:))) ewet walla yok zannetmiştimm...
Kızlar peki hamile kaldınız, özelliklede ilk çocuğu olanlar...
Eşinize nasıl söylersiniz bunu? Hiç düşündünüz mü?? Ben mi çok romantiğim yoksa yaa....
asrewya anlatacak mısın bize ovulasyon döenminde ya da öncesinde özel bişey yaptınız mı hamile kalmıak için diye canım?Tecrübelerinden faydalanalım. :)
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler iyi sohbetler opuyorumnanaktan
evet beklıyoruz taktıklerı anlatta uygulayak:teytey:
walla eşim gecen ay ameliyat olmuştu varikoselden hiç bu ay hamile olacagımı tahmn etmemiştim.süpriz oldu bizim için de yani...özel bişi yapmadık inan ki canım yaa bilindik şeyler yani:))
benm ilk deneyimim..asıl tecrübeli olan sensin cicegimmm:))
Ayaklarını falan kaldırıp bekledin mi peki?Bana çok komik geliyoo öyle şeyler yaaa :)
hımm ewt onu yaptım dogru ya doktor arkadaşı var eşimn o söylemişti duvara dogru dayayıp 20dakika filan civarında beklemiştim...
uyyyyy...ya aslında en guzl taktık hıc dusunmemek ...ıkı hamılelıgımde ole olmustu..aklımda yokken yanı..tabı suanda ben bunu kendıme bı anlatabılsem sızede solıyım ama..kafam hep hesaplamada gıtgıtgıdak hesapla adet bekle..olmmayı ıste o zaman..tutmayı bebıs..bı de calısmıyorum kafa dagıtamıyomkı..
Bak yapmışsın bişeyler işte :))
ya hiiiç kafana takmamn gerek aslnda,gerçi insan ister istemz düşünüyo ama sen yine de relax ol:)) çok şükr ki avunabilecegn bi evladın var.....
Kızlar öptüm sizi ben biraz istirahat edeyim...
hımm ewt onu yaptım dogru ya doktor arkadaşı var eşimn o söylemişti duvara dogru dayayıp 20dakika filan civarında beklemiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?