Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

oo maşallah hamile gibi almışsın kızz:)
kaç kilosun şimdi.

yedım canım kıymalı makarna yedım....bır de tatlı nıyetıne elma.....cok ıç açıcı degıl ama anca koyde bu tarz seyler getırebılıyorum....aksama da ıspanak yapayım dıyom...

yanında atıştırmalık bişey getirmiyor musun?meyve falan.Okulda kaç öğretmen var sizin?Mesela diyorum hani mutfak gibi bişey vardır orda yapsanız basit şeyler.Ama bayan ve de kafa dengi olması lazım tabii

kız ben hamile değilimkiiii :sinifsinif: :çok üzgünüm:

neeeeeeee
e ben nıye ole bılıyom pota bak.....kusura bakma ...ama ben senı tebrık bıle etmıstım bı ara....allah allah kafayı yıcem herhalde....ama belkıde ıcıme doğdu kız...bellı mı olur:uhm:

ya alabalık da en sevmediğim balık ya.yumuşak,cıvık geliyo yapısı bana.çupra harika.

yanında atıştırmalık bişey getirmiyor musun?meyve falan.Okulda kaç öğretmen var sizin?Mesela diyorum hani mutfak gibi bişey vardır orda yapsanız basit şeyler.Ama bayan ve de kafa dengi olması lazım tabii

var getırıyorum canım ogunu atlamıyom hıc ama sobada ısıtıyom yemegı...ben tekım okulda anasınıfı oğretmenı var o da bırının evınde kalıyo zaten ...yanı ben tek yıyorum malesef...

ipek balık balıık dedin aradım annemi balık yap dedim bana
hamsi tava ohhhhhh en sevdiğim balık

neeeeeeee
e ben nıye ole bılıyom pota bak.....kusura bakma ...ama ben senı tebrık bıle etmıstım bı ara....allah allah kafayı yıcem herhalde....ama belkıde ıcıme doğdu kız...bellı mı olur:uhm:

önemli değil canım... :1hug: keşkeeeeeeeee....inşallah canım bu ay olur...
belki başkasını tebrik etmişssindir ama dediğim gibi önemli değil bende bazen karıştırıorum yerimseniben

önemli değil canım... :1hug: keşkeeeeeeeee....inşallah canım bu ay olur...
belki başkasını tebrik etmişssindir ama dediğim gibi önemli değil bende bazen karıştırıorum yerimseniben

nanecim bişey sorcam sana.hatırladığım kadarıyla yeni evlisin sen demi?14 şubattan aklımda kalmış daşutarafagitti
en başından beri korunuyor muydunuz?ne zamandan beri bıraktınız korunmayı?

hoşgeldinnn canımm :1hug: afiyet olsun hem bebişe hem sana yerimseniben

yok kızz elbiselerim olmuyo artık popom büyüdü kaydirigubbakcemile3

erkekler nedense poponun hacimli olanını sever canım,bu konuda sorun oldugunu sanmıyorumkaydirigubbakcemile3

ohh canım canın çektiyse güzel,güzel şeyler çeksin de canımız bebişler beslensin:CüvCüv:

yiyebildikçe yemeye çalışıyorum ama hakkaten canım istedi bari yiyim dedim koku olmaz en azından annem yapıncaaa büyüsünler bakalım bizde büyüyoz ama

hoşgeldinnn canımm :1hug: afiyet olsun hem bebişe hem sana yerimseniben

yok kızz elbiselerim olmuyo artık popom büyüdü kaydirigubbakcemile3

sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…