selam kızlarrrrrrr nasılsınız
çatlak için ablam rock un bi kremi varmıs onu kullundı bende onu kulluncam
günaydın kızlarrr :))
beren'in hepinize selamı var ve hepinizi öpüyorr :)) opuyorumnanaktan gerçi okumuşsunuz ama bana iletmemi rica etti,10 gün sonra gelecekmiş olumunekankayizsmile
hoşgeldin zehselcim keseyi görmüşsünüz :)
hosbulduk canım evet keseyı gördük canım hemde karından göründü çok nettı doktor hersey normal dedı kalbım duracak sandım o anda çok heycanladım elım ayagıma dolastı
huhuuu slm kızlarrr bayanssulusmile
ayy nerdeymiş bu kampaya??migros falansa ben de alayım bugün.
kızlar ben de dün hormon testi yaptırdım hepsi güzel çıktı çok şükür :Saruboceq:
hosbulduk canım evet keseyı gördük canım hemde karından göründü çok nettı doktor hersey normal dedı kalbım duracak sandım o anda çok heycanladım elım ayagıma dolastı
ne güzel bi haber :) çok sevindim canım :)
kızlar ben de dün hormon testi yaptırdım hepsi güzel çıktı çok şükür :Saruboceq:
hoşgeldin zehselcim keseyi görmüşsünüz :)
rock mu eczanelerde mı satılıyo ?
günaydın aleykumselam :)
ohhh ohh süper hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt gelsin bebişler, gelsin bebişler zemuszemus
ayy sağol canım işallah :)) daha haftaya ultrasonla bakıcak bir de smear testi var ondan sonra belli olur bakalım hayırlısı :1hug:
tşk ederim karasucum geldim işte :))
inşallah kalp atışlrını da görüceksınız canım kıpır kıpır oynadıgınıda görceksınız
inşallah :) Allah ı sağlıkla kucaklamak nasip etsin cümlemize :)
bulantıların da başlamış sanırım benim 5. haftada başladı 13 haftalık olduk daha hala geçmedi
biraz önce gene istifra ettim yaa :bbo: :bbo: :bbo:
canım gozun aydın hormon testın guzel cıkmıs ...ıcın rahat etmıstır..
ne güzel bi haber :) çok sevindim canım :)
inşallah kalp atışlrını da görüceksınız canım kıpır kıpır oynadıgınıda görceksınız
inşallah :) Allah ı sağlıkla kucaklamak nasip etsin cümlemize :)
bulantıların da başlamış sanırım benim 5. haftada başladı 13 haftalık olduk daha hala geçmedi
biraz önce gene istifra ettim yaa :bbo: :bbo: :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?