• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sen kadınsın kadınlara işlemez zaten feminizm erkeklere işler yerimseniben

ayrıca eşit olmak değildir önemli olan adil olmaktır

ortada 3. kata çıkartılacak bir koltuk oldugunu düşün bir erkek bunu rahatça yapabilir
çünkü kadından güçlüdür...eğer eşitlik varsa kadın da kendi koltugunu kendi çıakrtmalıdır.
fakat kadının gücü koltugunu taşımaya yetmez bu durumda eşit değil adil olunması
gerekir .....bence kadın erkek eşitliği diye bişey yoktur...eşit olmayan şeyleri eşitleyemesiniz
he bu demek değildir ki kadın erkekten değersizdir hayır...Değer, eşitlikle ölçülebilecek
bi kavram değildir. elsoncum :) her taş yerinde ağırdır kadındısız erkek, erkek olmayacağı
gibi erkeksiz kadında kadın değildir.Biz iki cins birbirimiz için varız sevgi ve muhabbet
için varız eştilik tırı vırıları ile zaman harcamamalıyız...tabii ki bu gerçekler
bazı hödük erkeklerin hödükçe davranışlar yapıp kadını ezdiğini bazı cadı kadınlarında
cadılık yaparak erkekleri hayattan bezdirdiği gerçeğini değiştirmiyo :)

bu arada bu konuya nerden geldik kafamçokkarıştı

VALLAHİ HERŞEYİ BENÜM BEYÜM BÜLÜR :sm_confused: MALESEF BÖLE KADINLAR DA VAR DEDİĞİN GİBİ HÖDÜK İTİLMİŞ GİBİ AYI ERKEKLERDE VAR...SEVGI SAYGI VARSA BUNLAR DEDİĞİN GİBİ BİRBİRİNİ TAMAMLAR...AMA ELSON DA BİR YERDE HAKLI...SEN DE HAKLISIN ...ERKEKSIZ KADIN KADINSIZ ERKEK OLAMAZ MÜMKÜN DEĞİL...DOĞANIN KANUNU BU...NE ONLARLA NED E ONLARSIZ OLMUYO.....

inşaallah

eee ne var ne yokkk

en son nerde kaldın bilmiyorum ama.topikte son günlerde her gün biri kocişiyle kavga ediyo.biz de biliyosun konunun uzmanları olarak yorum falan yapıyoruz.ciçeğim hamile olabilir test yaptı ama 1 li bi değer çıkmış.bunun dışında gün bitirmeye çalışıyoruz başka da bişey yok yani.

cngemn, kontes26, ELSON, ay_she, oba_cigdem, tinkerbell09, naneseker, ipek26, su1983

GÜNAYDIN

günaydınnn canım

kontes ne ara geldin de ses çıkartmıyosun?????????????

şakkıdıburdaydımda anacım oku oku anca geldim bu sayfaya kadar günaydın bu aradabuyrunnnnnnnnn

herkese günaydınnnnnnnnnnnnn

çiçeğii merak ediyordum bende ama yokmuymuş bişe yaa tüh ama o değer neki acaba

ayşe canım progestanı ben günde üç tane kullanıyorum doktor bana öyle demişti sana neden demediiii acabaCADIARZU

