Bana çoookkkk var kafamçokkarıştı Ama merak etme;okumayı seviyoum ya karında olmasa bile bilgi de yetişirim ben size de fikir beyan ederim,eğrisiyle doğrusuyla:roflol:
Uyumaya gelince ;bu gece tayfası burda da sabahlamaktan hamiş falan kalamz.Bi sen çıktın aramızda :roflol:
hımmm anladık canım..zaten şu ağda işleri kadınların korkulu rüyası..özelliklede benimmm..hem kendişmi yoluyorum hem müşterilerii:roflol::roflol::roflol::roflol:
,kız evet yine çıktım dışarı ama keyfim yoktu eve gelince daha da bastırdı öksürük ateş falan( sağol canım kankimmolumunekankayizsmile
annneeeee lıstede en usteyım eyvahedigeldismileyıne streslı gunlerrr...yaa stres yoktu bende yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.lısteyı gorunce basladıııı
Demek Su ve sen aynı anda giriyorsunuz artık CADIARZU Bir hafta hasta olduk unuutulduk demek :çok üzgünüm: Bak düşmez kalmaz bir Allah'tır.... :)) Su da hasta şimdi;onu da bu hafta mı unutacaksın :roflol:
gezmekten en cok zevk aldığım alışveriş yerlerinden birisi..hihoyyythihoyyyt
ikea evinizin herşeyiiiii:lepi:
aaaa lutfen ben bu ay superdım...1 ayda 20 yı gecmıstır daaa.ben daha ne yapayım
evet yaa korkulu rüyammm(
,
o halde bile gezdim diosun ya helal olsunnnn
stres yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
aman da amannn ilgi istermişşşş :teselli: kız bu hafta çok karışık bi haftaydı
iş güç çok stres ve sinir hakimdi yoksa seni ihmal edermiyimmmm :teselli: canım benim
evet ayda en az 2 defa giderimmm
çiçemmmmm yarın belki bende ikeadayım kaydirigubbakcemile3
aaaa lutfen ben bu ay superdım...1 ayda 20 yı gecmıstır daaa.ben daha ne yapayım
sempatiksalakcinni yok bu ara göster ama elletme modundayım bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
Normalde kuaförde boyatısun demekki canım.Benim hiç kuaför alışkanlığım yoktur.Yani saç kestireceğim zaman giderim.Bir iki defa gölge yaptırmıştım.Bir de o zaman gittim.Eşimin berber masrafı daha fazla valla:roflol:
Kız deme.Çalıştım dedin de bu kadarını beklemiyordum.Haydi rastgelekaydirigubbakcemile3
Ben de yumurtlama günlerimde tembellik etmedim.Ama oun dışında full tatil:teytey:
oo superr...ıkea kocamın kabusuuuu:lepi:
oooo maşallahh hemen hemen hergün faaliyetteymişsin canım..:roflol::roflol:
umarım güzel haberlerini alırız..bu kadar çalışmaya değer.:lepi:
oo superr...ıkea kocamın kabusuuuu:lepi:
Biz de ne zamnadır malum yine tık yoktu.E,bu hafta da hasta oldum iyice uzaklaştık :))
valla canım bütün kocaların kabusu gibi birşey bende..fatoşcum cok şansılın ayda 2 kez gidiyormuşsun.biz ancak 5 ayda bir filan..en yakın bursa zaten.
ınsallah canım yaaaa beklemedeyım ama yıne calısırım belkıguclubacismile
valla canım bütün kocaların kabusu gibi birşey bende..fatoşcum cok şansılın ayda 2 kez gidiyormuşsun.biz ancak 5 ayda bir filan..en yakın bursa zaten.
hehe bana cok yakın 5 dakka falan:lepi:
benimki seviyo allahtan bişi demiyo aslında kaç haftadır eurofloraya gitmek istiyorum
orasıda ufak şirin ve çiçek falan daha çok bakamasamda severim :)
heheh ya benim bu ay sebeblerim var
1 eşime uyuzum ( sanırım fazla duygusalım bu ara) aşırı ilgi bekliyom
2 ameliyat olacagı için korunmamız lazım onla ugraşcama yapmam daha kesin korunma yolu kaydirigubbakcemile3
ya kısacası körün istedigi bir göz allah verdi iki göz oldu sempatiksalakcinni
hımmm anladık canım..zaten şu ağda işleri kadınların korkulu rüyası..özelliklede benimmm..hem kendişmi yoluyorum hem müşterilerii:roflol::roflol::roflol::roflol:
Bize de yakın.15 dakika.
Bayrampaşa da mı oturuyosun canım
allah versin canımmmm..aklinialirimsmile
köküne kuvvet:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?