Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım benımkı 8. haftadayken bile 1 hafta geride gözüküyoda çok küçüktü ya

6 haftalıktı sadece kese vardı bebiş fln yoktu şimdi görsen kocaman 10. haftaya kadar

kapadı açıgı doktor gelişimin çok begendi :) senınkıde öyle olur inşallah önemli

değil kalp atışlarını görmüşsün işte ne güzel ne kadarlık senın bebiş ben 8 haftalıkken

gördüm kalp atışlarını ılk :) şu an 13 hafta + 3 günlüğüz :)

Kıss belki bebiş çok yaramazz başladı şimdiden ayy ne güzle bi duygudur yaaa

ultrasonda görüyom çok yaramaz kıpır kıpır da maşallah daha küçük teyzesi gücü yetmeski

annesiini dürtüklesin meleğim benim yaa :gitme:

canım ya ağlama lütfen inş senin de isteyen bütün arkadaşlarında bebişleri gelecek canımcımm

hayırlısı dıorum bıtanem ..allah tum ısteyenlere tez zamanda sağlıklı hayırlı bebişler versın ıçinde de bana hayırlı ve sağlıklı bır bebiş tez zamanda versin :Saruboceq:

selam..döndün mü eskişehirden?hafta sonu da pek tatsız tuzsuzdu hava bişey anlamamıştır bu kız dedim

döndüm canım. Hava güzel degildi ama ben . Hamamyolu . Doktorla cd. Adalar felan hep gezdim.
Bir dahaki gelmede senlede görüşürüz işallah.

Kızlar gÜnaydın selammmmlar..

Hoşgeldin aysulay :)

6+6 da benim daha bebişim gözükmüyodu bile ya ne panik yapmıştım

maşallah size ne güzel :) bebiş inşallah sağlıkla büyür gelişir :) bulantın fln varmı
başladımı ?

tekmelemeri hissemek nasıl olur bilmiyorum ama ultrasonda elleri ayakları oynarken
görünce bile insan bi garip oluyo hissetmek nasıldır dünyaya getırmek büyütmek
konustugunu görmek iyi bi insan oluşunu izlemek of gene ağlamaya
başladım ben ya dayanamıyorum hiç :gitme:

selam..döndün mü eskişehirden?hafta sonu da pek tatsız tuzsuzdu hava bişey anlamamıştır bu kız dedim

bu arada canım benim regli gelmedi henüz. Gecen ay 10 gün gecikmişti ilk defa.
Bu ayda cok enterans belimde batmalar var. Sence nedendir.
Ama test yapmıcam bu ay gelmezse en az 10 gün.

döndüm canım. Hava güzel degildi ama ben . Hamamyolu . Doktorla cd. Adalar felan hep gezdim.
Bir dahaki gelmede senlede görüşürüz işallah.

İnşallah canım ben de çok isterim.2 güne neler sığdırmaya çalıştın demi.bi de anneciğin....

selam aysecim ben iyiyim canım.tesekkürler.
Sen nasılsın. Bebiş nasıl
biliyosun reglim gelmedi henüz. Merakla bekliyom. Gelsese hiç üzülmicem bu ay.
Yeni bir doktor buldum. Ona baslıcam tedaviye işallah.

bu arada canım benim regli gelmedi henüz. Gecen ay 10 gün gecikmişti ilk defa.
Bu ayda cok enterans belimde batmalar var. Sence nedendir.
Ama test yapmıcam bu ay gelmezse en az 10 gün.

listeyi koyan kızlar da yok kaç gündür göremiyoruz kim nerde diye.ama en son sabah baktım sen yukarılardaydın galiba.geçen ay 10 gün geçmesi çok büyük bi rakam canım.inşallah vardır bebişin.ne kadar kaldı tam olarak tarihine?

2 gün gecikti canım.

çok şükür yaa inş kucaklarımıza alırız sağlıklı bi şekilde yok canım başlamadı doktor başlaması lazımdı belki de bulantın olmaz dedi yüzde 70 de bulantı olur 30 da da olmaz dedi olmaması kötü bişey değil dedi. bebegin büyümüyo anlamına gelmez dedi inş büyür miniğimmm benimm

aa ağlamı canım yaa kıyamam ben sana

selam aysecim ben iyiyim canım.tesekkürler.
Sen nasılsın. Bebiş nasıl
biliyosun reglim gelmedi henüz. Merakla bekliyom. Gelsese hiç üzülmicem bu ay.
Yeni bir doktor buldum. Ona baslıcam tedaviye işallah.

hamdolsun iyiyim bebişte iyi demekı kı benle uğraşıp duruyo midem bulanıyo işte
griptim geçti çok şükür keyfim yerinde bi de istifra etmesem :)
acıkınca daha çok midem bulanıyo onun için atıştırıyom gene havuç yiyom şimdi guclubacismile

2 gun gecıktı hee hadi hayırlısı inşallah canım regl gelsede üzülme tabii :) potansiyel
var zamanı değil demekkı enınde sonunda gelıcek bebıs :) Allah ım sağlıkla
nasib etsin yeter ki

evet canım kimilerinde hiç bulantı olmuyo bünyeden bünyeye farkediyo işte :)

dün akşam annemlerde kızkardeşim ben annem oturuyoruz babam namaza gitmişti
erkek kardeşimde uyyodu şimdi ergenlik döneminde bıyıkları terlemiş omuzları genişlemş
güçlenmiş yüz hatları sertleşmiş dedim elimize doğmuştu en küçük çoraplardan almıştık ama büyük gelmişti nasıl büyüdü naısl böyle oldu kocaman oldu
sarıkuşum mavişim diye severdik....bak bu kedi miyav derken bugun denklem çalıştırmak
için burdayım hayat ne garip diye anlatıyodum annem nasıl duygulandı ya anne olmak
ne kadar zor bişey yüreğin ellerinde hep hep hassassın hep narinsin en zayıf noktan ailen,
bebeğin , bebeklerin ne kadar büyüselerde bazı şeyleri anlamak için yaşamak gerekiyormuş

bi benzerini de ben yaşadım bu hafta sonu.bizimkilere gittik biz de.eski resimlere falan baktık babam annem benim küçüklük resimlerim.yani orda hem utandım bi ara hem de duygulandım.ben onların kucağında kücücük,şimdi ben anne olmak üzereyim.annem de bebek falan almış bebişe ama görmelisin kocaman benimki o kadar doğmayacak anne naptın dedim.bebeği de görsen et bebek gerçek gibi.valla kıskanır dedik başta anlamaz bunun oyuncak olduğunu.değişik güzel duygular ya benim de gözlerim doldu.zaman çok hızlı akıyor gerçekten.daha dün gibi annem ütü yaparken ben de oyuncak ütüyle bebeğimin elbiselerini ütülediğim..

amin canım.işalah zamanı gelince bizde o duyguları yasarız kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…