Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar peki hamile kaldınız, özelliklede ilk çocuğu olanlar...
Eşinize nasıl söylersiniz bunu? Hiç düşündünüz mü?? Ben mi çok romantiğim yoksa yaa....

Kızlar peki hamile kaldınız, özelliklede ilk çocuğu olanlar...
Eşinize nasıl söylersiniz bunu? Hiç düşündünüz mü?? Ben mi çok romantiğim yoksa yaa....

canım ben hedıye paketı yapmıstım..9 ay olmamıstı o ayda hıc beklemıyodu..paketı acınca o yuz ıfadesı hep aklımda

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler iyi sohbetler opuyorumnanaktan

asrewya anlatacak mısın bize ovulasyon döenminde ya da öncesinde özel bişey yaptınız mı hamile kalmıak için diye canım?Tecrübelerinden faydalanalım. :)

walla eşim gecen ay ameliyat olmuştu varikoselden hiç bu ay hamile olacagımı tahmn etmemiştim.süpriz oldu bizim için de yani...özel bişi yapmadık inan ki canım yaa bilindik şeyler yani:))

walla eşim gecen ay ameliyat olmuştu varikoselden hiç bu ay hamile olacagımı tahmn etmemiştim.süpriz oldu bizim için de yani...özel bişi yapmadık inan ki canım yaa bilindik şeyler yani:))

Ayaklarını falan kaldırıp bekledin mi peki?Bana çok komik geliyoo öyle şeyler yaaa :)

benm ilk deneyimim..asıl tecrübeli olan sensin cicegimmm:))

uyyyyy...ya aslında en guzl taktık hıc dusunmemek ...ıkı hamılelıgımde ole olmustu..aklımda yokken yanı..tabı suanda ben bunu kendıme bı anlatabılsem sızede solıyım ama..kafam hep hesaplamada gıtgıtgıdak hesapla adet bekle..olmmayı ıste o zaman..tutmayı bebıs..bı de calısmıyorum kafa dagıtamıyomkı..

ya hiiiç kafana takmamn gerek aslnda,gerçi insan ister istemz düşünüyo ama sen yine de relax ol:)) çok şükr ki avunabilecegn bi evladın var.....

ya hiiiç kafana takmamn gerek aslnda,gerçi insan ister istemz düşünüyo ama sen yine de relax ol:)) çok şükr ki avunabilecegn bi evladın var.....

ole ıste ama bu benım huyum esımde ole dıyo..bı rahat kı sormayın..gcen ay yanına gıgıyorumm bakıyorum uyumus..bende fırcaladım..ee sen uyursan ben bu bebegı tek basıma nasıl yaparım dedım..bayagı kızmıstım ona..ama bu ay uyumayacakmıs..

hımm ewt onu yaptım dogru ya doktor arkadaşı var eşimn o söylemişti duvara dogru dayayıp 20dakika filan civarında beklemiştim...

Ben bunu çok kişiden duydum. Hatta ufak bi yastık koyanda var poposunun altına doğru. Ayakları kaldırmak bencede komik ama ben 15-20 dakika kalkmıyorum ayağa kızlar, çocuklar hızla koşsun yuvaya diyorum eşimede, gülüyoruz yoksa akıp gidiyo üzülüyorummmm sonra yaa boşa gitti diye. spermler kıymetli, korumak lazım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…