Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

gokcegokce..............1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
serap1991....................3 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem...................5MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cns22...........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AskMeleği....................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
ıdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Son düzenleme:

ben o tur seylerı kendım yaparım acmammm kımseyee lmaz:

Yooo hiç te değil canım. Hemfikirim seninlevereliniortak
Zaten düğünümüzde gitmediysek bundan sonra da zor gideriz

canım ben bu işi yapıyorum ama inan bende acamam ve dr harici acmamışımdırda..acanlarada hayret ediyorum acıkcası gayet rahatlar yani senin anlıcan..değişik değişik kuku görüyorum işteee:roflol::roflol:

aaaa lutfen ben bu ay superdım...1 ayda 20 yı gecmıstır daaa.ben daha ne yapayım

Pembe ve sen bombaydınız bu konua hep bizim aramızda :))) Helal olsun kız ;nasıl yapıyorsun anlamayımıyourm yaaa... Demek ki memnunsun mutluusn;çünkü çocuk için bile olsa o kadar çalışma yapamaz insan istemedikten sonra.Aslında normali gün aşırı ;ama malesef biz yapamıuyourz yaaa.Ben de hiç istek yok:bbo:

valla ben evlendikten sonra ofisin orada bi kuaför ablamız vardı zorla yatırdı yaptı şimdi bi ona bide kendi kuaförüme yaptırıyorum ama herzaman dil tabi yılda 1 2 defa oda acil durumda dr falan gideceksem

Sen bu ay çalşımalara devam ediyo musun canım?
Kistin gitti dimi

evet başladım çalışmalara ama daha hızlandırmadım..kistim 2 santimin altına düşmüş 17 milim.bu ay klomene başladım pazartesi dr. gidicem yumurta takibine (hoş nasıl oluyor bilmiyorum) başlıcam hayırlısı bakalım artık..dr. ne zaman çalış derse o zaman hızlanıcam inş.:lepi::lepi:

valla bu ay libidom taban yapmıstı canım yaa.gercekten bebıs ıcın degıl aksam oluyo sabah yıne atlıyom..bu ay gercekten superdı..hayırlısı tabıı..adamı kuruttum sonunda:gitme:

Ay SU geçmiş olsun demedim sanırım.Geçmiş olsun canım.Kendine iyi bak.Çalışmalara bomba gibi başlamalısın:kedi:

ay sağol canım ya valla çalışma düşüncek halim yok kaydirigubbakcemile3 bakalım bi iyileşimde kaydirigubbakcemile3

Suuuu o kadar laf attım hiç pas vermiyorsun;bilmeden kalbini mi kırdım ki

yok canım keyfim yok ondan :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

E iyi o zaman sevindim senin adına. Sanırım bu ay benimki de ilaçlı takip olucak

aman da amannn ilgi istermişşşş :teselli: kız bu hafta çok karışık bi haftaydı
iş güç çok stres ve sinir hakimdi yoksa seni ihmal edermiyimmmm :teselli: canım benim

Küstm sana da Su'ya da !Söylemeyecektim ama söyleyeyim yine de hafta ya İstanbulda olacağım salı gecesi itibariyla izin alıp.....Eşim izne ayrıldı;pazara kadar oralardayız.:umursamaz:

Kızlar bu arada Laptopu götütüm ama internet bulur muyum bilmem haberiniz olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…