Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlarrrrrrr nasılsınız

hoşgeldin zehselcim keseyi görmüşsünüz :)

çatlak için ablam rock un bi kremi varmıs onu kullundı bende onu kulluncam

rock mu eczanelerde mı satılıyo ?

günaydın kızlarrr :))

beren'in hepinize selamı var ve hepinizi öpüyorr :)) opuyorumnanaktan gerçi okumuşsunuz ama bana iletmemi rica etti,10 gün sonra gelecekmiş olumunekankayizsmile

günaydın aleykumselam :)

hoşgeldin zehselcim keseyi görmüşsünüz :)

hosbulduk canım evet keseyı gördük canım hemde karından göründü çok nettı doktor hersey normal dedı kalbım duracak sandım o anda çok heycanladım elım ayagıma dolastı

kızlar ben de dün hormon testi yaptırdım hepsi güzel çıktı çok şükür :Saruboceq:

hosbulduk canım evet keseyı gördük canım hemde karından göründü çok nettı doktor hersey normal dedı kalbım duracak sandım o anda çok heycanladım elım ayagıma dolastı

hayırlı olsun zehsel.inşallah tüm heyecanı adım adım yaşacaksın.

ayy nerdeymiş bu kampaya??migros falansa ben de alayım bugün.

Canım burda ankara market diye biyer var, ben ordan aldım ama mutlaka sizin olduğunuz yerlerde de vardır biyerlerde bu kampanya sen bi bakın istersen yine yerimseniben

kızlar ben de dün hormon testi yaptırdım hepsi güzel çıktı çok şükür :Saruboceq:

ne güzel bi haber :) çok sevindim canım :)

inşallah kalp atışlrını da görüceksınız canım kıpır kıpır oynadıgınıda görceksınız
inşallah :) Allah ı sağlıkla kucaklamak nasip etsin cümlemize :)

bulantıların da başlamış sanırım benim 5. haftada başladı 13 haftalık olduk daha hala geçmedi
biraz önce gene istifra ettim yaa :bbo: :bbo: :bbo:

hayırlı olsun canım sen bırde hareket ettıgı zamankı heycanı gor her asaması cok guzel ya...allah ayırmasın bızı onlardan

ınsallah canım benım çok sagol amın
evet basladı bulantılar bakalım ne kadar devam edecek canımcım

kızlar bende bir dr.a başladım ama çok memnunum doktorumdan çok ilgili biri yumurta takibine başladı geçen hafta gittiğimde adetimin 12.günüydü yumurtan daha büyümemiş dedi 1 hafta süreyle ilişki önerdi 1 hafta sonra yine gel dedi 2 gün önce çarş.akşamı tekrar gittim yumurtama baktı yumurtlama olmuş bu iyi bişey dedi çatlama olmuş ama yumurta kaybolmuş rahimin içi boş gözüküyor dedi p.tesi hast.ye gel kan tahlili yapalım hormonlarında yükselme varmı bi bakalım dedi ayrıca c.tesi pazar ilişkiyi yasakladı sonuç ne hiç bişey anlamadım kafam karıştı yaa (

ya kıyamam. benım hamıle oldugumu anladıgım haftada bırde 6.7.8.haftalarda oldu sonra kayboldu ..hala da yok..allahıma sukur ..oldugu zamanlardada asırı derecede olmamıstı..hıc cıkarmadım yanı...ama az kaldı canım bıtecek

--SUBHANEKE--
> > Okula yeni bir din ogretmeni atanmis. Sinifa girince kendini tanittiktan sonra,
> > "Ben de sizleri yavas yavas tanimaliyim artik, mesela oglum senin adin ne?" demis
> > ogrenci : Fatih
> > hoca: hadi bi FATİHA oku da dinleyelim
> > ogrenci güzelce okumus fatihayı
> > hoca: kizim senin adin ne?
> > ogrenci: Kevser hocam.
> > hoca: hadi sen de bir KEVSER suresi oku da dinleyelim.
> > Bu ogrenci de okumus.
> > hoca yürürken köseye sinmis bir ogrenci görmüs
> > hoca: oglum senin adin ne?
> > ogrenci: hocam benim adim ''YASİN'' ama arkadaslar bana kisaca sübhaneke derler... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…