sen kadınsın kadınlara işlemez zaten feminizm erkeklere işler yerimseniben

ayrıca eşit olmak değildir önemli olan adil olmaktır

ortada 3. kata çıkartılacak bir koltuk oldugunu düşün bir erkek bunu rahatça yapabilir
çünkü kadından güçlüdür...eğer eşitlik varsa kadın da kendi koltugunu kendi çıakrtmalıdır.
fakat kadının gücü koltugunu taşımaya yetmez bu durumda eşit değil adil olunması
gerekir .....bence kadın erkek eşitliği diye bişey yoktur...eşit olmayan şeyleri eşitleyemesiniz
he bu demek değildir ki kadın erkekten değersizdir hayır...Değer, eşitlikle ölçülebilecek
bi kavram değildir. elsoncum :) her taş yerinde ağırdır kadındısız erkek, erkek olmayacağı
gibi erkeksiz kadında kadın değildir.Biz iki cins birbirimiz için varız sevgi ve muhabbet
için varız eştilik tırı vırıları ile zaman harcamamalıyız...tabii ki bu gerçekler
bazı hödük erkeklerin hödükçe davranışlar yapıp kadını ezdiğini bazı cadı kadınlarında
cadılık yaparak erkekleri hayattan bezdirdiği gerçeğini değiştirmiyo :)

bu arada bu konuya nerden geldik kafamçokkarıştı

bana işlemez derken o tarz şeyleri pek sevmem demek istemiştim canım.itici gelmiştir bana feministlik falan...yok kadın erkek eşittir..yok bilmemne..ama yeri gelince eşit olmaktan yanayımdır...bu konuya benim çok basit bi düşünceme müdahale etmenle geldik canım..bide ''feminis feminist konuşma''' tabirinle..hoş bi tabir değildi ......

VALLAHİ HERŞEYİ BENÜM BEYÜM BÜLÜR :sm_confused: MALESEF BÖLE KADINLAR DA VAR DEDİĞİN GİBİ HÖDÜK İTİLMİŞ GİBİ AYI ERKEKLERDE VAR...SEVGI SAYGI VARSA BUNLAR DEDİĞİN GİBİ BİRBİRİNİ TAMAMLAR...AMA ELSON DA BİR YERDE HAKLI...SEN DE HAKLISIN ...ERKEKSIZ KADIN KADINSIZ ERKEK OLAMAZ MÜMKÜN DEĞİL...DOĞANIN KANUNU BU...NE ONLARLA NED E ONLARSIZ OLMUYO.....

aslında ortada tam bi konu yok.tümüyle farklı şeylerden bahsediyorlar.elson feminist takılmıyor ama denge unsuruna ben de inanıyorum.zaten artık hayat her yönden müşterek olduğundan ve eğitim seviyeleri yükseldiğinden ayrıca da hayat globalleşip tv deki dizilerin etkisinden kırsal kesimde bile dengeli artık bazı şeyler.kadınlar çalışma hayatında çıtaları daha çok yükselttikçe erkek evde ev kadınlığını daha çok öğreniyor.önceden erkek dışarda kadın evde olunca sanki eşitlik yokmuş gibiydi ama aslında bi çeşit denge vardı yine.

en son nerde kaldın bilmiyorum ama.topikte son günlerde her gün biri kocişiyle kavga ediyo.biz de biliyosun konunun uzmanları olarak yorum falan yapıyoruz.ciçeğim hamile olabilir test yaptı ama 1 li bi değer çıkmış.bunun dışında gün bitirmeye çalışıyoruz başka da bişey yok yani.

nasıl yaaaa çiçemmm hamilemii idrarda pozitif kanmı negatif :gitme:
off yaaa onla hiç denk gelemedik yarın buluşacaktık ama

kavgalar niyekiii :uhm:

hamillerse kavga edenler normaldir hormon tepmesi diyoruz biz buna kaydirigubbakcemile3

nasıl yaaaa çiçemmm hamilemii idrarda pozitif kanmı negatif :gitme:
off yaaa onla hiç denk gelemedik yarın buluşacaktık ama

kavgalar niyekiii :uhm:

hamillerse kavga edenler normaldir hormon tepmesi diyoruz biz buna kaydirigubbakcemile3

idrarda 3 tane falan yapmış çok silik çıkmış zaten buna umutlanarak yaptı kan testini.doktor 5 ten sonra hamileliktir diyip kapatmış telefonuguclubacismile

