Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aminnnn isteyen herkese inşallah:Saruboceq:
doğru diorsun yaşamadan bilemez insan....
umarım en hafif şekilde atlatırsın bu zor günleri

sanada günaydın canım hoşgeldin... a.s.

hoşbulduk tatlım

günaydın canım naber nasılsın

günaydın kontesçim :)[/QUOTE]

günaydın ayşeeee

ay canım takdığın şeye bak barışırsınız üzme tatlı canını sen o taksın sen takma[/QUOTE]

ii diyelim ii olalım kontesim.nedense bugün herkese bi sıkıcı geliyoo.senin nasıl durumlar?bebiş nasıl?

hak veriyorum canım sana hani kimse buldunuzda bunamayın demesinde hakikaten çok zor oluyo bide çalışınca dahada zorlanıyorsun ben ruh gibi geziyorum iki haftadır
yaptığım şeyi yiyemiyorum kocişime yemek yapamıyorum dün garibim yemek yaptım sanmış bi geldiki menüde yumurta var napıyım üzülüyorum ama benimkide can.ben yapmasamda ona yapda demiyorum en azından istersen annende ye bile dedim

hiç arayamam vallaha o mutlaka özur diler aksama aç kaldım onun yuzunden yemedım

ii diyelim ii olalım kontesim.nedense bugün herkese bi sıkıcı geliyoo.senin nasıl durumlar?bebiş nasıl?[/QUOTE]

bendede aynı be canım çok sıkılıyorum kendimi biraz ii hissedince herşey keyiflide.bebek rahat durmuyo midemde dönüyo sankikafamçokkarıştı
bide grip gibi bişeyim burnum sürekli tıkalı ilaç kullanamıyorumm dün en son okyanus suyu aldım birazcık ii geldi zararı yokmuş
gece uykumdan hapşırarak kalktım ilk defa ya hemde ne hapşırık

evet canım çalıştıgımız içim çok zor zaten evde olsan yat uyu bır sekılde geçır ama böyle baya zor oluyo Allah yardımcımız olsun saglıklı olsun bebişlerımızde sabredıcez canımcım
bırde ben daha işte kımseye söylemedım hamıle oldugumu kalp seslerını duyana dek söylememeye karar vermıstım canım nazardan çok korkuyorum çünkü ınsallah anlasılmaz az kaldı zaten haftaya persembe randevum bakalım hayırlısı ıle duyarım
ben yemek yapabılıyorum çok sukur canımın ıstedıklerınıde yıyebılıyorum aksamları azalıyo bulantım çünkü tatlım ben yemek yapamasam bıle esım yapıyo sagolsun canım

ii diyelim ii olalım kontesim.nedense bugün herkese bi sıkıcı geliyoo.senin nasıl durumlar?bebiş nasıl?

bendede aynı be canım çok sıkılıyorum kendimi biraz ii hissedince herşey keyiflide.bebek rahat durmuyo midemde dönüyo sankikafamçokkarıştı
bide grip gibi bişeyim burnum sürekli tıkalı ilaç kullanamıyorumm dün en son okyanus suyu aldım birazcık ii geldi zararı yokmuş
gece uykumdan hapşırarak kalktım ilk defa ya hemde ne hapşırık[/QUOTE]

geçmiş olsun bolvıtamın al portakal suyu falan ıhlamur ılerlemesın cok kotu oluyo ınsan ben de yenı atlattım

gece uykumdan hapşırarak kalktım ilk defa ya hemde ne hapşırık[/QUOTE]

grip değilsin canım eğer başka belirti de yoksa.burun tıkanıklığı bu haftalarda normal gebelik semptomları olarak kabul ediliyor.bazınlarında şarıl şarıl burun kanaması da oluyormuş.bu da kan basıncının yükselmesinden kaynaklanıyor.ben de hem burun tıkanıklığı vardı hem de günlerce geçmeyen baş ağrıları.ne kadar dayanılmaz bi bilsen.şüret ki baş ağrın yok.3. aydan sonra kuş gibi olacaksın az sabır.

ayşe sen nıye agladın kzı dün..yoksa sebebı yıne bır erkek mı erkeklere olum......

slm kızlar ben geldım

8 gun geçmişti adetım bugun test yapacaktım kı sabah adet olduğumu anladım ama şuan hala ped te bşey yok ama karnım baya baya adet sancısı gbı ağrıordu sabah hemen ağrı kesıcı aldım kahvaltıdan snra ...kbb ye de gıttım orta kulak ıltıhabı çıktı ufffffffffff kulaklarım duymuo gbı ve basınç çok fazlaa busuru antbytk verdı dr ve rapor evdeyım şuanda....bu durumda kan testı yaptrmaktan vazgeçtım anlayacağınız

ayşe sen nıye agladın kzı dün..yoksa sebebı yıne bır erkek mı erkeklere olum......

valla sebebi bi erkek mi kız mı onu henüz bilemiyoruz :)

doğumdan donrada çalışmaya devam edicem için bebişe annem bakıcak ben onu nasıl

bırakıcamda işe gidicem neden yanında olamıyorum nasıl ayrılıcam bebekımden

daha 40 günlükken naısl bırakıcam beni göremıycek mı bana aşina olamıycak mı

istediği kadar emziremıycek mıyım

keşke hep karnımda taşısam falan diye daha ortada fol yok yumurta yok

canım sıkıldı ağladım işte nası ağladım hemde hüngür hüngür ama napim duygulandım :kedi:

geçmiş olsun canım.çok dikkat et kendine.kaç gün aldın rapor?en azından evindesin gir yatağına çek kafana yorganııı.....off be hayallerim benim bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…