• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin naneşekerim :)

ay sorma ya meğersem yanlış kullanıyomuşum ama bana öyle dediler napiim ki
hem ben her ilacın prospektüsünü de okurum ama progestanı okumamışım demekkı
şimdi bakım bi ne yazıyomuş orda dedim oradada sabah 1 akşam yatmadan
2 tane diyo şaka gibi ..Ama Allahtan çıkmadı bi sorun bebiş iyi plasenta uygun
boyutta dedi doktor bebişte canı sıkılmış göbek kordonuyla oynuyodu :)

çiçeğim in durumuna bende çok şaşırdım :uhm:

:))neyseki geç olmadan farkedildi bu ilaç kullanımıda canım...oyy yer onu teyzesi seninki maşallah zaten hem haraketli hemde canı sıkılınca oynayacak bişey bulmasınıda biliyor :))
Allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin... :Saruboceq:

kzı feminis feminist konuşma derken şaka yapmıştım aklinialirimsmile ayrıca bende
hoşlanmam feminizmden gereksiz gelıyo bana ben adalet den ve dengeden
bahsettimdi o kadar gerçekten nası geldi buraya farketmedım
sürç-ü lisan ettiysem affola

tamam bende dengeden adaletten bahsedıyorum işte :) ben eşitlik olmayacağını
düşünüyorum eşitlik bi nevi adaletsizlik gibi geliyo en önemlisi denge adalet bence
demek istediğimde oydu sadece

ayy valla bende en çok herşeyi beyim bilir diyen kadınları anlamıyorum
kendilerini küçük mü düşüreye çalışıyolar ne ?

sen kendine saygı duycaksın ki karşındakı sana saygı duysun eş eş karı koca ama
bi yere kadar sevgi saygı zorunlu

kontescim bana da günde 3 kera yani 8 saate bi demişlerdi
dün doktor yanlış kullanıyosun
sabah 1 akşam yatmadan 2 tane alcaksın dedi
şimdi prospektüsünü okudum prospektüstede aynısı yazıyo sen gene bi sor doktoruna

canım banada dediki öğlenkini akşama doğru alabilirsin dedi uyku yapıyo dedi işyerinde sorun olmasın diye oda

:))neyseki geç olmadan farkedildi bu ilaç kullanımıda canım...oyy yer onu teyzesi seninki maşallah zaten hem haraketli hemde canı sıkılınca oynayacak bişey bulmasınıda biliyor :))
Allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsin... :Saruboceq:

evet canım çok şükür bundan sonra doktorada sorarım ilaçları nasıl kullanıcağımı
yoksa zaten dikkat etmessem elson elinde merdaneyle hıınn yaptı bana kaydirigubbakcemile3

zaten ilerki aylarda satranç takımı yollıycam içeri plasentayla karşılıklı oynasınlar
maksat vakit geçsin :roflol: :roflol: :roflol:

canım banada dediki öğlenkini akşama doğru alabilirsin dedi uyku yapıyo dedi işyerinde sorun olmasın diye oda

bak prospektüste aynen şöyle yazıyo 2 kapsül akşam yatarken veya 1 kapsül sabah
2 kapsül akşam yatarken alınır diyo bilmiyom ben tırstım valla :)
senın kanaman oluyo muydu ?

Son düzenleme:
evet canım çok şükür bundan sonra doktorada sorarım ilaçları nasıl kullanıcağımı
yoksa zaten dikkat etmessem elson elinde merdaneyle hıınn yaptı bana kaydirigubbakcemile3

zaten ilerki aylarda satranç takımı yollıycam içeri plasentayla karşılıklı oynasınlar

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy sen çok yaşa emiii...

Aynen öyle.. iyi bak yiğenimize...

bak prospektüste aynen şöyle yazıyo 2 kapsül akşam yatarken veya 1 kapsül sabah
2 kapsül akşam yatarken alınır diyo bilmiyom ben tırstım valla :)
senın kanaman oluyo muydu ?

evet canım bir ara kesildi bu hafta yine gördüm leke şeklinde dikkat ediyom bakalım yarın kontrolüm var benimde ilacımda bitiyo zaten

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy sen çok yaşa emiii...

yerimseniben

Aynen öyle.. iyi bak yiğenimize...

oo bakmam mı ama sıpa yemek beğenmediği zaman böyle önünde düğmeler var onun
işte düğmelerde yazıyo başı dönsün midesi bulansın istifra etsin sonracıma aşersin fln diye
yönetiyo yani ordan kaydirigubbakcemile3