evet canım..herşeyi benümde beyüm bülürrr..yerim onu bennn.... :roflol: ben sınıflandırmaktan yana değilim.hiçte hoşlanmam..dediğin gibi her iki cinsin ayısıda vaar...lokum gibiside..noktayı burada koyalım..uzamasın rica ederim... yerimseniben

herkese günaydınnnn!!!
naslsınız bakim.? elsoncum bugün biraz sinirli ve duygusalsın canım...ama sıkma canını canım arada olur böyle şeyler evliliğin tuzu biberi bunlar...
ayşecim doktora gitmişsin herşey yolundaymıs çok sevindim canım yaa :1hug: ama gerçekten şu ilaç olayına bende çok şaşırdım...artık doktorun dedigi gibi alır ve kanamalarnda birdaha olmaz inş...
çiçeğim kan test snuçların düşük çıkmış çok ilginç ya hem 3 tane idrar testi yap pozitif çıksın kanda düşük çıksın olucak iş değil..ama bende diğer arkadaslara katılıyorum belki gec döllenmedir biraz daha bekle kırmızılar gelmezse bi test daha yaptırırsın canım...

herkese günaydınnnn!!!
naslsınız bakim.? elsoncum bugün biraz sinirli ve duygusalsın canım...ama sıkma canını canım arada olur böyle şeyler evliliğin tuzu biberi bunlar...
ayşecim doktora gitmişsin herşey yolundaymıs çok sevindim canım yaa :1hug: ama gerçekten şu ilaç olayına bende çok şaşırdım...artık doktorun dedigi gibi alır ve kanamalarnda birdaha olmaz inş...
çiçeğim kan test snuçların düşük çıkmış çok ilginç ya hem 3 tane idrar testi yap pozitif çıksın kanda düşük çıksın olucak iş değil..ama bende diğer arkadaslara katılıyorum belki gec döllenmedir biraz daha bekle kırmızılar gelmezse bi test daha yaptırırsın canım...

günaydın canım..hoşgeldinn.aslında çokta sinirli değildim.geyik yapıyodum şakayla karışık..akşama eşim gelecek bu konuda kapanacak..birbirimizi görünce herşey bitecek allahın izniyle..lütfen kapansın bu konu... yerimseniben

bana işlemez derken o tarz şeyleri pek sevmem demek istemiştim canım.itici gelmiştir bana feministlik falan...yok kadın erkek eşittir..yok bilmemne..ama yeri gelince eşit olmaktan yanayımdır...bu konuya benim çok basit bi düşünceme müdahale etmenle geldik canım..bide ''feminis feminist konuşma''' tabirinle..hoş bi tabir değildi ......

kzı feminis feminist konuşma derken şaka yapmıştım aklinialirimsmile ayrıca bende
hoşlanmam feminizmden gereksiz gelıyo bana ben adalet den ve dengeden
bahsettimdi o kadar gerçekten nası geldi buraya farketmedım
sürç-ü lisan ettiysem affola

aslında ortada tam bi konu yok.tümüyle farklı şeylerden bahsediyorlar.elson feminist takılmıyor ama denge unsuruna ben de inanıyorum.zaten artık hayat her yönden müşterek olduğundan ve eğitim seviyeleri yükseldiğinden ayrıca da hayat globalleşip tv deki dizilerin etkisinden kırsal kesimde bile dengeli artık bazı şeyler.kadınlar çalışma hayatında çıtaları daha çok yükselttikçe erkek evde ev kadınlığını daha çok öğreniyor.önceden erkek dışarda kadın evde olunca sanki eşitlik yokmuş gibiydi ama aslında bi çeşit denge vardı yine.

tamam bende dengeden adaletten bahsedıyorum işte :) ben eşitlik olmayacağını
düşünüyorum eşitlik bi nevi adaletsizlik gibi geliyo en önemlisi denge adalet bence
demek istediğimde oydu sadece

ayy valla bende en çok herşeyi beyim bilir diyen kadınları anlamıyorum
kendilerini küçük mü düşüreye çalışıyolar ne ?

