zaten bır suru sorımlulugumuz var ...sabah sabah bı esıme bı guzel kaydım..ama delırttı o da...arada bırseyler luyo adama..salatalık dograrım sabahları..ıkı gundur de dograyıp yemıyomusum o da yemıyomus nıye dogruyomusum ...sınır ettı benı ben de bı bagırmısım ama sabah sabah zaten canım sıkkın..hıc bır sey demedı ama kustuk ...dun sabahta zorla sut ıcırdı ben de ustune kustum...yıne suclu ben olduım..hızlı ıcmısım ....en sonunda patladım...klava:
zaten bır suru sorımlulugumuz var ...sabah sabah bı esıme bı guzel kaydım..ama delırttı o da...arada bırseyler luyo adama..salatalık dograrım sabahları..ıkı gundur de dograyıp yemıyomusum o da yemıyomus nıye dogruyomusum ...sınır ettı benı ben de bı bagırmısım ama sabah sabah zaten canım sıkkın..hıc bır sey demedı ama kustuk ...dun sabahta zorla sut ıcırdı ben de ustune kustum...yıne suclu ben olduım..hızlı ıcmısım ....en sonunda patladım...klava:
hamileliğin büyük etkisi var tabi canım.ama dediğin gibi hava da kapalı insanın içi kararıyor.ben de aynı senin gibiyim.evden dışarı çıkasım yok,sürekli yatmak istiyorum.hormonlar coştu galiba.
ay anlattıkca aglıyasım gelıyo fon da ılhan ırem ,yagmur....ben bu gozlerle nasıl sınıfa gırecem ya
ipek26, ELSON, naneseker, ay_she, zehsel, SariLale kızlar gunaydııınlaaar
hosbulduk canım ıyıyım bende canım kahvaltı yaptım sımdı iştecokacimcoook
günaydınnnnnn
herkes iyidir umarım
1 haftadır gelemedim çok hastaydım
bugün ancak işe gelebildim.
doktora gittim... rapor verdi 1 hafta
bu arada bebek içinde gittim doktora çok şükür bir problem yok dedi
1 sene dene bakalım sonra kötü düşünürsün yaşını da takma kafana dedi
şimdi iyi düşünüyorum
ama bu aydan pek umutlu değilim yumurtlama günlerimi 2.80 yatarak geçirdim :)
ay_she, zehsel, deryainci, ELSON, tinkerbell09, ipek26, idilcan, naneseker, SariLale günaydın kızlarr.nasılsınız bu sabah?
sağol canıım.. nasılsın boshayallersmilegeçmıs olsun canım dıkkat et kendıne tatlım:1hug:
bugün iyi sayılırım umarım sende iyisindir.ay_she, zehsel, deryainci, ELSON, tinkerbell09, ipek26, idilcan, naneseker, SariLale günaydın kızlarr.nasılsınız bu sabah?
ah şu yumurtlama günlerimi bide ben bilebilsem..günü birlik olsa çağıracam eşimi ama....adetlerim düzenli değil ya evlendim evleneli...bilemiyorum o yüzden.. mafoldumben mafoldumben
sağol canıım.. nasılsın boshayallersmile
iyi olmaya çalışıyorum topiğimizin destekçi annesi :) aman siz iyi olun da biz bi şekilde oluruz.yeğenlerimize iyi bakın. tinkercim, derin derin nefes al, ve akşam eve gidince herşeyin yoluna gireceğini düşün lütfen.. bi de karnında ki meleğini düşün..iyi geleceğine eminim.
cinsiyette kendini en çabuk ele veren bebek hareketleriymiş.kızlar çok daha geç hareket ederken erkek anneleri bunu 3,5 aylıkken hissetmeye başlıyorlarmış.ben de 4,5 ayda tam net kıpırdama hissettim.bi çok anne adayıyla konuştum onlarda da aynı durum var.eğer hisssettiklerin bebek hareketiyse erkek olabilir o zaman.su içmen kendiliğinden gelen bişey.bana da en başından günde 3 lt içeceksin demişlerdi de ben günde 1 bardak içemeyen insan nasıl içerim demiştim.içiliyo yani gece uyanıp 1 sürahi su içiyordum erken gebelikte.bebişin sıvısı 3 saatte bir değişiyor ya.hayırlısı olsun tabii herseyden once.
kızlar ben bugün hiç iyi hissetmiyom kendimi...hava kapalı ...sinirlerim bozuk...sürekli gözlerim dolu olup olmadık seylere herhalde biraz gergınım okul ,cocuklar ustune tuzu bıberı...bazen alıp basımı gıdesım gelıyo ...ama bellı bı nedende yok herhalde hamılelık mı bole yaptı ama nesesızım yanı...
günaydınnnnnn
herkes iyidir umarım
1 haftadır gelemedim çok hastaydım
bugün ancak işe gelebildim.
doktora gittim... rapor verdi 1 hafta
bu arada bebek içinde gittim doktora çok şükür bir problem yok dedi
1 sene dene bakalım sonra kötü düşünürsün yaşını da takma kafana dedi
şimdi iyi düşünüyorum
ama bu aydan pek umutlu değilim yumurtlama günlerimi 2.80 yatarak geçirdim :)
ay_she, zehsel, deryainci, ELSON, tinkerbell09, ipek26, idilcan, naneseker, SariLale günaydın kızlarr.nasılsınız bu sabah?
ıyı olmaya çalışıyorum bende canım işteyım bulantılarla bas etmeye çalışıyorum canımcım işte
günaydın şenayopuyorumnanaktan
evet..canım ole ama bazen erkeklerde bayıyo...ben özgur ruhlardanım ...ustume fazla gelındıgınde delırebılırım..klava:
ablacım kızı oldugu halde erkenden hissedenlerde var hareketleri ama evt erken hareket
açısından erkek örneği daha çok hayırlısı olsun inşallah bilmiyorum benim içime
erkekmiş gibi doğuyo bazen bazen de kız gibi hangisini istediğimi bile bilmiyorum
çok kararsızım yani hayırlsıı olsun yaa ne diyim :) ne olursa olsun hepsi çok tatlı
hepsi çok şeker ya melek onlar ya ayyyy :)
ayy evet bende dün eve giderken yolda ağla ağla öldüm çok duygusallaştım bu ara sempatiksalakcinni
bi de iş stresi havada kötü kapalı etkiliyo canım ister istemez üzülme :)
günaydın deryacım çok geçmiş olsun :)
sakın kızma kesinlikle ciddiyim
bende midemin bulanmasını çok istiyorummmmmmm
sen de bulandığında kendini kötü hissetme mutlu ol bebeğim orda bana bunu hissettiriyor die :lepi:
bu arada listemizi göremedim
var mı mart ta anne adayımız
günaydın kıslarr naılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?