• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben de sarılaleyi merak ediyorum.kaç gündür gelmiyor bilen var mı durumunu?

günaydın tinker.inşallah seninki de güzel geçer.sen de görürsün içerde kordonu çekiştirdiğini.ayyy benim de yarın var operasyon günü falan belli olacak;ona göre doğum iznine çıkacam.ayy çok heyecan yaptım şimdi.

operasyon günü derken doğum gunu mu :)
ay gerçektende heyecanlı bi durum hadi hayırlısı inşallah hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ablacım ultrason kağıdını evde bıraktım ve de tecrubeli olmadıgım için neresıdne yazar bılmıyorum sonuçları almaya geldiğinde açıklama yapılıcak dediler bana :)

günaydın tinkercim :) ben yenimahalle kadın doğum hastanesine gittim bugun gitsem yapılmıyomus ikili test bebişim büyümüş çünkü :) doktor randevu bulamazsın periantoloji
de git özele yaptır dedi şimdi yenımahallede renklı ayrıltılı ultrasoıon var ve ücretsiz
özellerde daha bi sürü para vercem üstüne
gidip rica ettim abicim ablacım lütfen araya sıkıştıırın benı diye kaydirigubbakcemile3
öyle işte doktorda çok iyidi sohbet muhabbet ne eğlendik anlatamam
sakın ha aç karnına gitme aç karnınayken bebiş oynamıyo doktor bakamıyo orada
onun için yemek yiyen hamişler vardı dedim çikolata yesenıze parende atsın içerde
kaydirigubbakcemile3 işte neyse benim bebiş 7/24 oynuyo aç tok farketmıyo
inşallah sende görürüsün canım yaa böyle ensesınden bakıyoruz arkasından kollarını elleri nasıl
yakındna gozukuyo böyle yaa ayy anlatılmaz yaşanır görürüsün inşallah sende :)

amaniiiiin kuzuma ben ozele gıtcem burda sadece ozelde bırde unıversıte hastanesınde var o da cok zor sıra almak cunku ben ılceden gıtcem o nedenle ozele gıdıcem ...renklıde ayrıntı gormussundur tabı ne guzel...bende suruplu tatlılar yıyeyımde gıdeyım barı...benımkı azcık haylaz ense yapıyodu en son gıttıgımde...

ay gerçektende heyecanlı bi durum hadi hayırlısı inşallah hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

gerçektende öyle...Allh bizede nasip etsin inşşş o heyecanı...bizde görelim o günleri..
bu arada ben rüyamda yine bebek gördümm.ne demek acabaaa...bilinç altı değildir herlade o kadar tartışmadan sonra bebek düşünerek yatmadım... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

evet doğum günü benim sezaryan olacak o yüzden kesin tarih vermese de aralık verecek ki sezaryande 1 hafta önce falan yapılıyormuş operasyon.evet acaip heyecan verici yaa.sanırım erken gelmezse mayısın ilk haftası olacak.

sanki siz kocişlerle kavga ederken hep alttan alıyosunuz.. :dilcikar:
neyse..ben bugün çok gerginim galiba... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
keçi olayıda doğru..biraz inatçılık var... :1closedeyes:

ciddi söyliyim bak haklı olup da alttan aldığım çok oldu ya da tam hırsımı alamadığım içime attığım sustuğum çok olur benim. ee tabii her zaman değil...

evet doğum günü benim sezaryan olacak o yüzden kesin tarih vermese de aralık verecek ki sezaryande 1 hafta önce falan yapılıyormuş operasyon.evet acaip heyecan verici yaa.sanırım erken gelmezse mayısın ilk haftası olacak.
ipek biliyomusunn.ben kızım olursa adını İpek istiyorummm...
zemuszemus

ipek biliyomusunn.ben kızım olursa adını İpek istiyorummm...
zemuszemus

ipek çok yumuşak,feminen bi isim hem bıcır bıcır bi bebişe gider hem de modern bi kadına.ben de çok istedim ama eşim olmazzz dedi:sinifsinif:

ciddi söyliyim bak haklı olup da alttan aldığım çok oldu ya da tam hırsımı alamadığım içime attığım sustuğum çok olur benim. ee tabii her zaman değil...

