Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım ben eleviti ne zamandır kullanıym....folik asiti kestiği gibi baslattı bana kan ılacı daha vermedı ama zamanı yaklastı herhalde...bu arada eleviti gece iç mideyi rahatsız edebiliyo....

bilmem folik aisti keser kesmez başlatmadı beni :) şimdi uygun zaman dedi verdi.
evet ya mideyi rahatszı edıyormus dediğin gibi akşam ben içeyim onu canım sağol :)

ablacım inşallah kalp atışlarını da duycaksın sen takma kafana şimdi
tadını çıkart... :) yıllar sonra göbüşünde bir melek daha var :)
şimdi onun sağlıkla büyümesini izliycez :)

hihoyyyt

hihoyyythihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:teytey::teytey::teytey:

eee oynıycaz demiştik sözümüzü tutalım açın bi mezdekeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
:teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance::dance:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Hiç havamda değilim ama oynayalım berenimiz ve yiğenimiz için.......... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Ya kızlar ne dıcem benım göğüslerım baya büyüdü....uç kısmı koyulastı...ooof...eski küçük memişlerimi özledim yaa.....

inşallah bi tanem inşallahhhhh :teselli::1hug:

kızlar bugün maaş günü maaş dağıtıcam tekrar gelirim inşallahh
tekrar hepinizden allah razı olsunn çok öpüyorum cümleten

anladım ben anladım kaydirigubbakcemile3
ya tinkerr benim yaşım 34,5 aslında şimdi benim neyim olcak ortada ya :roflol::roflol:
34de kız diyo 35de erkek :roflol:

CANIM İNTERNETTE YAŞ HESAPLAYICILAR YA ORDAN HESAPLA YAŞINI...BEN MESELA YIL OLARAK 24ÜM.AMA ORDA 23 DİYO..Kİ DOĞRUSUDA 23 SANIRIM..Bİ HESAPLA BAKALIM NE ÇIKACAK..GERÇİ ÇİN FALI TIRT BENCE AMA....
BU ARADA OĞLUN NAPTI...EŞİN FALAN..SÖYLEMEDİN..YADA BEN KAÇIRDIM..
bilmiyorumkismile

Günaydın kuzucuklarımmmmmmmmmmmmmm...........nasılsınız bakıyım? hamileler iyi mi? hamile olmayı bekleyenlerin morali nasıl?
bugün geç kaldım işe,,5 dk daha 5 dk daha derken bir baktım,,ne göreyim ????
aradan 1 saat geçmiş :1shok:

AY ÖYLE OLUYO... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Biliyordum!!!!!!!!! hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…