hoşgeldin şekercim
ooo iyi yapmışınbenim öyle bi kutum var evde doluuu içi çikolatalar kramalar
vanilyalar jöleler pudingler krem şantiler kurabiye süsleme tüpleri
royal ıcıngler fln
sorma bu pasta malzemesi olayına benım eşimde pek sıcak bakmıo ama yerken
dünyayı görmuyolar oburlar :lepi:
hadi kolay gelsin sana
sağol canım napıcaz bakalım :) hamiş olmasam sorun değilde hem hamişim hem gribim daha iyileşmedim
ay benımde göbüş çok geriliyo büyyo ondan sanırım tinkercim bende bebe yağı kullanmaya başlıycam çatlamasın diye
eşimin teyzesi teyzesının kızı kocası gelini kayınvalidem bide mustafa eşimin en küçük kardeşi kayınvalidem benim geleceğim tam kesın dğil dedi gelse yemek olayını
atarım onun üstüne zaten bana yaptırmaz o ah kızım sen dinlen der de
hadi hayırlısı
saol canım benim yerimseniben bu akşam şu incirli pastanı deniycem önce ondan başlıcam zemuszemus
aaa bizim yemek vakti gelmiş ne çabuk geçti bugün :bbo: yemekten sonra görüşürz...
herkese afiyet bal şeker olsunnnn!!!
Kolay gelsin ayşem ne diyim.zor işin
saol canım söylediğin için ben de yemiyim bundan sonra bari.
ne demek canım :1hug:
küçük armutlardan al sende
öyle yapayım artık.bilmiyordum ki bu sulu sulu güzel oluyo diye bundan alıyordum.cokacimcoook
kızlar canınız çekmesin de bizim bugun yemek harika;balık,tahin helva,mercimek çorba,patates salatasııııhihoyyyt
oh ohhh afiyet olsun bende balık ı çok severim bu aralarda zaten bol bol yememiz lazımmış
dün aklıma geldi ama nasıl yapıp yiycem bilmiyorum kendim pişirememki
tinker canım resımdekıler esınle senmısın
Ben de geldımm
hoşgeldin balık nasıldı bakayım
Süperdi valla bütün yemek.helva falan vardı,yemek yemeyen arkadaşlar vardı onlarınkine göz diktim fazla kaçmasın diye yemedim ama buzdolabına koydum akşam da onları halletcemsempatiksalakcinni
sen naptın yedin mi yemek?
bende geldimmm opuyorumnanaktan bizimde menü çok güzeldi...bizimde her gün düzenli yemeklerimiz çıkıyor hepsi birbirinden lezzetli oluyo ama sonra alıyosun kilolaları :1no2:
5 aydır memurum 5 ayda 5 kilo aldım ya eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?