Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Leyla'da hamile kaldı bi biz kalamadık,adamı da kırk yılda bir görüyo hem de :)) Onu da listeye ekleyelim mi delikafadulden

Leyla'da hamile kaldı bi biz kalamadık,adamı da kırk yılda bir görüyo hem de :)) Onu da listeye ekleyelim mi delikafadulden

Valla yaaa bu ne böyle...Eminim Ferhunde de en kısa zamanda hamile kalacak.Biz daha bekleyelim böyle...Var mı bunun bi formulüCADIARZU

Msn ye ekledim canım seni açar mısın??

Ne bu sır konusu çok merak ettim yaaaa :) Gizli gizli konuşmalar falan dönüyo :1shok: biz de merak ettik
kızlar bende geldim topik hayırlı olsun

Hoşgeldin teşekkür ederiz :)
arkadaşlar test yaptım ama tek çizgi çok silik anlayamadım yaaaaaa. sıtede bı sayfa acılmıs testlerı gosterıyo ordakıne benzıyo ama.................
Silik milik ikinci çizgi ikinci çizgidir canım yaaa :) Bebiş haberimizi patlatacaksın yarın sen bence :) Şimdiden hayırlı olsun :)

kıslar acil cevap verebilirmisiniz.bugun yada yarın adet olmam gerekti.bugun kasık agrım cok oldu.üstelik kahverengi lekenmede oldu.korkuorum adet olcam die.sizce hamile olabilirmiyim.acil cevapppppp bekliorumm

Canım muhtemelen regl olacaksındır çok umutlanma ama çıkmamış canda umut vardır yine de;hayırlısı neyse o olsun

leyla kim canım :) selam bu arada

Yaprak dökümü izliyormuş ya;ordaki Leyla yaaa :) O da hamile;üstelik regl olması gereken gün de benimkiyle aynıydı takvimine göre;ullleeennn o bir dahakibölümde olsaydı da bu ay benimki gelseydi beeee :)

Asıl unutulmazdaki çok komik... Eda 1 gece beraber oldu adamla ,karnı burnunda hamile kız ya...

Pek karnı burnunda sayılmaz kaç ay oldu hiç büymedi karnı valla.Ayrıca o kadar kaza geçirdi, düştü, koştu başına gelemdik kalmadı ama maş bi doktora bile gitmiyoo...Ooyy oyyy keşke herşey dizilerdeki gibi kolay olsa de miiyerimseniben

Merhaba arkadaşlar;
Bu dizilerde bir gece olup hamile kalanlara bende takmış durumdayım bu ara.

Yaprak dökümü izliyormuş ya;ordaki Leyla yaaa :) O da hamile;üstelik regl olması gereken gün de benimkiyle aynıydı takvimine göre;ullleeennn o bir dahakibölümde olsaydı da bu ay benimki gelseydi beeee :)

kaydirigubbakcemile3 gördüm canım 19 u kopardı 20 aralık oldu :)) aman anca dizilerde olur işte :dilcikar:

bizde bir gecede hamile kalsak, kilo almasak, mide bulantısı vs. olmasa...:teytey:

MAlum hergün bi öğrenci grip ve insan siter istemez tedirgin oluyorr.Ondan dedim sen de böyle üşüttüm falan deyincee bi araa....

Ben de hamile falan mı kaldık biz de dizilerdeki gibi hemencecik de ondan risk gurubuna mı geçtik diye düşündüm yaaa sırnaşık şey

aaaah keşke nerde o günler biz ugraşalım didinelim bazıları hiç istemeden hamiş kalsın ooof of

Merhaba arkadaşlar;
Bu dizilerde bir gece olup hamile kalanlara bende takmış durumdayım bu ara.

Dizilere çok takılma gerçek hayatta da çok var;benim bir tanıdığım vardı çok cici bir kızdı ama uçarıydı;afedersiniz hangi sevgilisiyle ne yapsa aynı ay hamile kalır ardından aldırırdı kafamçokkarıştı

Benim günümü çaldı adiiiiiiii klava: O gün benim hakkımdı,hatta Butterın da o gündü :dilcikar:

Valla yaa şöyle doya doya zaten yaşayamadıkk günüm geçiyoo, günüm geçtii, reglim gelmiyoo, gelmeyecek herhalde vs. veeeee sonunda holeyyyyyy hamileyimmmmm diyebilmek:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…