- 21 Aralık 2009
- 33.531
- 18.233
- 498
İpek böcüğüm orda mısın :sinifsinif:
her gün bi aksilik çıkmazsa gündüzcüleri ben kapatırım 18:00 e kadar burdayım cancazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İpek böcüğüm orda mısın :sinifsinif:
canıııımm çooookk sevindim geçmiş olsun
inanmıyorum anca bu kadar olur.ben bunun üstündeki bu smile ı yapacaktımsenağlama bu çıkmış yanlışlıkla.kusura bakma canım.gülünür mü böyle bişeyebilmiyorumkismile
her gün bi aksilik çıkmazsa gündüzcüleri ben kapatırım 18:00 e kadar burdayım cancazım
Ama buna gülünür yani kaydirigubbakcemile3 , tesadüfe bak beeee kaydirigubbakcemile3 tutmayın beni gülecem :roflol: :roflol: :roflol: ,
kız elson sen yanlış anlama haaa, ipeğe gülüyom ben kaydirigubbakcemile3
yerimseniben yerimseniben yerimseniben ayyyy çiçeğimin sonuç saati de geldi, naptı acabaa eyvahedigeldismile
inanmıyorum anca bu kadar olur.ben bunun üstündeki bu smile ı yapacaktımsenağlama bu çıkmış yanlışlıkla.kusura bakma canım.gülünür mü böyle bişeyebilmiyorumkismile
neyse barıştım hadi.... kaydirigubbakcemile5
kızlar yaa psikolojik falan değil benim sağ kasığımın biraz üstüne ciddi ciddi sancı
giriyo..batıyo böyle..hamişmiyimmm...hamişsemde söylemiycem kocişe..banane...Küsüm ona ben..... :umursamaz:
neyse barıştım hadi.... kaydirigubbakcemile5
kızlar yaa psikolojik falan değil benim sağ kasığımın biraz üstüne ciddi ciddi sancı
giriyo..batıyo böyle..hamişmiyimmm...hamişsemde söylemiycem kocişe..banane...Küsüm ona ben..... :umursamaz:
ben hem onu hem de şu facebook olayını merak ediyorum:hulya:
kaydirigubbakcemile5
ay ben çok merak ettim ne bu face olayı?
kıslar telle aradım sımdı sonuc 1.68 mıs yok galıbaaaaaaa:gitme:
ya facebooka girmeme kızıyoda..faaln filannn..inat değilmi şifremi değiştirdim bende..giremesin diye.. :umursamaz:
ya facebooka girmeme kızıyoda..faaln filannn..inat değilmi şifremi değiştirdim bende..giremesin diye.. :umursamaz: