Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

saol canım benim yerimseniben bu akşam şu incirli pastanı deniycem önce ondan başlıcam zemuszemus
aaa bizim yemek vakti gelmiş ne çabuk geçti bugün :bbo: yemekten sonra görüşürz...
herkese afiyet bal şeker olsunnnn!!!

Kolay gelsin ayşem ne diyim.zor işin

ımm o çok lezzetli oluyo yaa :) kocişin favorisi :) inşallah beğenirsiniz
afiyet olsun canım :)

Kolay gelsin ayşem ne diyim.zor işin

sağol aplacım

kızlar canınız çekmesin de bizim bugun yemek harika;balık,tahin helva,mercimek çorba,patates salatasııııhihoyyyt

kızlar canınız çekmesin de bizim bugun yemek harika;balık,tahin helva,mercimek çorba,patates salatasııııhihoyyyt

oh ohhh afiyet olsun bende balık ı çok severim bu aralarda zaten bol bol yememiz lazımmış
dün aklıma geldi ama nasıl yapıp yiycem bilmiyorum kendim pişirememki

oh ohhh afiyet olsun bende balık ı çok severim bu aralarda zaten bol bol yememiz lazımmış
dün aklıma geldi ama nasıl yapıp yiycem bilmiyorum kendim pişirememki

normalde ben nefret ederim.burda da çıkmasa yiyeceğim yok.ilk başlarda hevesle evde haftada bir yapıyorduk şimdi o da kalmadı.eşimin bekarlıktan kalma sadece balık ve yemek için kullandığım mini bi fırın var balkona atıyorum onu koku falan olmuyo.

hoşgeldin balık nasıldı bakayım

Süperdi valla bütün yemek.helva falan vardı,yemek yemeyen arkadaşlar vardı onlarınkine göz diktim fazla kaçmasın diye yemedim ama buzdolabına koydum akşam da onları halletcemsempatiksalakcinni
sen naptın yedin mi yemek?

bende geldimmm opuyorumnanaktan bizimde menü çok güzeldi...bizimde her gün düzenli yemeklerimiz çıkıyor hepsi birbirinden lezzetli oluyo ama sonra alıyosun kilolaları :1no2:
5 aydır memurum 5 ayda 5 kilo aldım ya eyvahedigeldismile

yedım canım kıymalı makarna yedım....bır de tatlı nıyetıne elma.....cok ıç açıcı degıl ama anca koyde bu tarz seyler getırebılıyorum....aksama da ıspanak yapayım dıyom...

ya ben denızden ne cıksa yıyenlerdenım..denız cocuguyum belkı ondandır ama burda cok zorlanıyom balıkta...taze olmuyo...samsundan gelıyo ama tazesı gıbı olmuyo bılen ınsan ayırt edebılıyo...ben levrek çupra bayılırım ama burda anca hamsi ve alabalık taze oluyo...

boşver..yarasın ebişe löp löp et olsun ....sen iye ticker yapmıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…