Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ben geçmiş sayfalara birazcık bakmışsındır diye düşündüğüm için söyledm direk;eh işte diye.hani hasta olduğumu biliyorsundur diye.

Bu arada hastaneye gitmişken tüm tetkiklerimi yaptırdım kanla ilgili hormonarın hepsi temiz çıktı çok şükür;bir tek demirim eksik ona da demir ilacı verdi doktor.

Bu ay tutturamazsak önümüzzdeki ay eşimle doktora gdeceğiz bir de onu baktırmış oluruz.

Ya bu arada bir girp için hap,bir öksürük şurubu ve demir ilacı kullanmaya başladım ya ben;bir kaç güne keserim;ama acaba etkiler mi ki hamile kalmayı falan bunlar bu ay yaaa?

varmıs gııı samart vaaarrr suözdek vaaaarrr..anlat bakalım sen ne durumdasın..ıkı gundur gırmeyınce kacırdım haberlerı..

:)) ewet ya warmış walla...bende çok şükr 4gün önce bebişin olacagını ögrendm ondan beri çok mutluyum canım..Rabbm sizlere de nasip eder inş. bu güzel duyguyu...

Ya bu arada bir girp için hap,bir öksürük şurubu ve demir ilacı kullanmaya başladım ya ben;bir kaç güne keserim;ama acaba etkiler mi ki hamile kalmayı falan bunlar bu ay yaaa?

geçmiş olsun canım...antibiyotik filan olmadıktn sonra çok etki edecegini düşünmyrm ama yine de dikkat et sen....

bugun cok gec oldugu ıcın gecmıs sayfalara bakamadım..okuyana kadar herkes kapatıyo dıyee..ayy ne guzel ya hersey temızz super o zaman..demır eksılıgının cozumu var nasılsa.oh oh ıyı cok sevındım..

:)) ewet ya warmış walla...bende çok şükr 4gün önce bebişin olacagını ögrendm ondan beri çok mutluyum canım..Rabbm sizlere de nasip eder inş. bu güzel duyguyu...

aaaaaaaa hamılesın yanı..cook sevındım valla..hayırlı olsun canı allah kucagına almayı nasıp etsın..ay ben bı aglıyıp gelıyım ya cok duygulandım..

Evet ya,sen hamiştin değil mi :) eee anlat bakalım,ovualasyon döneminde neler yaptın var mı bize verebileceğin bir tiyon?

aaaaaaaa hamılesın yanı..cook sevındım valla..hayırlı olsun canı allah kucagına almayı nasıp etsın..ay ben bı aglıyıp gelıyım ya cok duygulandım..

çatlağım benim :) Ayy niye ağlıyoonnn sen yaa,gören de çocuğu yok zannedecek;aslan gibi oğlun var.Sen ağlarsan bzi ne yapalım :)

asrewya anlatacak mısın bize ovulasyon döenminde ya da öncesinde özel bişey yaptınız mı hamile kalmıak için diye canım?Tecrübelerinden faydalanalım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…