Valla yaa şöyle doya doya zaten yaşayamadıkk günüm geçiyoo, günüm geçtii, reglim gelmiyoo, gelmeyecek herhalde vs. veeeee sonunda holeyyyyyy hamileyimmmmm diyebilmek:gitme:
kızlar bende acayip bi şişlik var inanın eşofmandan başka birşey giyemiyorum ya kot falan( bide sürekli bişeler yiyorum akşamki halimi görmeliydiniz sofrada karnım doymayacak diye ödüm koptu kaydirigubbakcemile3 ama bu bir belirti diye heveslenmicem çünkü daha 10 gün var ama gerçekten bu şişlik beni rahatsız ediyor ne yapsam geçerki :gitme:
kızlar bende acayip bi şişlik var inanın eşofmandan başka birşey giyemiyorum ya kot falan( bide sürekli bişeler yiyorum akşamki halimi görmeliydiniz sofrada karnım doymayacak diye ödüm koptu kaydirigubbakcemile3 ama bu bir belirti diye heveslenmicem çünkü daha 10 gün var ama gerçekten bu şişlik beni rahatsız ediyor ne yapsam geçerki :gitme:
Sen yine şasnlısın;her ay yaklaşık 5-6 gün daha erkene geliyor seninki hamilellik için düşününce;ya ben 32 gün bekliyom bir dahaki için :))))
gerçekten zormuş ya ben çok sabırsızım ole olsa catlardım:):mymeka:
Evet belirti diye düşünme,düşünürsen artar da artar o belirtiler;kuru kayısı falan ye,kabızlık durumu varsa rahatlatır seni;ama değişiklik olmazsa bilemeyeceğiiiiiimmm yaaaniiii:sm_cool:
selam kızlarrrr
selam kızlarrrr
Hoşgeldin :))
Hani hamilleik olayı ortadan kalksa aslında çok memnunum;sık olmamaktan ama durum buyken peryodun uzun olması kıl bir duurm malesef :))
Ben çıkıyorum kızlar ii geceler...Yarın güzel haberler almak dileğiyle inş.
Ben çıkıyorum kızlar ii geceler...Yarın güzel haberler almak dileğiyle inş.
evet haklısın aslında hayata eskısı gıbı devam edebılsek bu merakı yasamayız ama gel gor kı olmuyo bu arada ben ne zamandır gırmıyodum gecmıs olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?