Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

:)) ee bi zahmet uyumasın zaten bebişten degerli mi uyku sanki..ya erkekler hep böle mi oluyorlar acaba çok rhatlar biz kadınlar her seyi kafamıza takıyoruz sanırımm....inş bu ayy bebiş gelir yaaa....

ya ben hıc yapmadım bole bıseyı ama bende cok duydum buyuklerımden

:)) ee bi zahmet uyumasın zaten bebişten degerli mi uyku sanki..ya erkekler hep böle mi oluyorlar acaba çok rhatlar biz kadınlar her seyi kafamıza takıyoruz sanırımm....inş bu ayy bebiş gelir yaaa....

aslında onlar hesaplasalar bız dusunmesek belkıde hersey daha kolay olur..ama yok nerdeeee:kedi:

walla bende başta komik bulmuştum da doktor diince yaptım..ewet yastık koyanlarda oluyormuş..tabii ki çok kıymetliler:)) esprnz çok hoşmuş ama yaa:))

Bugün bir arkadaşımın 4 aylık düşük yapmış onu öğrendim kızlar, çok fazlada soru soramadım. Nasıl moralim bozuldu anlatamam...
gerçekten hayat büyüdükçe zorlaşıyor, sorumluluklar engeller artıyor... offf ((((

walla bende başta komik bulmuştum da doktor diince yaptım..ewet yastık koyanlarda oluyormuş..tabii ki çok kıymetliler:)) esprnz çok hoşmuş ama yaa:))

Hareketlilik artsın diyede yarım saat önce kahve yapıyorum eşime, aklınızda olsun. Zaten hamile kalmakte önemli olan spermlerin hareketliliğiiii...
Bakalım tutacak mı yöntemlerimiz :Saruboceq:

ayy ya çok üzücü Allah yardımcsı olsun...ewet dedigin gibi hayat koşulları çok agır ya..sitede bazı şeyleri okuyunca çok etkilenyrm onlar aklıma geliyor aglıyorum çok üzücü yaa....(

ayy bende yapıyım bu ay kahve yı ya hem kahve uykusunu acar dımı ama :içelim:

Birde birde, ben doktorla görüştüğüm için, direk doktorun söylediğini söylüyorum, mutlaka cinsel perhiz dedikleri olayı yapın. En azından gün aşırı birlikte olun.Hergün değil.

Ayy ne hallere düştüm bu ay ben yaa...kocamın peşinde kedi gibi gün sayıyorum :))):asigim:

hay allah senı..ınsallah tuttururuz bu ay..hehey uyrsa bende uyandırırım valla hıcc kusura bakmasın..

ewet o da çok önemliymiş spermlern kalitesi açısından....bebek için her seye katlanıyor valla:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…