Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar nasılsınız? bu arada ben ebruli016 değiştirdim linkimi çok teşekkür ederim sana şenaycım yoksa herkes beni tanıcaktı
ya biz o kadar yazı yazdık bizi dikkate alan olmadı.nasıl değiştirdin?
selam kızlar nasılsınız? bu arada ben ebruli016 değiştirdim linkimi çok teşekkür ederim sana şenaycım yoksa herkes beni tanıcaktı
hoşgeldin canım rica ederim ne demek banada beren söylemiştiii
bende tanımadım sabahtan beri görüyom seni burda
kaydirigubbakcemile3
canım yaa bişey sorcam kaç gündür smartı ve bereni göremiyorum ayrıldılarmı topikten
canım beren yeni bi eleman almış tüp bebek tedavisine başladı ya işyerinde ona yardımcı olsun diye birini almış ona işi gösteriyomuş o yüzden onun yanında giremiyo bi beş gün sonra felan gelicekmiş
smarttan haber yok bebek düşünmeyi rafa kaldırdı en son
girmiyorda doğru dürüst bende karşılaşamıyorum canım
kaydirigubbakcemile3
canım yaa bişey sorcam kaç gündür smartı ve bereni göremiyorum ayrıldılarmı topikten
günaydın kızlar
ben dün hastaneye gittim ikili testim yapıldı sonuçları pazartesi alıcam ve tekrar muayene olucam
herşey yolundaymış bişeyciğim yokmuş :)
doktor progestanı nasıl kullanıyordun dedi 8 saatte bir eczanenın dedıgı gıbı dedim...
doktor bi şok oldu deli misin progestan böyle hiçbifayda sağlamaz
sabah 1 akşam yatmadan ıkı tane alıcaksın tok karnına yanlış kullanıldıgı için fayda
etmemıs ki hala kanaman oluyo dedi kızlar yaaa
ben de şok oldum ama öyleymiş renkli ultrasonda gördum bebişi tam bebiş yaa
eli yüzü herbişeyi göbek kordonuyla oynuyodu ehehehe maşallah sübhanallah
böyle işte siz naıslsınız :)
canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bebişte iyiymiş ilacın kullanımıda düzelmiş oh ne güzel maşallahhep böyle güzel geçer inşallah hamileliğin :1hug:
selam canımcım yeni nickin pekte güzelmiş :) listede de ismini değiştirdim haberin olsun :) opuyorumnanaktan
hoşgeldin sucum :) inşallah ya ben ne kadar rahatsız olsam midem bulansa belim ağrısada
doktor bebiş iyi deyince unutuyorum hepsini :)
ınşallah sağlıkla sana da nasib olur canım :) bu arada sen naıslsın ?
ya asıl sen nerdesinnnnklava: ( bu arada bende the_fts)
regl oldun kaçtın yaaa
smart İSTANBULDA aklinialirimsmile yarın buluşcaz hatun hergün deniz kenarında sefa yapıo bide arayıp havasını basıyo kaydirigubbakcemile3
selam canımcım yeni nickin pekte güzelmiş :) listede de ismini değiştirdim haberin olsun :) opuyorumnanaktan
tabiki canım o iyi olsun yeter :ecrin_bebek: aminn işallah bize de nasip olur sağol canım:1hug:
ben de iyiyim canım dün benim smear testim çıktı sadece enfeksiyon varmış çok sevindim :))
sarılale;evet yeniyim aranızda sohbetlerinizi okumaktan keyif alıyorum yeni olduğumdan şimdilik dışarıdan izlemekle yetiniyorum sizler baya uzun zamandır tanışıyosunuz sanırım sevgilervereliniortak
yarın sölerim aleyküm selammmmevet bi kayboldum bi geldim daha doğrusu yakalandım yoksa daha gelmeye niyetim yoktu ama şimdi daha iyi bi şekilde döndüm aranıza smarta selam söyle bizden ben geldim o kaybolmuş. eeeee bu arada sen neler yaprın fazla okumadığım için pek bi bilgim yokta en son ameliyat olucaktın canım
suözdek tekrar geçmiş olsun çok sevindim senin adına yerimseniben
sağol canımcım valla düşün düşün bu geldi aklıma gördüm listeyide teşk.ederim.opuyorumnanaktan
yaa yara yokmuş dimi oh çok şükür ya bak şimdi ilaçla hemen geçivercek inşallah :)