inan bende öyle çatır çatır tartışmayı yakıştıramam kendime...bide biz eşimle yüzyüze kavga edemeyiz..bana bi sakinlik bi gülme gelir..genelde susarım yani..ama telefonda söylendim baya.Zor durumda olna benim..herzamanda ben alttan alamam...neyse canım..
gelir heralde akşam..barışcaz mecbur...
bilmiyorumkismile

ipek çok yumuşak,feminen bi isim hem bıcır bıcır bi bebişe gider hem de modern bi kadına.ben de çok istedim ama eşim olmazzz dedi:sinifsinif:

bnede kendi adımı bide ipek ismini düşünürüm hep.ama kendi adım olmaz heralde..

bnede kendi adımı bide ipek ismini düşünürüm hep.ama kendi adım olmaz heralde..

yoo olur bence.hatta sadece kendi ismini bırakanları tanıyorum ben.biz de erkek olsaydı hem eşimin adını hem de başka bi isim bırakacaktık.kuşaktan kuşağa o isim sürsün gitsin diye.ama nedense kız olduğu zaman böyle bi konuşma olmadı aramızda.alla alla neden acaba gerçektenCADIARZU

amaniiiiin kuzuma ben ozele gıtcem burda sadece ozelde bırde unıversıte hastanesınde var o da cok zor sıra almak cunku ben ılceden gıtcem o nedenle ozele gıdıcem ...renklıde ayrıntı gormussundur tabı ne guzel...bende suruplu tatlılar yıyeyımde gıdeyım barı...benımkı azcık haylaz ense yapıyodu en son gıttıgımde...

burda özelde renkli ayrıntılı vırt zırt dedın mı 250 yetaleye kadar çıkıyolar
canım....bi de bak dün kolumdan kan alındı hemşire diyorki canım ıkı dakıka kolunu
hiç açma bastır 2 dakıka sonra bu verdiğim bantı yapıştır...tam eklem yeri şişebilir
ağrı yapabilir morarabilir fln hiçbi özel hastanede görmedım ben bu olayı cidden bak
ve her seferınde kan verınce moraran kolumda şimdi iz yok :)

oo senin yaramaz uykucu olcak desene geceleri rahat bırakcak sizi kaydirigubbakcemile3
oynamayınca bide uygun pozisyonu alamayınca doktor ugrasıyoda ugrasıyo dün yeri
değişsin diye doktor öksür diyo öksürüyom zıplıyo içerde yavrum ya öyle öyle istediğimiz,
pozisyona getirdik :)

gerçektende öyle...Allh bizede nasip etsin inşşş o heyecanı...bizde görelim o günleri..
bu arada ben rüyamda yine bebek gördümm.ne demek acabaaa...bilinç altı değildir herlade o kadar tartışmadan sonra bebek düşünerek yatmadım... bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

amin inşallah :)

bilinçaltı düşünmediğini sandıgın ama düşündüğün şeylerdir zaten....
bilinçaltı farkına varamadığındır......

ay bende eşime kızımız olursa adını ayşe koyalım ayşeden güzel isim mi var dedim
kahkahalarla güldü bana yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
her kadın kızına kendi isminimi koymak istiyo ne anlamadım ki :)

ımmm boğa burcuuu :)

ay sağlıkla doğurusun inşallah abalcım yaaa

gerçekten çok heycan verici bi durum adrenaliinnn artık göbüşten çıkıcak

kollarına gelicek dünyaya ayy mucize yaa :gitme:

karasuuuuu yine nereye kaçtınnnn

Geldim geldim kaydirigubbakcemile4
ipek böcüğüm dedim ya lab.da açılmadığı için ya öğrt. odasından ya da memur odasından arada bir girebiliyorum, bilgisayarlar müsait olduğunda :sinifsinif:
Öğleden sonra da toplantım var başka bi okulda, bugün böyle geçer heralde bilmiyorumkismile

yoo olur bence.hatta sadece kendi ismini bırakanları tanıyorum ben.biz de erkek olsaydı hem eşimin adını hem de başka bi isim bırakacaktık.kuşaktan kuşağa o isim sürsün gitsin diye.ama nedense kız olduğu zaman böyle bi konuşma olmadı aramızda.alla alla neden acaba gerçektenCADIARZU

niye geçmedi aranızda anlamadım..kızıyorum böyle şeylere yaa.bayanları eksikmi görüyolar....

Back
X