yok bi gelişme tatlım yaa.. yaptık işte testi aldık boyumuzun ölçüsünü.. oturuyos şimdi öylece yaprak dökümünü islios kaydirigubbakcemile3
kırmızılardanda eser yok bu arada... bekliyorum valla... kocada bilmio.. yinede süpriz olursa diye kimselere bişicik söylemiorum valla..:lepi:
Leyla'da hamile kaldı bi biz kalamadık,adamı da kırk yılda bir görüyo hem de :)) Onu da listeye ekleyelim mi delikafadulden
Msn ye ekledim canım seni açar mısın??
kızlar bende geldim topik hayırlı olsun
Silik milik ikinci çizgi ikinci çizgidir canım yaaa :) Bebiş haberimizi patlatacaksın yarın sen bence :) Şimdiden hayırlı olsun :)arkadaşlar test yaptım ama tek çizgi çok silik anlayamadım yaaaaaa. sıtede bı sayfa acılmıs testlerı gosterıyo ordakıne benzıyo ama.................
kıslar acil cevap verebilirmisiniz.bugun yada yarın adet olmam gerekti.bugun kasık agrım cok oldu.üstelik kahverengi lekenmede oldu.korkuorum adet olcam die.sizce hamile olabilirmiyim.acil cevapppppp bekliorumm
leyla kim canım :) selam bu arada
Napıyosun Smartcımm, iyileşebildin mii??Dikkat et kendine risk gurubundayız biz valla
Asıl unutulmazdaki çok komik... Eda 1 gece beraber oldu adamla ,karnı burnunda hamile kız ya...
Yaprak dökümü izliyormuş ya;ordaki Leyla yaaa :) O da hamile;üstelik regl olması gereken gün de benimkiyle aynıydı takvimine göre;ullleeennn o bir dahakibölümde olsaydı da bu ay benimki gelseydi beeee :)
Çok daha iyiyim şimdi canım sağol; sen nasılsın peki?nedne risk gurubunda olduk şimdi onu anlamadım ama :uhm:
Pek karnı burnunda sayılmaz kaç ay oldu hiç büymedi karnı valla.Ayrıca o kadar kaza geçirdi, düştü, koştu başına gelemdik kalmadı ama maş bi doktora bile gitmiyoo...Ooyy oyyy keşke herşey dizilerdeki gibi kolay olsa de miiyerimseniben
MAlum hergün bi öğrenci grip ve insan siter istemez tedirgin oluyorr.Ondan dedim sen de böyle üşüttüm falan deyincee bi araa....
bizde bir gecede hamile kalsak, kilo almasak, mide bulantısı vs. olmasa...:teytey:
kaydirigubbakcemile3 gördüm canım 19 u kopardı 20 aralık oldu :)) aman anca dizilerde olur işte :dilcikar:
Merhaba arkadaşlar;
Bu dizilerde bir gece olup hamile kalanlara bende takmış durumdayım bu ara.
Benim günümü çaldı adiiiiiiiiklava: O gün benim hakkımdı,hatta Butterın da o gündü :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?