valla ben evlendikten sonra ofisin orada bi kuaför ablamız vardı zorla yatırdı yaptı şimdi bi ona bide kendi kuaförüme yaptırıyorum ama herzaman dil tabi yılda 1 2 defa oda acil durumda dr falan gideceksem
o zmn esenler :roflol: :roflol: :roflol:
Bak ben de böyle düşündüm çiçeğima.s
yakın sayılır ama fazlada dusunmeyın yahu desıfre olacam sonunda
E iyi o zaman sevindim senin adına. Sanırım bu ay benimki de ilaçlı takip olucak
ben o tur seylerı kendım yaparım acmammm kımseyeelmaz:
Küstm sana da Su'ya da !Söylemeyecektim ama söyleyeyim yine de hafta ya İstanbulda olacağım salı gecesi itibariyla izin alıp.....Eşim izne ayrıldı;pazara kadar oralardayız.:umursamaz:
Kızlar bu arada Laptopu götütüm ama internet bulur muyum bilmem haberiniz olsun şimdiden.
klava: klava:
artık banada zaten farklı gelmiyor 17 yaşından bu yana yapıyorum alıştım artık..kadın doğum dr gibi oldum vallahii.gerci benimde bircok müşterim olmuştur zorla aldığım ama sonrda cok dua ettiler sağolsunlar jiletten kurtardım onları..
Bak ben de böyle düşündüm çiçeğima.s
ben o tur seylerı kendım yaparım acmammm kımseyeelmaz:
Yooo hiç te değil canım. Hemfikirim seninlevereliniortak
Zaten düğünümüzde gitmediysek bundan sonra da zor gideriz
sağol canım..bakalım bu ayda böyel deniyelim ne olucak..umarım bu ay bebişlerimize kavuşuruz..artık şu hamiş listesinde görmek istiyorum kendimi..:Saruboceq::Saruboceq:
Yok be o kadar kolay mı sanıyosun şekerim, kocaaaa İstanbul yahusırnaşık şey
canım ben bu işi yapıyorum ama inan bende acamam ve dr harici acmamışımdırda..acanlarada hayret ediyorum acıkcası gayet rahatlar yani senin anlıcan..değişik değişik kuku görüyorum işteee:roflol::roflol:
Fatoş da açmamıştır yaaaa bilmiyorumkismile
Fatoş da açmamıştır yaaaa bilmiyorumkismile
valla ben evlendikten sonra ofisin orada bi kuaför ablamız vardı zorla yatırdı yaptı şimdi bi ona bide kendi kuaförüme yaptırıyorum ama herzaman dil tabi yılda 1 2 defa oda acil durumda dr falan gideceksem
ayy ne bılım tırsıyom yaaa
valla bu ay libidom taban yapmıstı canım yaa.gercekten bebıs ıcın degıl aksam oluyo sabah yıne atlıyom..bu ay gercekten superdı..hayırlısı tabıı..adamı kuruttum sonunda:gitme:
Niye kız .Adını soyadını vermedin henüz.Semtini açıklamdın yani.Biraz ketumuz galibaCADIARZU
E,peki tiksin miyor muusn hatice? bilmiyorumkismile Kokusundan o sundan busundan....Sonuçta gelenerin hepsi temiz kişler değil.Ne kadar elinde eldiven bile olsa zaman zaman 'bu kadar da olmaz' dediğin durumalr oluyor mu?
yakın sayılır ama fazlada dusunmeyın yahu desıfre olacam sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?