ole ıste ama bu benım huyum esımde ole dıyo..bı rahat kı sormayın..gcen ay yanına gıgıyorumm bakıyorum uyumus..bende fırcaladım..ee sen uyursan ben bu bebegı tek basıma nasıl yaparım dedım..bayagı kızmıstım ona..ama bu ay uyumayacakmıs..
Ben bunu çok kişiden duydum. Hatta ufak bi yastık koyanda var poposunun altına doğru. Ayakları kaldırmak bencede komik ama ben 15-20 dakika kalkmıyorum ayağa kızlar, çocuklar hızla koşsun yuvaya diyorum eşimede, gülüyoruz yoksa akıp gidiyo üzülüyorummmm sonra yaa boşa gitti diye. spermler kıymetli, korumak lazım :)))
:)) ee bi zahmet uyumasın zaten bebişten degerli mi uyku sanki..ya erkekler hep böle mi oluyorlar acaba çok rhatlar biz kadınlar her seyi kafamıza takıyoruz sanırımm....inş bu ayy bebiş gelir yaaa....
Ben bunu çok kişiden duydum. Hatta ufak bi yastık koyanda var poposunun altına doğru. Ayakları kaldırmak bencede komik ama ben 15-20 dakika kalkmıyorum ayağa kızlar, çocuklar hızla koşsun yuvaya diyorum eşimede, gülüyoruz yoksa akıp gidiyo üzülüyorummmm sonra yaa boşa gitti diye. spermler kıymetli, korumak lazım :)))
aslında onlar hesaplasalar bız dusunmesek belkıde hersey daha kolay olur..ama yok nerdeeee:kedi:
walla bende başta komik bulmuştum da doktor diince yaptım..ewet yastık koyanlarda oluyormuş..tabii ki çok kıymetliler:)) esprnz çok hoşmuş ama yaa:))
Bugün bir arkadaşımın 4 aylık düşük yapmış onu öğrendim kızlar, çok fazlada soru soramadım. Nasıl moralim bozuldu anlatamam...
gerçekten hayat büyüdükçe zorlaşıyor, sorumluluklar engeller artıyor... offf((((
Hareketlilik artsın diyede yarım saat önce kahve yapıyorum eşime, aklınızda olsun. Zaten hamile kalmakte önemli olan spermlerin hareketliliğiiii...
Bakalım tutacak mı yöntemlerimiz :Saruboceq:
Hareketlilik artsın diyede yarım saat önce kahve yapıyorum eşime, aklınızda olsun. Zaten hamile kalmakte önemli olan spermlerin hareketliliğiiii...
Bakalım tutacak mı yöntemlerimiz :Saruboceq:
ayy bende yapıyım bu ay kahve yı ya hem kahve uykusunu acar dımı ama :içelim:
Bugün bir arkadaşımın 4 aylık düşük yapmış onu öğrendim kızlar, çok fazlada soru soramadım. Nasıl moralim bozuldu anlatamam...
gerçekten hayat büyüdükçe zorlaşıyor, sorumluluklar engeller artıyor... offf((((
ayy bende yapıyım bu ay kahve yı ya hem kahve uykusunu acar dımı ama :içelim:
allahım sabırlar versınn cok uzuldumm..
Birde birde, ben doktorla görüştüğüm için, direk doktorun söylediğini söylüyorum, mutlaka cinsel perhiz dedikleri olayı yapın. En azından gün aşırı birlikte olun.Hergün değil.
Ayy ne hallere düştüm bu ay ben yaa...kocamın peşinde kedi gibi gün sayıyorum :))):asigim:
Birde birde, ben doktorla görüştüğüm için, direk doktorun söylediğini söylüyorum, mutlaka cinsel perhiz dedikleri olayı yapın. En azından gün aşırı birlikte olun.Hergün değil.
Ayy ne hallere düştüm bu ay ben yaa...kocamın peşinde kedi gibi gün sayıyorum :))):asigim:
yaa...3 ay ayağa hiç kalkmamıştıda kızcağız. Tüpbebekti.(( bakalım sonrası için bi ümit olsun barii... çok riskli durumları. :çok üzgünüm:
ewet o da çok önemliymiş spermlern kalitesi açısından....bebek için her seye katlanıyor valla:))
kızlar buarada eşlerinz ne yapıyor uyuyorlar mı? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?