amanin bebişi de küçücükmüş üt kuzu bunlar yaaa...bu arada çin takvimi erkek dıyo...hayırlısı tabi farketmez...
hoşgeldin kontesçim :)
amanin bebişi de küçücükmüş üt kuzu bunlar yaaa...bu arada çin takvimi erkek dıyo...hayırlısı tabi farketmez...
HADİ KIZLAR OTURMAK YOKKkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
:dance::teytey:
canım ben eleviti ne zamandır kullanıym....folik asiti kestiği gibi baslattı bana kan ılacı daha vermedı ama zamanı yaklastı herhalde...bu arada eleviti gece iç mideyi rahatsız edebiliyo....
ayyyy çok güzel oldu ellerine sağlık ayşeemm :))
3senedir hep görürdüm bu tickerları imrenirdim acaba derdim ya bi gün görebilecekmiyim
ayyy erkenmi yaptık bu tickerı kalp atışını duyduktan sonra mı yapaydık korkuyorum ben
hihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey::teytey:
SÜT KUZU DİCEKTİM....sositososito
bilmem folik aisti keser kesmez başlatmadı beni :) şimdi uygun zaman dedi verdi.
evet ya mideyi rahatszı edıyormus dediğin gibi akşam ben içeyim onu canım sağol :)
ablacım inşallah kalp atışlarını da duycaksın sen takma kafana şimdi
tadını çıkart... :) yıllar sonra göbüşünde bir melek daha var :)
şimdi onun sağlıkla büyümesini izliycez :)
anladım ben anladım kaydirigubbakcemile3
ya tinkerr benim yaşım 34,5 aslında şimdi benim neyim olcak ortada ya :roflol::roflol:
34de kız diyo 35de erkek :roflol:
anladım ben anladım kaydirigubbakcemile3
ya tinkerr benim yaşım 34,5 aslında şimdi benim neyim olcak ortada ya :roflol::roflol:
34de kız diyo 35de erkek :roflol:
Günaydın kuzucuklarımmmmmmmmmmmmmm...........nasılsınız bakıyım? hamileler iyi mi? hamile olmayı bekleyenlerin morali nasıl?
bugün geç kaldım işe,,5 dk daha 5 dk daha derken bir baktım,,ne göreyim ????
aradan 1 saat geçmiş :1shok:
çıkabilir benm 4 gün önce çıkmıştıalkisalkisalkissırnaşık şey
Günaydın kızlar
değişmiş olan ticker rengimden de anlayacağınız üzre kızçem oluyoo benimdee :CüvCüv:
dün akşam öğendik ultrasonu koyar koymaz hop açıkmış bacakları arsız kızım benim :)
annişim gelsinde baksın diye bekliyomuşş
bacak boy baş ölçümlerimiz alındı 155 gr ve 14 cm yiz
maşallah bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?