Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
süper ya daha ne olsun hatta bana öyle geliyoki ikiz bile olabilir :))) daha adetine 2 gün kala bu değer çok yüksek çünkü...

Ya canım sanmıyoru.Çünkü kağıttaki raferansa göre normal. Çantamda yarın doktora göstericem.Üşenmesem açıp bakıcam valla. Diyorum ya gene de yarın doktoruma göstereyim.O da normal derse.Tamam diyeceğim

dilemmaaaaaaaaaa,
tebrikler canım, hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun....

suuu.... hatuncummm.........
hosgeldiniz...............
sucum............ önceki sayfalarda yazmıstım ama belki görmezsin. gecmiş olsun canım. içini ferak tut canım.
öpüyorum senii

dilemmacım senin adet tarihin 12 martmıs. nasıl belirtilerin vardı canım. adet tarşhndn önce test yapmısısn . bşraz bahsedermsisn canım belirtilerinden.

Canım iki üç gün önce başladı hafifi hafif.Adet sancıları gibi.Bel ağrısı,bacak ağrısı . Bir de çok bariz ateşim,vücut sıcaklığım yükseliyor ara ara.Şu anda da öyle

Canım iki üç gün önce başladı hafifi hafif.Adet sancıları gibi.Bel ağrısı,bacak ağrısı . Bir de çok bariz ateşim,vücut sıcaklığım yükseliyor ara ara.Şu anda da öyle

ayyy nasıl sevindim ya.
su anda senin sevinci paylasıyorum valla.

hatunsultan hoşgeldin :))

ben sana küsüm bir kere:dilcikar::umursamaz:

dün gece sana ve berrakada'ya defalarca yazdım hiçbirine de cevap vermedin online olduğun halde, aşkol ya.....alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

hoşbuldum canım benim.... şaka yapıyorum dur hemen şaşırma, ama merak ettim bütün gün acaba neden diye,

nasılsın tatlım, gününe az kaldı hadi hayırlısı inşallah........opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy nasıl sevindim ya.
su anda senin sevinci paylasıyorum valla.

Canım benim çok sağol.Unutma sen de en kısa zamanda kalcaksın.Hatta ben bu ay senden umutluydum. Belli mi olur?
Ama olmazsa da önümüzdeki ay şansın artar.Çünkü hormonun değeri düştüğünde olumlu gelişiyo herşey

sucum............ önceki sayfalarda yazmıstım ama belki görmezsin. gecmiş olsun canım. içini ferak tut canım.
öpüyorum senii

aysucum hoşbuldum canım, ne güzel selam veriyorsun ya, olumunekankayizsmile

aaaaaaaaa tebrık ederım cok sevındım gunumuz aynı sayılırdı demek erken test yaptın tıpkı benım gıbıııı:uhm:

dilemmaaaaaaaaaa,
tebrikler canım, hayırlı olsun çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun....

Canım sen beni hamiş listesine almışsın sağolasın.Ama ben emin değilim.Belirtiler var tabi ama değer ilginç çıktı.Doktoruma bir sorayım diyorum

Canım sen beni hamiş listesine almışsın sağolasın.Ama ben emin değilim.Belirtiler var tabi ama değer ilginç çıktı.Doktoruma bir sorayım diyorum

sen kalbini ferah tut canım, değerini kafana takma, sonuçta hastanenin referans aralığı farklıymış işte, telefonla da teyit ettirmişsin ya, 4,5 hafta demesi de önemli değil her ne kadar daha adetine iki gün olsa da, hem ne biliyorsun belki adetinden hemen önce kaldın ve üstüne gördün olamaz mı? en son adetinde gariplik var mıydı?

canım benim çok teşekkür ederim evet iyiki gitmişim yoksa haberim olmıcaktı her işte bir hayır vardır :) işallah yakın zamanda atlatırım bunu da sağol canımopuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım tamam yeni tarihini yazarım..

işallah hamilesindir canım senden de güzel haberler bekliyoruz :1hug:

sucum cok gecmiş olsun canım..yumurtalıklarının iyi olmasına sevindim..yaryıda donduru olur biter..en azından şimdi rahat hamiş kalabilirsin..zemuszemus

çok sağol canım evet ben de ona sevindim yarayı doktor artık dondurur mu ilaç mı verir tam bilmiyorum haftasonu belli olcak teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

canımmm tebrik ederimmmm harika bi haber hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın işallah:1hug::1hug:

öpüyorum senii

gördüm canımcım çok sağola.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…