smartcim burda christmas haftasi oldugu iicin isim cok yogun geciyo ve ben pek giremiyorum.adimi listeye yazdigin gun ben sana lekelenmem basladi dedim beni listeden silmen icin ama hala silmemissin.canim ben regl oldum bitti ve calismalara basladik bile.benim yeni tarihim 9 ocak
selam kızlarrrr
arkadaşlar ben tüm hamilelik belirtilerini taşıyorum bu ay çatlatma iğnesi vurulmuştum bugün iğneden sonra 16.gün bitti bugünde akıntım arttı ama iç çamaşırım sarı oluyor ayrıca idrarımın rengide koyu bu iyi mi 1 haftadır da adet olacakmışım gibi çok sancı çekiyorum geçiyor ara ara böyle oluyor yarın gidip kan testi yaptıracam ama çok korkuyorum
arkadaşlar ben tüm hamilelik belirtilerini taşıyorum bu ay çatlatma iğnesi vurulmuştum bugün iğneden sonra 16.gün bitti bugünde akıntım arttı ama iç çamaşırım sarı oluyor ayrıca idrarımın rengide koyu bu iyi mi 1 haftadır da adet olacakmışım gibi çok sancı çekiyorum geçiyor ara ara böyle oluyor yarın gidip kan testi yaptıracam ama çok korkuyorum
selam kızlarrrr
Merhaba canımcım!Ne var ne yok?Artık senin iafağı sayıyoruz :) benimki malum saymakla bietecek gibi değil :)
Ovulasyon dönemini iyi değerlendirebildiniz mi?
İnsan hisseder yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
ya cevap verecek yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
arkadaşlar yumurtlamadan kaç gun sonra kanda cıkıyoooo...
benım bugun yarın olmam lazım 25 gun de bır oluyom acaba bugunlerde ıdrar yada kan testı yapsam cıkarmı dersınız...
işallah hamişsindir. bu arada adet tarihin ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?