• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çiçeğim yaaa inan çok üzüldüm ama yinede adet olmadığın için hamile olma ihtimalin var belki geç döllenme falandır değilsede sen üzme yinede canını inş. en kısa zamanda gelir meleğin canım

saolasın canım yaa sastım kaldım ben bu ıse..gec yumurtladım bılıyorum ama yınede kan testınde cıkar dıye dusunmustum..ıdrar testlerı pozıtıf..yaa bunun bı acıklaması olmalı..tabıı yıne kımyasal gebelıkte olabılır:uhm:

hatuncum iyi aksamlar cnmm nasılsın

canım iyiyim tatlım, dizi bakıyorum da reklam aralarında çiçeğimi bekliyordum ben de ondan bakıyordum geçmişi okuya okuya geldim

ben de adet oldum bugün, gerçi ben hiç bişey beklemiyordum zaten bu aydan çalışma falan olmadı diye:kedi:

ama ilaç başlamıştım ya, herhalde işe yarayacak bugün 28.gün iyi geldi bana bu

İyi geceler kızlara.s.
Çiçeğim biraz okudum ama anlamadım canım yaa.3 test yapmışsın bir de. Tek testte çıkmamış... Canım geç döllenme diyodun ,adetin gelmezse testi tekrar eder,doktora gidersin

İyi geceler kızlara.s.
Çiçeğim biraz okudum ama anlamadım canım yaa.3 test yapmışsın bir de. Tek testte çıkmamış... Canım geç döllenme diyodun ,adetin gelmezse testi tekrar eder,doktora gidersin

evet canım 3 test ucude aynı artık beklemekten baska care yok sonucta kanda cıkmadı

Heeeeeeeeeeeeyyyy akşamcılar nerde yaaaaa :oklava: dün akşam ben bıraktığımdan beri topu topu 1 sayfa ilerlemiş beee, uyuyo mu bu akşamcılar :oklava: smart nerdesinnnnnnnnnnnnnnnn :oklava:

günaydın kızlar
ben dün hastaneye gittim ikili testim yapıldı sonuçları pazartesi alıcam ve tekrar muayene olucam
herşey yolundaymış bişeyciğim yokmuş :)

doktor progestanı nasıl kullanıyordun dedi 8 saatte bir eczanenın dedıgı gıbı dedim...
doktor bi şok oldu deli misin progestan böyle hiçbifayda sağlamaz
sabah 1 akşam yatmadan ıkı tane alıcaksın tok karnına yanlış kullanıldıgı için fayda
etmemıs ki hala kanaman oluyo dedi kızlar yaaa
ben de şok oldum ama öyleymiş renkli ultrasonda gördum bebişi tam bebiş yaa
eli yüzü herbişeyi göbek kordonuyla oynuyodu ehehehe maşallah sübhanallah
böyle işte siz naıslsınız :)

çiçeğim idrarlarda pozitif kanda negatif çıkmış çok enteresan gercekten beklemekten başka yapılcak bişey yok
ne yazık ki
canını sıkma canım idrar testleri de yabana atılamaz hanı çok hassastır o testler bhcg hormonu olmasa
asla göstermez acaba hormonal bi sıkıntımı var ki diye geldi aklıma ama bebiş inşallah seninledir canım :)

Son düzenleme:
Günaydın ELSON , günaydın ay_sheeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan
Lab.da int. kafayı yedi yine, öğretmenler odasından kaçamak yapıcam öğlene kadar bilmiyorumkismile
Ay-shecik çok sevindim canım, bebeğinin iyi olmasına, sağlıkla dünyaya gelecek inş. :Saruboceq: artık ilacını da doktorunun dediği gibi içersin, kanamaların da tamamen geçer inş. bitanem :teselli:

günaydın kızlar
ben dün hastaneye gittim ikili testim yapıldı sonuçları pazartesi alıcam ve tekrar muayene olucam
herşey yolundaymış bişeyciğim yokmuş :)

doktor progestanı nasıl kullanıyordun dedi 8 saatte bir eczanenın dedıgı gıbı dedim...
doktor bi şok oldu deli misin progestan böyle hiçbifayda sağlamaz
sabah 1 akşam yatmadan ıkı tane alıcaksın tok karnına yanlış kullanıldıgı için fayda
etmemıs ki hala kanaman oluyo dedi kızlar yaaa
ben de şok oldum ama öyleymiş renkli ultrasonda gördum bebişi tam bebiş yaa
eli yüzü herbişeyi göbek kordonuyla oynuyodu ehehehe maşallah sübhanallah
böyle işte siz naıslsınız :)

ben de şarşırdım valla ayşecik,şimdiye kadar boşuna almışsın yani.ama ki herşeye rağmen bebişin sapasağlam bu da demek oluyor ki o halde düşeceği varsa her şekilde düşer Allah korusun.Ee daha ne kadar kullanacakmışsın bu ilacı?

Günaydın ELSON , günaydın ay_sheeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan
Lab.da int. kafayı yedi yine, öğretmenler odasından kaçamak yapıcam öğlene kadar bilmiyorumkismile
Ay-shecik çok sevindim canım, bebeğinin iyi olmasına, sağlıkla dünyaya gelecek inş. :Saruboceq: artık ilacını da doktorunun dediği gibi içersin, kanamaların da tamamen geçer inş. bitanem :teselli:

karasuyum dün sen beni pek bi gaza getirmişsin farkında olmadanbilmiyorumkismile
anladın sen onu:kedi:

günaydınlaaaaaarrrrr yeni gelenlere...Ben dün kocişlee feci kavga ettim.biliyomusunuz..hemde ne kavga...mafoldumben mafoldumben

ben de şarşırdım valla ayşecik,şimdiye kadar boşuna almışsın yani.ama ki herşeye rağmen bebişin sapasağlam bu da demek oluyor ki o halde düşeceği varsa her şekilde düşer Allah korusun.Ee daha ne kadar kullanacakmışsın bu ilacı?

evet katılıyorummm..Hem sen niye eczanenin dediğini yapıyosunki..dr ne derse o... :oklava: :oklava:

Son düzenleme:
Back
X