sen kendine saygı duycaksın ki karşındakı sana saygı duysun eş eş karı koca ama
bi yere kadar sevgi saygı zorunlu

günaydınnn canım

şakkıdıburdaydımda anacım oku oku anca geldim bu sayfaya kadar günaydın bu aradabuyrunnnnnnnnn

herkese günaydınnnnnnnnnnnnn

çiçeğii merak ediyordum bende ama yokmuymuş bişe yaa tüh ama o değer neki acaba

ayşe canım progestanı ben günde üç tane kullanıyorum doktor bana öyle demişti sana neden demediiii acabaCADIARZU

kontescim bana da günde 3 kera yani 8 saate bi demişlerdi
dün doktor yanlış kullanıyosun
sabah 1 akşam yatmadan 2 tane alcaksın dedi
şimdi prospektüsünü okudum prospektüstede aynısı yazıyo sen gene bi sor doktoruna

kzı feminis feminist konuşma derken şaka yapmıştım aklinialirimsmile ayrıca bende
hoşlanmam feminizmden gereksiz gelıyo bana ben adalet den ve dengeden
bahsettimdi o kadar gerçekten nası geldi buraya farketmedım
sürç-ü lisan ettiysem affola

tamam bende dengeden adaletten bahsedıyorum işte :) ben eşitlik olmayacağını
düşünüyorum eşitlik bi nevi adaletsizlik gibi geliyo en önemlisi denge adalet bence
demek istediğimde oydu sadece

ayy valla bende en çok herşeyi beyim bilir diyen kadınları anlamıyorum
kendilerini küçük mü düşüreye çalışıyolar ne ?

sen kendine saygı duycaksın ki karşındakı sana saygı duysun eş eş karı koca ama
bi yere kadar sevgi saygı zorunlu

kontescim bana da günde 3 kera yani 8 saate bi demişlerdi
dün doktor yanlış kullanıyosun
sabah 1 akşam yatmadan 2 tane alcaksın dedi
şimdi prospektüsünü okudum prospektüstede aynısı yazıyo sen gene bi sor doktoruna

yok bu konuda katılıyorum sana.koltuk örneği güzeldi.

günaydın canım..hoşgeldinn.aslında çokta sinirli değildim.geyik yapıyodum şakayla karışık..akşama eşim gelecek bu konuda kapanacak..birbirimizi görünce herşey bitecek allahın izniyle..lütfen kapansın bu konu... yerimseniben

ne konusu biz bişeydenmi bahsediyoduk...yok canım sen yanlıs anlamıssın...unuttum gitti valla... neyse ne diyoduk kaydirigubbakcemile3

herkese günaydınnnn!!!

hoşgeldin naneşekerim :)

ay sorma ya meğersem yanlış kullanıyomuşum ama bana öyle dediler napiim ki
hem ben her ilacın prospektüsünü de okurum ama progestanı okumamışım demekkı
şimdi bakım bi ne yazıyomuş orda dedim oradada sabah 1 akşam yatmadan
2 tane diyo şaka gibi ..Ama Allahtan çıkmadı bi sorun bebiş iyi plasenta uygun
boyutta dedi doktor bebişte canı sıkılmış göbek kordonuyla oynuyodu :)

çiçeğim in durumuna bende çok şaşırdım :uhm:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Ekarhan.........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem...................5MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AskMeleği....................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
anggelll.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ciceğim7979................9 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
BeReN35......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yankiegit......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
ebruli016.......................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART
cns22...........................9 NİSAN
gokcegokce..................13 NİSAN

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

idrarda 3 tane falan yapmış çok silik çıkmış zaten buna umutlanarak yaptı kan testini.doktor 5 ten sonra hamileliktir diyip kapatmış telefonuguclubacismile

ayyy allahım yaaa tühh şimdi çok kötüdür keşke denk gelsek :gitme:

Back
X