Günaydın kepeleklerim opuyorumnanaktan muhtemelen siz gelene kadar benim internet gitmiş olacak ama ben yine bi günaydın diyim dedim boshayallersmile öğleden sonra gelir heralde, ozaman görüşürüz inş. size iyi muhabbetler canlarım olumunekankayizsmile
günaydın kızlarrr
günaydın kızlar naıslsınız :)
ben sabah sabah gene öğğ yaptım bu bebiş midemi bulandırmaktan vazgeçmicek gibi
ayy bu arada bi kare atlamışız bebişim 4. kareye gelmiş ay maşallah sübhanallahh oyyyh:CüvCüv:
günaydın kızlarrr...!!! nasılsınız?
ayşecim yine bulantıların devam ediyormuş canım ya yokmu bunun bi çaresi..
yediklerine içtiklerine de dikkat et canım..belki süt gibi diger aldıgın besinlerde bulantıyı tetikliyodur....
günaydın:)
ben yine acaip uykuluyum.göz kapaklarım kapanacak.artık ayrılmak istiyorum doğum iznine.benim de bulantılarım hala devam ediyor ama sabahları daha çok oluyor genelde.şu uyku durumu olmasa belki daha rahat olacak.1 kare atlamışsın evet hayırlı olsun:)
dün sabahtan sonra giremedim işlerim çok yoğundu var mı değişik haber?
günaydın nanecim :)
valla ya geçip gitmedi bi türlü farklı bişey yiyip içmiyorum ki bulantıyı tetiklesin
hemde yerken içerken midem bulanmıyo sonradan bulanıyo süt içmesemde olmuyo
sağlam dişlerim ağrımaya başladı kalsiyum eksilmeye başladı sanırım bugunde
sabah kramplarla uyandım kesin kalsiyum eksiğim var dedim devamlı sütle yoğurtla peynirle
beslendiğim halde hayırlısı olsun ne diyeyım sütün tetiklediğini fln sanmıyorum cunku
en zevk alarak içtiğim şey süt :)
Bugün hastanede olcaktım aslında 2 li test için ama randevu alamadım yarına artık
doktora söylerim şikayetimi o bi çaresine bakar sanıyorum :) ama bulantı hapları fln işe yaramıyor
günaydıın canlar..nasılsınız bakimm.yya dün ben nette bişey okudum hemen paylaşmak görüşlerinizi almak istiyorum..eğer yumurtlama gününden önce birliktelik olursa bebiş kız,,yumurtlama günü %50 kız-erkek,yumurtlama gününden sonra erkek...geneldede doğru çıkıyomuş..bide sağdan yumurtladınmı erkek,soldan yumurtladınmı kız..yorumlarınızı alıyım...doğrumudur..(diyosunuzki çocuk olduda cinsiyeti kaldı,,merakımdan soruyorum..ama belirtiyim..bi kızım olsun bi oğlum istiyorum..rabbim sağlıklı versin tabi herşeyden önce...)zemuszemus zemuszemus
günaydınnn kızlarrr
günaydınnn kızlarrr
günaydın ablacım evet senin doğum izni vaktin geldi sanırım dimi 7. aydasın
belki evde olsan daha çok rahat edersin....
benim bulantılarımda daha çok sabah oluyo ama gün içinde de oluyo napiym
bilemedim artık dayanıcaz bişey değil aç karnına olunca mide özsuyumdan gidiyo yani :)
ayy belki yarın cinsiyetini de öğrenirim belli mi olur :) inşallah 2 li testte de sorun çıkmaz
Allah ımm Amin.
Dün bende pek yoğundum bi de biliyosun yorgundum bakınamadım hiç foruma
günaydıın canlar..nasılsınız bakimm.yya dün ben nette bişey okudum hemen paylaşmak görüşlerinizi almak istiyorum..eğer yumurtlama gününden önce birliktelik olursa bebiş kız,,yumurtlama günü %50 kız-erkek,yumurtlama gününden sonra erkek...geneldede doğru çıkıyomuş..bide sağdan yumurtladınmı erkek,soldan yumurtladınmı kız..yorumlarınızı alıyım...doğrumudur..(diyosunuzki çocuk olduda cinsiyeti kaldı,,merakımdan soruyorum..ama belirtiyim..bi kızım olsun bi oğlum istiyorum..rabbim sağlıklı versin tabi herşeyden önce...)zemuszemus zemuszemus
günaydınnn kızlarrr
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız
inşallah testlerin güzel geçer ayşe.
bişey sorucam hiç böyle kelebek kıpırtısı gibi de olsa hareket hissediyor musun minik minik de olsa?cinsiyet kesinleşmesi için henüz erken olur galiba en azından doktor çok ümit vermemek için pek söylemez bu haftalarda ama çok belirginse de zaten sen de anlıyosun.nelere aşeriyosun?en çok neren kilo aldı?güzelleştin mi?yüzünde sivilce ya da leke vs çıktı mı?bunlara ben inanmamıştım ama biraz haklılık payı var özellikle bebek hareketlerinin hissedilmesiyle ilgili.
günaydın canım hamdolsun iyidir :) sen naıslsın
bu cinsiyet konusunda da bildiğim bişi yok cidden söylenen çok fazla şey var ama
belli olmaz ki :)
günaydın kontesçim :)
ipek26, ELSON, naneseker, ay_she, zehsel, SariLale kızlar gunaydııınlaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?