebek istiyormusun yada bu ay bekliyormusunuz bebiş?
evet bebek istiyoruz ama pekte ümidim yok olursada çok büyük süpriz olur ilk çocugum tedaviyle olmuştu çünkü
ayy ne güzel canım ya...belkide kalbidir canım Allah sana hissettiriyordur belkide kalbinin atışlarını? Allahın herşeye gücü yeter biliyosun....
inşallah silanazcım süpriz olur size... tedaviye gerek kalmaz 2.si için... yerimseniben
canım bılmıyorum ama öyle hıssedıyorum açıkçası bende ınsallah dogru hıssedıyorumdur Allah ım ınsallah
negatıf cıktı kandaaaaaaaaaaaa
yaaaaa kızlar çok ılgınç bişi oluyo bırı sımdı oldu bırıde geçen gün ben sımdı hergün karnımı severek dua okuyorum bebişime okurken duayı o an böyle karnımda elımle sevdıgım yerde pıt pı pıt dıye bişi atıyo ama çok hızlı benım kalbımde ayrı yanı ıkısınıde hıssedıyorum bebişin kalbımı acaba yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?