Zehselll!Yoncaxı hatırlıyorsun değil mi,üye olmuştu ve hemen o ay çalışmalara başlamıştı ilk gündne itibaren de 'bebişimi hissediyorum,hamileyim...' demişti sen de 'böyle yapma bebiş yoksa çok üzülürsün' diye telkinde bulunurdun hep. Şimid düşünüyorum o zaman bana da ne kadar değişik bir yöntemmiş gibi gelse de aslında mantıklı.Herşey psikolojik değil miiiii evet öyle ,e o halde ben hamileyim ,bebişim benimlediye yürekten kendini ikna edersen olacaktır.Negatif düşünme....
evet canım hatırlamazmıyım zaten onun gıbı olabılsek zaten sımdıye çoktan hamıleydım bende neyse Allah ın takdırı ne yapalım ama canım o sekılde yaptıgın zamanda egerkı hamıle degılsen daha da kötü oluyosun yanı ondan kaptırmakta ıstemıyorum gerçekten tabıkı psıkılojık ama bız ne kadar bebişimi hıssedıyorum hamıleyım desekte o ay hamıle kalamıcaksak yıne kalamayız yanı bunu ancak Allah bılır o yuzden ben yapamam sonunda daha da etkılenırım açıkçası ama yapabılen için çok ıyı
ya bgn aycann yok
ya gene gitti kasık ağrım... kafamçokkarıştı
yok ama yapmıcam test... beklicem haftasonuna kadar...
acaba bebeğim gelmişmidir... :uhm:
ya gene gitti kasık ağrım... kafamçokkarıştı
yok ama yapmıcam test... beklicem haftasonuna kadar...
acaba bebeğim gelmişmidir... :uhm:
Ya tabi!Ben de kötü olurum sonra ,o yüzdeen uygulamka yürek ister;ama işte hakikaten inanarak yapılırsa oluyor gibi sanki.hani sadece yazmak deil yazdığına inanmak da var işin içinde kolay bir motivasyon değil tabi..
O kadar beklenir mi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............Ben çatlarım Ç A T L A R !!! :)
yapabılırsın yap valla canım denemeye deger bencede ama ben yapamadım o baskakaydirigubbakcemile3
Millet deli der yahhuuuu :uhm: Bir de onun tarzına yakışıyordu;ben de komik duru gibi geliyo bana. :1shok:
HAYDİ AngellllL HAYDİ AngeIIIIL HAYDİ TAM ZAMANI TEST ZAMANI ŞİMDİİİİİİİİ...
HAYDİ AngellllL HAYDİ AngeIIIIL HAYDİ TAM ZAMANI TEST ZAMANI ŞİMDİİİİİİİİ.....
Tam zamanı tam zamanı ŞİMDİİİİİİİ :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?