Ben hayatta gelemem yaaa!Ya,insan şeyini açıp da nasıl temizletir başka birine :kedi: Ben çekinirim.Hadi bacak macak neyse de o bölgeye gidenleri anlamıyorum. Geri kafalı da diyebilirsiniz ama ben böyle düşünüyorum:bbo:
Ben hayatta gelemem yaaa!Ya,insan şeyini açıp da nasıl temizletir başka birine :kedi: Ben çekinirim.Hadi bacak macak neyse de o bölgeye gidenleri anlamıyorum. Geri kafalı da diyebilirsiniz ama ben böyle düşünüyorum:bbo:
ya sorma pammuk gibi oldum kaydirigubbakcemile3 saçlarımıda kendim boyadım evde ilk defa
acık adreste yazayımmışutarafagitti
acık adreste yazayımmışutarafagitti
E,değdi mi bağri :))) Akşam çalışma oldu mu yoksa beni gibi uyumaya devam mı :roflol:
allah senı ne etmesın emıııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ben bu işi yapıyorum ama inan bende acamam ve dr harici acmamışımdırda..acanlarada hayret ediyorum acıkcası gayet rahatlar yani senin anlıcan..değişik değişik kuku görüyorum işteee:roflol::roflol:
aaaa lutfen ben bu ay superdım...1 ayda 20 yı gecmıstır daaa.ben daha ne yapayım
Doğru tahmin sanırım.:uhm:Kızdın mı kız sordum diye
canım ben bu işi yapıyorum ama inan bende acamam ve dr harici acmamışımdırda..acanlarada hayret ediyorum acıkcası gayet rahatlar yani senin anlıcan..değişik değişik kuku görüyorum işteee:roflol::roflol:
Sen bu ay çalşımalara devam ediyo musun canım?
Kistin gitti dimi
Pembe ve sen bombaydınız bu konua hep bizim aramızda :))) Helal olsun kız ;nasıl yapıyorsun anlamayımıyourm yaaa... Demek ki memnunsun mutluusn;çünkü çocuk için bile olsa o kadar çalışma yapamaz insan istemedikten sonra.Aslında normali gün aşırı ;ama malesef biz yapamıuyourz yaaa.Ben de hiç istek yok:bbo:
tam dogru degıl ama kızmadım canım saka yaaa sen nerden:uhm:
Ay SU geçmiş olsun demedim sanırım.Geçmiş olsun canım.Kendine iyi bak.Çalışmalara bomba gibi başlamalısın:kedi:
Suuuu o kadar laf attım hiç pas vermiyorsun;bilmeden kalbini mi kırdım ki
tam dogru degıl ama kızmadım canım saka yaaa sen nerden:uhm:
Gaziosmanpaşa civarları diyelimyerimseniben
evet başladım çalışmalara ama daha hızlandırmadım..kistim 2 santimin altına düşmüş 17 milim.bu ay klomene başladım pazartesi dr. gidicem yumurta takibine (hoş nasıl oluyor bilmiyorum) başlıcam hayırlısı bakalım artık..dr. ne zaman çalış derse o zaman hızlanıcam inş.:lepi::lepi:
aman da amannn ilgi istermişşşş :teselli: kız bu hafta çok karışık bi haftaydı
iş güç çok stres ve sinir hakimdi yoksa seni ihmal edermiyimmmm :teselli: canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?