Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla ben evlendikten sonra ofisin orada bi kuaför ablamız vardı zorla yatırdı yaptı şimdi bi ona bide kendi kuaförüme yaptırıyorum ama herzaman dil tabi yılda 1 2 defa oda acil durumda dr falan gideceksem

artık banada zaten farklı gelmiyor 17 yaşından bu yana yapıyorum alıştım artık..kadın doğum dr gibi oldum vallahii.gerci benimde bircok müşterim olmuştur zorla aldığım ama sonrda cok dua ettiler sağolsunlar jiletten kurtardım onları..

E iyi o zaman sevindim senin adına. Sanırım bu ay benimki de ilaçlı takip olucak

sağol canım..bakalım bu ayda böyel deniyelim ne olucak..umarım bu ay bebişlerimize kavuşuruz..artık şu hamiş listesinde görmek istiyorum kendimi..:Saruboceq::Saruboceq:

ya nie küsüyon yaaaa :gitme: kız msn iletimide görmüşsün gerçekten çok kötü bi haftaydı şöle özetleyim işten istifa ettim sonra yine başladım falan karılıktı yani
Ayrıcaaaaaaaa GÖRÜŞELİMMMMMMMMMM kaydirigubbakcemile3

:roflol:

jilet ayyy çok fena bende yapmıştım kendiliğimden agdaya döndümmm çok şükür

Bak ben de böyle düşündüm çiçeğima.s

:roflol:

E,peki tiksin miyor muusn hatice? bilmiyorumkismile Kokusundan o sundan busundan....Sonuçta gelenerin hepsi temiz kişler değil.Ne kadar elinde eldiven bile olsa zaman zaman 'bu kadar da olmaz' dediğin durumalr oluyor mu?

valla ben evlendikten sonra ofisin orada bi kuaför ablamız vardı zorla yatırdı yaptı şimdi bi ona bide kendi kuaförüme yaptırıyorum ama herzaman dil tabi yılda 1 2 defa oda acil durumda dr falan gideceksem

Bi kere gördüler nasılsa diyorsun yaaaniiiii:roflol:

valla bu ay libidom taban yapmıstı canım yaa.gercekten bebıs ıcın degıl aksam oluyo sabah yıne atlıyom..bu ay gercekten superdı..hayırlısı tabıı..adamı kuruttum sonunda:gitme:

NAsıııı bişey bu yaaa....CADIARZU Çok merak ediyorum!:bbo:

E,peki tiksin miyor muusn hatice? bilmiyorumkismile Kokusundan o sundan busundan....Sonuçta gelenerin hepsi temiz kişler değil.Ne kadar elinde eldiven bile olsa zaman zaman 'bu kadar da olmaz' dediğin durumalr oluyor mu?

valla ilk yapmaya başladığımda cok tiksindim ama alışıyor insan ben bu işi yapmaya başladıysam bunlara katlamam gerkiyor..evet tiksindiğim zamanlar cok oluyor ama söylüyorum wc gidip yıkarmısınız diye..özellikle genc kızlar cok pis oluyor..boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…