aaaa h ıste yoookkkk cok ıyı olacakk tamam canım..bu ay morallerı ıyı tutacagııızzz..ondan sonra bebısler hoooopppp rahmeeeee:teytey:
Yok fıstığım ondan değil;üşütmüşüm de biraz ;okula da gitmedim bugün;onu kastettim.
varmıs gııı samart vaaarrr suözdek vaaaarrr..anlat bakalım sen ne durumdasın..ıkı gundur gırmeyınce kacırdım haberlerı..
Ya bu arada bir girp için hap,bir öksürük şurubu ve demir ilacı kullanmaya başladım ya ben;bir kaç güne keserim;ama acaba etkiler mi ki hamile kalmayı falan bunlar bu ay yaaa?
Ben geçmiş sayfalara birazcık bakmışsındır diye düşündüğüm için söyledm direk;eh işte diye.hani hasta olduğumu biliyorsundur diye.
Bu arada hastaneye gitmişken tüm tetkiklerimi yaptırdım kanla ilgili hormonarın hepsi temiz çıktı çok şükür;bir tek demirim eksik ona da demir ilacı verdi doktor.
Bu ay tutturamazsak önümüzzdeki ay eşimle doktora gdeceğiz bir de onu baktırmış oluruz.
:)) ewet ya warmış walla...bende çok şükr 4gün önce bebişin olacagını ögrendm ondan beri çok mutluyum canım..Rabbm sizlere de nasip eder inş. bu güzel duyguyu...
Ya bu arada bir girp için hap,bir öksürük şurubu ve demir ilacı kullanmaya başladım ya ben;bir kaç güne keserim;ama acaba etkiler mi ki hamile kalmayı falan bunlar bu ay yaaa?
:)) ewet ya warmış walla...bende çok şükr 4gün önce bebişin olacagını ögrendm ondan beri çok mutluyum canım..Rabbm sizlere de nasip eder inş. bu güzel duyguyu...
Ya bu arada bir girp için hap,bir öksürük şurubu ve demir ilacı kullanmaya başladım ya ben;bir kaç güne keserim;ama acaba etkiler mi ki hamile kalmayı falan bunlar bu ay yaaa?[/QUOT
Bir yerde okumuştum, içinde parasetamol olan ilaçları tercih edin diyordu hamilelere. Hoş, en iyisi yine doktorada danışmak ama...
aaaaaaaa hamılesın yanı..cook sevındım valla..hayırlı olsun canı allah kucagına almayı nasıp etsın..ay ben bı aglıyıp gelıyım ya cok duygulandım..
aaaaaaaa hamılesın yanı..cook sevındım valla..hayırlı olsun canı allah kucagına almayı nasıp etsın..ay ben bı aglıyıp gelıyım ya cok duygulandım..
Ya bu arada bir girp için hap,bir öksürük şurubu ve demir ilacı kullanmaya başladım ya ben;bir kaç güne keserim;ama acaba etkiler mi ki hamile kalmayı falan bunlar bu ay yaaa?[/QUOT
Bir yerde okumuştum, içinde parasetamol olan ilaçları tercih edin diyordu hamilelere. Hoş, en iyisi yine doktorada danışmak ama...
Evet hamileler için öyle de hani olmayanlar için etkiler mi ki hamile kalmayı diye merak ettim sadece. :S
çatlağım benim :) Ayy niye ağlıyoonnn sen yaa,gören de çocuğu yok zannedecek;aslan gibi oğlun var.Sen ağlarsan bzi ne yapalım :)
çatlağım benim :) Ayy niye ağlıyoonnn sen yaa,gören de çocuğu yok zannedecek;aslan gibi oğlun var.Sen ağlarsan bzi ne yapalım :)
Allah razı olsun canım çok saol...yok ya aglama kıyamam walla inş.. Rabbm sana da nasip eder en kısa zamnda yaa...
Bak kızcağız da bebişin yok zannetti yaaaa :)
Bak kızcağız da bebişin yok zannetti yaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?