Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bende acayip bi şişlik var inanın eşofmandan başka birşey giyemiyorum ya kot falan ( bide sürekli bişeler yiyorum akşamki halimi görmeliydiniz sofrada karnım doymayacak diye ödüm koptu kaydirigubbakcemile3 ama bu bir belirti diye heveslenmicem çünkü daha 10 gün var ama gerçekten bu şişlik beni rahatsız ediyor ne yapsam geçerki :gitme:

Valla yaa şöyle doya doya zaten yaşayamadıkk günüm geçiyoo, günüm geçtii, reglim gelmiyoo, gelmeyecek herhalde vs. veeeee sonunda holeyyyyyy hamileyimmmmm diyebilmek:gitme:

Sen yine şasnlısın;her ay yaklaşık 5-6 gün daha erkene geliyor seninki hamilellik için düşününce;ya ben 32 gün bekliyom bir dahaki için :))))

Rezene çayı iç canım eğer evde varsa veya papatça çayı, şişliğe gaza çok ii geliyor.

Evet belirti diye düşünme,düşünürsen artar da artar o belirtiler;kuru kayısı falan ye,kabızlık durumu varsa rahatlatır seni;ama değişiklik olmazsa bilemeyeceğiiiiiimmm yaaaniiii :sm_cool:

saolun kızlar ya evde öyle çaylarım yok kabızlıkta deil sebepsiz bir şişlik ( işallah geçer valla daralıyorum ya

Evet belirti diye düşünme,düşünürsen artar da artar o belirtiler;kuru kayısı falan ye,kabızlık durumu varsa rahatlatır seni;ama değişiklik olmazsa bilemeyeceğiiiiiimmm yaaaniiii :sm_cool:

yok canım ya aman takmıcam kafama belirti falan :))) sadece şişlik insin yeter valla çok rahatsız etti neyse bakalım hayırlısı yerimseniben

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

AnGELL...........................21 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine...........22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

sedoss5476............................24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
begummmm................. 29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Kuzucuğum reglim geldi dedin ama sen de benim gibi mutsuz deildin ;teselliye ihtiyacın yok gibi geldi bana;inşallah düşündüğüm gibidr;ama üzgünsen lütfen paylaş.paylaştıkça azalır sıkıntılar ve paylaştıkça artar mutluluklar

Hani hamilleik olayı ortadan kalksa aslında çok memnunum;sık olmamaktan ama durum buyken peryodun uzun olması kıl bir duurm malesef :))

evet haklısın aslında hayata eskısı gıbı devam edebılsek bu merakı yasamayız ama gel gor kı olmuyo bu arada ben ne zamandır gırmıyodum gecmıs olsun...

evet haklısın aslında hayata eskısı gıbı devam edebılsek bu merakı yasamayız ama gel gor kı olmuyo bu arada ben ne zamandır gırmıyodum gecmıs olsun...

Teşekkür ederim canım;şimdi çok daha iyiyim,ilaçlar iyi geldi.Evet farkındayım köşene çekildin yoktun epeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…