Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar test yaptım ama tek çizgi çok silik anlayamadım yaaaaaa. sıtede bı sayfa acılmıs testlerı gosterıyo ordakıne benzıyo ama.................

hayırlısı begüm hemen kn testi yaptır kesin sonuç verir. üstelik özel hastanaeler gecede bakıyolar yapıyolar test.

Dikkat et kendine canım yaa...Bişeyler de yemeye çalış,hani çok olmasa bile bebiş için faydalı olanlardan bir kaşık bile olsa atsan ağzına karın olur zararın olmaz.

smart_girl teşekkür ederim.yine giremedim yine bisürü yazılmış.ama bilg başında oturacak halim yok..ahh bi kusabilsem herhalde ozaman rahatlarımdiğer sayfaları okuyamadım.arkadaşlar yazdıysanız kusura bakmayın...rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin....byesss

kızlar durumumu anlattım ama bilgisi olan böyle birseyi duyan varmı. inanın kafam karışık. doktora gittim dediki yumurttladığına işaret.o günler ilişkiye gir.ama farzedin girdik o bebek nsl tutuncakki kan geliyo sonuçta akıl erdiremedim.

arkadaşlar test yaptım ama tek çizgi çok silik anlayamadım yaaaaaa. sıtede bı sayfa acılmıs testlerı gosterıyo ordakıne benzıyo ama.................

Aaaaa canım eğer silik çıkmışsaa sonuç pozitiff:)
Şimdiden hayırlı olsunn ama sen yine tekrarla testi yarın, diğer gün
Çok sevindim canım yaaaalkisalkisalkis

Canım 14. gün bebeğin yerleşmesi gibi bi durum olamaz kii.Doktorunun dediği gibii yumurtladığını gösteriyordur.Forumda da bazı kızlarda böyle kanamalar oluyordu yumurtlama günlerinde...Sen çalışmalara devam et tam gazhihoyyyt

yok cnm bebek olması imkansız zatende garip geliyor herkeste olmuyor böyle bişey. yumurtlama günü olması kan gelmesi hamile kalamam bu şekilde nsıl olur kan geliyor diye düşünmemem sebep oluyor. bu da biraz moral bozuyor.

dağol cnm ya moral buldum biraz

dağol cnm ya moral buldum biraz

Canım bu kanama veya lekelenme diyelim, bazı bayanlarda oluyormuşş.Mutlaka seninki de öyle bişeydir.Hemen olumsuz düşünme.Zaten doktorun da rahatlatmış seni...Ama güzel bişey bi yanda da yumurtladığını anlıyorsun..Biz tespit edecez diye canımız çıkıyoo

Canım geçmiş olsun öncelikle inş biran önce kurtulursun şu kissten.Sana daha önce aşılama falan yapılmış mıydı yoksa doğrudan mı tüp bebek dedi doktorun??

yok canım aşılama falan olmadı kistim büyük suan sol yumurtalıgım kullanım dışı ((
sağtakini ilaçla temizleyip tüp bebek olacak bakalım kısmet

iyidir yaprak dökümü iyidirrr kaydirigubbakcemile3 bende ikiz isimleri düşünüyorum ege ve güney toprak ve güneş nasıl ama kaydirigubbakcemile3 sıyırdım demi ben iyiceeee lülülülülülü canım umarım senden güzel haber alırız umarım süprizzzz yaparsın hemde en büyüğünden eşinneeee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kıslar acil cevap verebilirmisiniz.bugun yada yarın adet olmam gerekti.bugun kasık agrım cok oldu.üstelik kahverengi lekenmede oldu.korkuorum adet olcam die.sizce hamile olabilirmiyim.acil cevapppppp bekliorumm

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

AnGELL...........................21 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine...........22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

sedoss5476............................24 ARALIK
sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
begummmm................. 29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…