boşver..yarasın ebişe löp löp et olsun ....sen iye ticker yapmıyorsun...
bende geldimmm opuyorumnanaktan bizimde menü çok güzeldi...bizimde her gün düzenli yemeklerimiz çıkıyor hepsi birbirinden lezzetli oluyo ama sonra alıyosun kilolaları :1no2:
5 aydır memurum 5 ayda 5 kilo aldım ya eyvahedigeldismile
oo maşallah hamile gibi almışsın kızz:)
kaç kilosun şimdi.
yedım canım kıymalı makarna yedım....bır de tatlı nıyetıne elma.....cok ıç açıcı degıl ama anca koyde bu tarz seyler getırebılıyorum....aksama da ıspanak yapayım dıyom...
kız ben hamile değilimkiiii :sinifsinif: :çok üzgünüm:
ya ben denızden ne cıksa yıyenlerdenım..denız cocuguyum belkı ondandır ama burda cok zorlanıyom balıkta...taze olmuyo...samsundan gelıyo ama tazesı gıbı olmuyo bılen ınsan ayırt edebılıyo...ben levrek çupra bayılırım ama burda anca hamsi ve alabalık taze oluyo...
yanında atıştırmalık bişey getirmiyor musun?meyve falan.Okulda kaç öğretmen var sizin?Mesela diyorum hani mutfak gibi bişey vardır orda yapsanız basit şeyler.Ama bayan ve de kafa dengi olması lazım tabii
valla yaa:)) 50 kiloyum şuan sempatiksalakcinni
neeeeeeee
e ben nıye ole bılıyom pota bak.....kusura bakma ...ama ben senı tebrık bıle etmıstım bı ara....allah allah kafayı yıcem herhalde....ama belkıde ıcıme doğdu kız...bellı mı olur:uhm:
ipek balık balıık dedin aradım annemi balık yap dedim bana
hamsi tava ohhhhhh en sevdiğim balık
bende geldim yemekdeydimmm
ii o zaman ya zayıfmışsın:))
önemli değil canım... :1hug: keşkeeeeeeeee....inşallah canım bu ay olur...
belki başkasını tebrik etmişssindir ama dediğim gibi önemli değil bende bazen karıştırıorum yerimseniben
hoşgeldinnn canımm :1hug: afiyet olsun hem bebişe hem sana yerimseniben
yok kızz elbiselerim olmuyo artık popom büyüdü kaydirigubbakcemile3
5 kilo aldim dedigin bumuydu kizz, sen cok zayifmissin o zamann.. :)
ohh canım canın çektiyse güzel,güzel şeyler çeksin de canımız bebişler beslensin:CüvCüv:
hoşgeldinnn canımm :1hug: afiyet olsun hem bebişe hem sana yerimseniben
yok kızz elbiselerim olmuyo artık popom büyüdü kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?