Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aaaa lutfen ben bu ay superdım...1 ayda 20 yı gecmıstır daaa.ben daha ne yapayım

hımmm anladık canım..zaten şu ağda işleri kadınların korkulu rüyası..özelliklede benimmm..hem kendişmi yoluyorum hem müşterilerii:roflol::roflol::roflol::roflol:

evet yaa korkulu rüyammm (

kız evet yine çıktım dışarı ama keyfim yoktu eve gelince daha da bastırdı öksürük ateş falan ( sağol canım kankimmolumunekankayizsmile
,

o halde bile gezdim diosun ya helal olsunnnn

annneeeee lıstede en usteyım eyvahedigeldismileyıne streslı gunlerrr...yaa stres yoktu bende yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.lısteyı gorunce basladıııı

stres yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Demek Su ve sen aynı anda giriyorsunuz artık CADIARZU Bir hafta hasta olduk unuutulduk demek :çok üzgünüm: Bak düşmez kalmaz bir Allah'tır.... :)) Su da hasta şimdi;onu da bu hafta mı unutacaksın :roflol:

aman da amannn ilgi istermişşşş :teselli: kız bu hafta çok karışık bi haftaydı
iş güç çok stres ve sinir hakimdi yoksa seni ihmal edermiyimmmm :teselli: canım benim

gezmekten en cok zevk aldığım alışveriş yerlerinden birisi..hihoyyythihoyyyt
ikea evinizin herşeyiiiii:lepi:

evet ayda en az 2 defa giderimmm

çiçemmmmm yarın belki bende ikeadayım kaydirigubbakcemile3

oo superr...ıkea kocamın kabusuuuu:lepi:

ya benim karışık son 1 yıldır kardeşim kuzenim boyuyordu öncesinde hayatta boya yapmazdım hep röfleydi ama kuaförüm kapatıp amerikaya yerleşti bende kafama göre bulamadım vurdum boyanın dibineee kaydirigubbakcemile3

Suuuu o kadar laf attım hiç pas vermiyorsun;bilmeden kalbini mi kırdım ki

oo superr...ıkea kocamın kabusuuuu:lepi:

benimki seviyo allahtan bişi demiyo aslında kaç haftadır eurofloraya gitmek istiyorum
orasıda ufak şirin ve çiçek falan daha çok bakamasamda severim :)

Biz de ne zamnadır malum yine tık yoktu.E,bu hafta da hasta oldum iyice uzaklaştık :))

heheh ya benim bu ay sebeblerim var
1 eşime uyuzum ( sanırım fazla duygusalım bu ara) aşırı ilgi bekliyom
2 ameliyat olacagı için korunmamız lazım onla ugraşcama yapmam daha kesin korunma yolu kaydirigubbakcemile3

ya kısacası körün istedigi bir göz allah verdi iki göz oldu sempatiksalakcinni

valla canım bütün kocaların kabusu gibi birşey bende..fatoşcum cok şansılın ayda 2 kez gidiyormuşsun.biz ancak 5 ayda bir filan..en yakın bursa zaten.

evet öleyim sanırım

ev ikea
ofis komple full ikea bişe eksik çıksa hadi ikea ya gidelim dioz

allah senı ne etmesın emıııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hımmm anladık canım..zaten şu ağda işleri kadınların korkulu rüyası..özelliklede benimmm..hem kendişmi yoluyorum hem müşterilerii:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ben hayatta gelemem yaaa!Ya,insan şeyini açıp da nasıl temizletir başka birine :kedi: Ben çekinirim.Hadi bacak macak neyse de o bölgeye gidenleri anlamıyorum. Geri kafalı da diyebilirsiniz ama ben böyle düşünüyorum:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…