• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inanmıyorum anca bu kadar olur.ben bunun üstündeki bu smile ı yapacaktımsenağlama bu çıkmış yanlışlıkla.kusura bakma canım.gülünür mü böyle bişeyebilmiyorumkismile

Ama buna gülünür yani kaydirigubbakcemile3 , tesadüfe bak beeee kaydirigubbakcemile3 tutmayın beni gülecem :roflol: :roflol: :roflol: ,
kız elson sen yanlış anlama haaa, ipeğe gülüyom ben kaydirigubbakcemile3

Ama buna gülünür yani kaydirigubbakcemile3 , tesadüfe bak beeee kaydirigubbakcemile3 tutmayın beni gülecem :roflol: :roflol: :roflol: ,
kız elson sen yanlış anlama haaa, ipeğe gülüyom ben kaydirigubbakcemile3

bence de yani.anca bu kadar aksilik olur :utangac:

inanmıyorum anca bu kadar olur.ben bunun üstündeki bu smile ı yapacaktımsenağlama bu çıkmış yanlışlıkla.kusura bakma canım.gülünür mü böyle bişeyebilmiyorumkismile

neyse barıştım hadi....
kaydirigubbakcemile5
kızlar yaa psikolojik falan değil benim sağ kasığımın biraz üstüne ciddi ciddi sancı
giriyo..batıyo böyle..hamişmiyimmm...hamişsemde söylemiycem kocişe..banane...Küsüm ona ben.....
:umursamaz:

neyse barıştım hadi....
kaydirigubbakcemile5
kızlar yaa psikolojik falan değil benim sağ kasığımın biraz üstüne ciddi ciddi sancı
giriyo..batıyo böyle..hamişmiyimmm...hamişsemde söylemiycem kocişe..banane...Küsüm ona ben.....

kaydirigubbakcemile5
ay ben çok merak ettim ne bu face olayı?

neyse barıştım hadi....
kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kız var ya ben kocişe ne kadar küs olursam oluyum HAMİŞ olduğumu öğrendiğim an üzerine atlarım haaaa :lepi: elimden alabilene aşk olsun valla :roflol:

kıslar telle aradım sımdı sonuc 1.68 mıs yok galıbaaaaaaa:gitme:

Ama niye 1.68 bilmiyorumkismile niye sıfır değil bilmiyorumkismile belki de yeni yeni yükseliyo fisfisfis ayyyy canımcım boşa ümitlendirmiş olmak istemem ama erkenden üzülme bence, bekle bakalım bikaç gün daha, yine gelmezse kırmızılar tekrarlarsın testi ha :teselli:

ya facebooka girmeme kızıyoda..faaln filannn..inat değilmi şifremi değiştirdim bende..giremesin diye.. :umursamaz:

ben de hiç anlamam şu faceden falan.erkekler neden sevmez böyle şeyleri.bak burayı hepimizin kocişi biliyo ama bişey demiyo,çünkü kendimizce kadın kadına sohbet ettiğimizi bildiklerinden içleri rahat galiba.
önemli bişey değil canım ya akşam bişey yokmuş gibi olur.

kızlar ben kaçıyomm.karanlığa kalmıyımm.öpüyorum hepinizi..yarın konuşuruz..yarın kociş gelecekti benim..küsüz yaa..yatmıycam onlaaa..banane..dayanabilirmiyim acabaaa. bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
hadi kaçtımm...

off kıslar yaaa neden ıdrar testları nde cızgı cıkıyoo anlamadım gıttı 3 tane yaptım hepsı aynı yaaaa..oturdum kaldım hıc gucum kalmadı galıbaa..herkese cok tesekkur tetk tek alıntı yapamıyorum ..

ya facebooka girmeme kızıyoda..faaln filannn..inat değilmi şifremi değiştirdim bende..giremesin diye.. :umursamaz:

Hayatım değmez bunun için kocişle kavga etmeye yaaa, uzatmayın, boşver, sen yine öp kokla kocişini, gönlünü al, vazgeçmeyeceksen de yine vazgeçme face den, erkekleri arada bir böyle idare etmek gerekiyo yerimseniben

Back
X