slm nsl gıdıyo hamılelık
--------------------------------------------------------------------------------
mrb bende 23 martta ovitrelle çat.iğnesi vuruldum iğneden 1 hafta sonra test yaptırdım sonuç 12.50 çıktı doktor 3-4 gün sonra testi tekrarla dedi madem test tekrar edilcekti neden bana 1 hafta sonra test yaptır dedi anlamadım boşu boşuna beni az da olsa ümitlendirdi.Sizce sonuç nasıl nerdeyse her bölüme yazdım.
--------------------------------------------------------------------------------
mrb bende 23 martta ovitrelle çat.iğnesi vuruldum iğneden 1 hafta sonra test yaptırdım sonuç 12.50 çıktı doktor 3-4 gün sonra testi tekrarla dedi madem test tekrar edilcekti neden bana 1 hafta sonra test yaptır dedi anlamadım boşu boşuna beni az da olsa ümitlendirdi.Sizce sonuç nasıl nerdeyse her bölüme yazdım.
arkadaşlar merhaba
bir sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim
kafam karıştı yaaa
son adetimin 2. günü doktora gittim muayene etti, kist olmuş, adetin bitince yine gel gitmiş mi duruyor mu bakalım dedi. bugün gittim doktora. bu arada bir sonraki adetime 5 gün kaldı. doktor kist gitmiş tertemiz ve bu ay yumurtlamışsın folikülleri görüyorum dedi. adet olacağına dair bir belirtide yok dedi. veeeeee bu cümle kafamı çok karıştırdı. vajinal ultrasonla baktı , ne demek istedi sizce? adetine daha çok var mı demek istedi yoksa gebelik oluşmuş olabilir mi demek istedi? ooooffffff
kimseler yok
iyiyim canım sen nasılsın geç gördüm mesajını ya çıktınmı yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?