- 27 Haziran 2009
- 317
- 19
- 643
butterfly 45 hemserim izmirlimisin.doğrusu 45 manisa ama
Dikkat et kendine canım yaa...Bişeyler de yemeye çalış,hani çok olmasa bile bebiş için faydalı olanlardan bir kaşık bile olsa atsan ağzına karın olur zararın olmaz.
arkadaşlar test yaptım ama tek çizgi çok silik anlayamadım yaaaaaa. sıtede bı sayfa acılmıs testlerı gosterıyo ordakıne benzıyo ama.................
kızlar durumumu anlattım ama bilgisi olan böyle birseyi duyan varmı. inanın kafam karışık. doktora gittim dediki yumurttladığına işaret.o günler ilişkiye gir.ama farzedin girdik o bebek nsl tutuncakki kan geliyo sonuçta akıl erdiremedim.
Canım 14. gün bebeğin yerleşmesi gibi bi durum olamaz kii.Doktorunun dediği gibii yumurtladığını gösteriyordur.Forumda da bazı kızlarda böyle kanamalar oluyordu yumurtlama günlerinde...Sen çalışmalara devam et tam gazhihoyyyt
Canım 14. gün bebeğin yerleşmesi gibi bi durum olamaz kii.Doktorunun dediği gibii yumurtladığını gösteriyordur.Forumda da bazı kızlarda böyle kanamalar oluyordu yumurtlama günlerinde...Sen çalışmalara devam et tam gazhihoyyyt
dağol cnm ya moral buldum biraz
Canım geçmiş olsun öncelikle inş biran önce kurtulursun şu kissten.Sana daha önce aşılama falan yapılmış mıydı yoksa doğrudan mı tüp bebek dedi doktorun??
yok bi gelişme tatlım yaa.. yaptık işte testi aldık boyumuzun ölçüsünü.. oturuyos şimdi öylece yaprak dökümünü islios kaydirigubbakcemile3
kırmızılardanda eser yok bu arada... bekliyorum valla... kocada bilmio.. yinede süpriz olursa diye kimselere bişicik söylemiorum valla..:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?