Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
nslsn ben yarın dr a gitcem heycnlıyım

İyiyiym tinkercim :) bizde yarın 13 haftalık oluyoruz hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

inşallah bebeişinin kıpraşmalarını görürüsün çok şeker bişey :)

benimde göbüş büyümeye başladı ya çok güzel bişey ama kasılmalar acı oluyo :)

haftaya bende gidicem doktora 2'li teste giricem inşallah bi sorun çıkmaz :)

evet canım cok guzel bı duygu o ben ıkı hafta once gormustum hareketlerı ama bu hafta ıyıce belırır herhalde ben de ıkılı ıcın gun alcam..gobek guzelde dedıgın gıbı kasılmalar yırtılıyo gıbı oluyo benım cok gergın...bu hafta cok sıkıntı oldu bu nedenle bende

oo ii o zaman canım ya..kilo artışın çok ii senin.ben ilk 2 ayda 4 kilo almıştım.

ay sevındım ole demene nette genelde kılo alınmaz falan dıyo bende kendımı kotu hıssedıyodum pekı dıger aylarda nasıl oldu az az mı arttı yoksa yıne cok aldınmı...ben kaç kılo alırım toplamda dıye tahmın etmeye calışıyom da:):dance:

ay_she+, ipek26+, kontes26+, madeofhonor, tinkerbell09

günaydınnnn hamişlerrrrr :))))

ben ilk aylar çok bilinçsiz davrandım.kimse de zorlama kendini demedi.hani hamilesin ye mantığı var ya.aslı öyle değilmiş.yesen de yemesen de çocuk sendeki stoklardan besleniyormuş ilk 4 ay sonra direkt kordondan.ben öyle bi yedim ki sabah işe gelirken kırmızı ışıkta evde sıkılmış 1 şişe havuç suyu içerdim zaman boşa gitmesin diye.sonra doktor kızdı dedi havuç suyu 1 kilo havuç demek,1 kilo havuç yemiş oluyosun yapma bi daha dedi.kuru inciri suyla yutardım çocuk beslensin diye.55 le başladım ben.geçen ay 67 olmuştum.demir ilacı kullandım 1 ayda 3 kilo aldım.sonra bıraktırdı doktor derken dikkat edeyim dedim yine 2,5 kilo almışım.saldım ben de yesem de alıyorum yemesem de alıyorum nasıl olsa dedim saldım kendimi,canım ne isterse yiyordum.geçen 10 gün önce şeker yüklemesi için gittim bi tartılayım ne kadar aldım acaba dedim 64,5 kg olmuşum.şok oldum.almam lazımdı aslında nasıl oldu hala anlamadım.ama ben ayda 2-2,5 kilo aldım yesem de yemesem de .şimdi toplamda eğer gerçekten 2,5 kilo verdiysem 9,5 kilo almışım.bu ayın 13 ünde kontrolüm var.bakıcam.ama saldım dediğim gibi.bebek büyünce sen de salacaksın onu düşüyosun çünkü kendiden çok.

oo ii o zaman canım ya..kilo artışın çok ii senin.ben ilk 2 ayda 4 kilo almıştım.

ee ben ılk 3 ayda 5 kilo verdim hihoyyyt ama bişi yiyemedım kı hepistifra ettim :sinifsinif:

ayy evet ya bende başlıcam bebe yağına dalin mi alsam nivea mı arada çok fiyat farkı
var çerik olarak bi farkı var mı acaba diye merake ettim doğrusu ?

evet ya kasılınca insna rahat hareket edemıyo yatarken flnda ani hareketlerde zor oluyo alışcaz artık :)

kızlar ben çıkıyorum gelince görüşürüz

güle güle canım :)

ay_she+, ipek26+, kontes26+, madeofhonor, tinkerbell09

günaydınnnn hamişlerrrrr :))))

hoşgeldin lalecim :) kzı seni rüyamda gördüm gecen akşam hastanede karşılaşmışız
sen düşük yapmışsın ağlıyodun fln hayırlara cıkar inşallah

günaydın sarı lalem:)ay bi çıkamadım:)

ayy nereyeee gitmeee :gitme:
kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin lalecim :) kzı seni rüyamda gördüm gecen akşam hastanede karşılaşmışız
sen düşük yapmışsın ağlıyodun fln hayırlara cıkar inşallah

anammm hayır olsun inşAllahh :Saruboceq:

ben kendi adıma iyiyim çok şükür gece muhabbetinizi okudumda
kızarıklıkların oluyomuş
kurdeşan yani ürtikermi acaba

valla canım pek belli dil 6 tüp kan verdim damardan kan akmıyordu artık bu hafta 3 defa kan verdim bakalım perşemce çıkıcak

selam lale.sen benim yazdığımı okudun mu?
dün naptı o şerepsiz kadın yine??

kıss ben izlemedim vadim var benimmmm ohaoldumsmile normalde şerepsizi izlemem bennn kaydirigubbakcemile3

valla canım pek belli dil 6 tüp kan verdim damardan kan akmıyordu artık bu hafta 3 defa kan verdim bakalım perşemce çıkıcak

canım kızarıklıkların olunca kaşıntıda yapıyomu yada yanıyomu

kaşıntı oluyo tabi ama hiç bi dr buna teşhis koyamadı

anladım tatlım
ben çocukluğumdan beri onla uğraşıyorum bi anda kızarırdım her akşam acile giderdim bişe bulamazlardı en sonunda doktorun biri sıkıntıdan dedi tabi kimse inanmadı çocuğun ne sıkıntısı olur diye hep ağır ilaçlar geçiiridi sonunda kilo aldım tabi baya
lise çağlarında tekrar olunca artık teşhis kesinleşti ürtiker halk dilinde kurdeşan ama bu sefer o ilaçları kullanmadım çok ii bi doktor buldum Allah razı olsun ondan sonra daha olmuyo artık ama sebebi hakkaten sıkıntıdanmış aman dikkat et canım ilerisi çok beter bişe Allah kimseye göstermesin sanada şifa versin tatlım

karasuyummm noldu canım hala duygusal mısın sen???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…