76 idim 69 olmuşum dün tartıldım :) doktorda diyo kocaman bi bebiş bu diyo
ne yiyo içiyo içerde bilmiyorum :) benim stokları tüketiyo sanırım

yerimseniben

oo bakmam mı ama sıpa yemek beğenmediği zaman böyle önünde düğmeler var onun
işte düğmelerde yazıyo başı dönsün midesi bulansın istifra etsin sonracıma aşersin fln diye
yönetiyo yani ordan kaydirigubbakcemile3

76 idim 69 olmuşum dün tartıldım :) doktorda diyo kocaman bi bebiş bu diyo
ne yiyo içiyo içerde bilmiyorum :) benim stokları tüketiyo sanırım

sen acıkmıyo musun peki?ya da bulantın yok mu?reflü var mı?

sen acıkmıyo musun peki?ya da bulantın yok mu?reflü var mı?

ablacım bulantım var bu sabah gelir gelmez gene istifra ettim bulantım hiç geçmedi daha
ama karnım bu son bi haftadır yani 13. haftada daha ilk zamanlara göre daha çok acıkmaya başladı ama birden
çok yemek yiyemıyorum rahatsız oluyorum ve midem bulanıyo çok yyince bu sefer az az sık sık yiyorum ister
istemez gün içinde genelde sebze meyve ve kahvaltılık ağırlıklı beslenıyorum akşam çorba
sebze yemeği meyve türü haftasonları canım kızartma istediği için patlıcan kabak
kızartıp yiyorum..mesela geçen hafta sırf canım istediği için bir hafta boyunca hergüğn yarım ekmek kaşarlı tost yedimdi
ama gene de kilom düşüyo reflüm yok reflünün naısl bişey oldugunu
bılıyorum 2 sene önce geçirmiştim...kısacası ağzım boş durmuyo ama az az yiyorum
ve istifra ediyorum bulantım var hala böyle işte...şu an bitter çikolata yiyom mesela :)

Son düzenleme:
ablacım bulantım var bu sabah gelir gelmez gene istifra ettim bulantım hiç geçmedi daha
ama karnım bu son bi haftadır yani 13. haftada daha ilk zamanlara göre daha çok acıkmaya başladı ama birden
çok yemek yiyemıyorum rahatsız oluyorum ve midem bulanıyo çok yyince bu sefer az az sık sık yiyorum ister
istemez gün içinde genelde sebze meyve ve kahvaltılık ağırlıklı beslenıyorum akşam çorba
sebze yemeği meyve türü haftasonları canım kızartma istediği için patlıcan kabak
kızartıp yiyorum..mesela geçen hafta sırf canım istediği için bir hafta boyunca hergüğn yarım ekmek kaşarlı tost yedimdi
ama gene de kilom düşüyo reflüm yok reflünün naısl bişey oldugunu
bılıyorum 2 sene önce geçirmiştim...kısacası ağzım boş durmuyo ama az az yiyorum
ve istifra ediyorum bulantım var hala böyle işte

ben bilmezdim böyle bişey olduğunu reflünün.son bir haftadır tavan yaptı.su içerken bile ayşe yana yana iniyor aşağı.çok zor ya inanamazsın.soda içiyorum o sadece hafifletiyo.dün yoktu yanımda soda ölüyorum sandım,rezene çayı içtim bak o da asit salgısını biraz hafifletti az da olsa.

ben bilmezdim böyle bişey olduğunu reflünün.son bir haftadır tavan yaptı.su içerken bile ayşe yana yana iniyor aşağı.çok zor ya inanamazsın.soda içiyorum o sadece hafifletiyo.dün yoktu yanımda soda ölüyorum sandım,rezene çayı içtim bak o da asit salgısını biraz hafifletti az da olsa.

ablacım ben reflüyü çektim benden iyi kimse bilemez çok zor bi durum
doktorumun bana tavsiyesi üzerine 1 ay sürmeden geçti
yastığımı yükselttim ve yemeğimi yatmada en az 2 saat önce yedim çay kahve
azalttım ve ayrıca hamileler içi uygunmudur bilmiyorum ama rennıe duo diye bi şurup
verdi onu içtim 15-20 günde iyileştim o doktora duacıyım büyük dertten kurtardı beni
reflü çok zor bi rahatsızlık basit ama çok zor

reflüsü olan herkes rahatlamak için soda içer ama onun yavaş yavaş reflüyü azdırdıgını
duymustum ben hiç içmedim reflüyken soda kola gazoz hiçbişey yasaktı

akşam olur mu ki?????????
ya siz yorgun olmuyo musunuz özellikle cumaları?

valla ipekcim benim şu an öyle uykum var öyle uykum var ki aklın durur
progestanda uyku yaptı galiba gözümü açamıyorum kafamçokkarıştı

yalnız değilim yani:lepi:
eve gitmek istiyorum.uyumak istiyorum.yatakta tv izlemek istiyorum.sengözlerimebaksanab

Back
X