canım benım neden kızayım yaaa bende öyle derdım keske hamıle olsamda bulansa derdım canım ama yasayınca anlıyo ınsan ınsallah sende en kısa zamanda tatrsın bu güzel duyguyu canımcım en güzel yanıda bulantın oldugu zaman bebegım ıyı dıyebılıyosun doktorumda böyle demıstı bana Allah bılır tabıkı herseyın hayırlısı tatlım
sanada günaydın canım hoşgeldin... a.s.
günaydın kıslarr naılsınız
günaydın kıslarr naılsınız
canım benım neden kızayım yaaa bende öyle derdım keske hamıle olsamda bulansa derdım canım ama yasayınca anlıyo ınsan ınsallah sende en kısa zamanda tatrsın bu güzel duyguyu canımcım en güzel yanıda bulantın oldugu zaman bebegım ıyı dıyebılıyosun doktorumda böyle demıstı bana Allah bılır tabıkı herseyın hayırlısı tatlım
hak veriyorum canım sana hani kimse buldunuzda bunamayın demesinde hakikaten çok zor oluyo bide çalışınca dahada zorlanıyorsun ben ruh gibi geziyorum iki haftadır
yaptığım şeyi yiyemiyorum kocişime yemek yapamıyorum dün garibim yemek yaptım sanmış bi geldiki menüde yumurta var napıyım üzülüyorum ama benimkide can.ben yapmasamda ona yapda demiyorum en azından istersen annende ye bile dedim
ii diyelim ii olalım kontesim.nedense bugün herkese bi sıkıcı geliyoo.senin nasıl durumlar?bebiş nasıl?
hiç arayamam vallaha o mutlaka özur diler aksama aç kaldım onun yuzunden yemedım
yay mı senin burcun tinker?
ii diyelim ii olalım kontesim.nedense bugün herkese bi sıkıcı geliyoo.senin nasıl durumlar?bebiş nasıl?
slm nasılsınız
ayşe sen nıye agladın kzı dün..yoksa sebebı yıne bır erkek mı erkeklere olum......
slm kızlar ben geldım
8 gun geçmişti adetım bugun test yapacaktım kı sabah adet olduğumu anladım ama şuan hala ped te bşey yok ama karnım baya baya adet sancısı gbı ağrıordu sabah hemen ağrı kesıcı aldım kahvaltıdan snra ...kbb ye de gıttım orta kulak ıltıhabı çıktı ufffffffffff kulaklarım duymuo gbı ve basınç çok fazlaa busuru antbytk verdı dr ve rapor evdeyım şuanda....bu durumda kan testı yaptrmaktan vazgeçtım anlayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?