• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın ELSON , günaydın ay_sheeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan
Lab.da int. kafayı yedi yine, öğretmenler odasından kaçamak yapıcam öğlene kadar bilmiyorumkismile
Ay-shecik çok sevindim canım, bebeğinin iyi olmasına, sağlıkla dünyaya gelecek inş. :Saruboceq: artık ilacını da doktorunun dediği gibi içersin, kanamaların da tamamen geçer inş. bitanem :teselli:

günaydın canım :) evet 2'li test sonucu da güzeldir inşallah doktor maşallah koccaman
bi bebişin var dedi :) ensesını gördum yuzunu görsen Allah ımm ne kadar tatlı ben
yeni yeni oluşan bi yüz beklıyordum ama o kadar belirginki herşey Allah ıma şükür
canım sizede inşallah nasib olur sağlıkla yaa :)

ben de şarşırdım valla ayşecik,şimdiye kadar boşuna almışsın yani.ama ki herşeye rağmen bebişin sapasağlam bu da demek oluyor ki o halde düşeceği varsa her şekilde düşer Allah korusun.Ee daha ne kadar kullanacakmışsın bu ilacı?

evet ablacım şimdiye kadar ilacın bi tek sabah aldıgım bölümü işe yaramış demekkı
ama çok şükür ki bebiş benımle hala :) bu kutu bitene kadar kullanıcakmışım
sonra şikayetım olmassa kullanmıycakmısım :)

gelin siz gaza gelin... kocişi olmayanlar ne yapsın acaba... :dilcikar: mafoldumben mafoldumben

ayy canım valla haklısın bu konuda.benimki bi eğitime gitti 4 gün kafayı yedim.Allah sabır versin ve de bir an önce kavuştursun.Eeee siz de yarın birliktesiniz demi?

günaydın canım :) evet 2'li test sonucu da güzeldir inşallah doktor maşallah koccaman
bi bebişin var dedi :) ensesını gördum yuzunu görsen Allah ımm ne kadar tatlı ben
yeni yeni oluşan bi yüz beklıyordum ama o kadar belirginki herşey Allah ıma şükür
canım sizede inşallah nasib olur sağlıkla yaa :)

evet ablacım şimdiye kadar ilacın bi tek sabah aldıgım bölümü işe yaramış demekkı
ama çok şükür ki bebiş benımle hala :) bu kutu bitene kadar kullanıcakmışım
sonra şikayetım olmassa kullanmıycakmısım :)

ense kalınlığı kaçmış ayşe?

Sen kaşınıyosun ama :oklava: hem kocişle ayrıyım diye üzülüyosun burda, hem de kocişine gelme diyosun :mymeka: bu gidişle daha çok ayrı kalırsın kocişinden :olmaz:

banane..çok üzdü beni..çok bağırdı bana telefonda..bende ona bağırdım..gelme dedimmm... :umursamaz: :umursamaz: mafoldumben mafoldumben

naneseker, bayankarasu, ELSON, ipek26, ay_she

kızlar günaydın hepinize...ayşecim ne guzel ayrıntısıyla gormussun ben de cok merak edıyorum..haftaya carsamba benım ıkılı testte...acaba okadar belırgın gorebılırmıyım kı...

bugün gelicek ama ben gelme dedim... :umursamaz: :umursamaz:

aa yapma böyle elsoncum.sinirli olabilirsin ama gelme falan deme.sonra çok üzülürsün koca hafta sonu yalnız bunalıma girersin hafta içi de gidemeyeceğine göre taaa öbür hafta sonunu beklersin.zaten o da gelme diyince gelmemezlik yapmaz daaaa

kızlar günaydın hepinize...ayşecim ne guzel ayrıntısıyla gormussun ben de cok merak edıyorum..haftaya carsamba benım ıkılı testte...acaba okadar belırgın gorebılırmıyım kı...

günaydın tinker.inşallah seninki de güzel geçer.sen de görürsün içerde kordonu çekiştirdiğini.ayyy benim de yarın var operasyon günü falan belli olacak;ona göre doğum iznine çıkacam.ayy çok heyecan yaptım şimdi.

aa yapma böyle elsoncum.sinirli olabilirsin ama gelme falan deme.sonra çok üzülürsün koca hafta sonu yalnız bunalıma girersin hafta içi de gidemeyeceğine göre taaa öbür hafta sonunu beklersin.zaten o da gelme diyince gelmemezlik yapmaz daaaa

yaaaaaa....ondan tarafa olup sinirletmeyin beni..çok üzdü diyorum..... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

evet katılıyorummm..Hem sen niye eczanenin dediğini yapıyosunki..dr ne derse o... :oklava: :oklava:

iyide doktor bana şöyle kullan böyle kullan demedi ki
hem hiçbi zamanda demıyo.....
bitek coraspin için demişti o da yarımdoz lazım olduğu içindi o kadar :1closedeyes:
ilacın naısl kullanılacağını da (farklı bi durum olmadıgı takdirde) doktor söylicekse
eczacılar ne iş yapıcak

iyide doktor bana şöyle kullan böyle kullan demedi ki
hem hiçbi zamanda demıyo.....
bitek coraspin için demişti o da yarımdoz lazım olduğu içindi o kadar :1closedeyes:
ilacın naısl kullanılacağını da (farklı bi durum olmadıgı takdirde) doktor söylicekse
eczacılar ne iş yapıcak

bundan sonra dikkat et kendinede..bebişede...kızdırma bizi.. :mymeka:

kızlar ben dün gece giremedim geçmişe de bakmak zor bırazdan derse gırcem cicegımın durumunu bılen var mı

günaydın tinker.inşallah seninki de güzel geçer.sen de görürsün içerde kordonu çekiştirdiğini.ayyy benim de yarın var operasyon günü falan belli olacak;ona göre doğum iznine çıkacam.ayy çok heyecan yaptım şimdi.

hersey guzel gecer ınsallh

kızlar ben dün gece giremedim geçmişe de bakmak zor bırazdan derse gırcem cicegımın durumunu bılen var mı

çiçeğimin durumu biraz muallakta..beta 1.68 mi ne çıkmıştı..ufacıkta olsa devam ediyo ümidi..hani belki geç döllenmedir diye...
inş öyledir... :Saruboceq:

ense kalınlığı kaçmış ayşe?

ablacım ultrason kağıdını evde bıraktım ve de tecrubeli olmadıgım için neresıdne yazar bılmıyorum sonuçları almaya geldiğinde açıklama yapılıcak dediler bana :)

günaydın tinkercim :) ben yenimahalle kadın doğum hastanesine gittim bugun gitsem yapılmıyomus ikili test bebişim büyümüş çünkü :) doktor randevu bulamazsın periantoloji
de git özele yaptır dedi şimdi yenımahallede renklı ayrıltılı ultrasoıon var ve ücretsiz
özellerde daha bi sürü para vercem üstüne
gidip rica ettim abicim ablacım lütfen araya sıkıştıırın benı diye kaydirigubbakcemile3
öyle işte doktorda çok iyidi sohbet muhabbet ne eğlendik anlatamam
sakın ha aç karnına gitme aç karnınayken bebiş oynamıyo doktor bakamıyo orada
onun için yemek yiyen hamişler vardı dedim çikolata yesenıze parende atsın içerde
kaydirigubbakcemile3 işte neyse benim bebiş 7/24 oynuyo aç tok farketmıyo
inşallah sende görürüsün canım yaa böyle ensesınden bakıyoruz arkasından kollarını elleri nasıl
yakındna gozukuyo böyle yaa ayy anlatılmaz yaşanır görürüsün inşallah sende :)

Back
X