Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
senin hamilelik nasıl gidiyor kilo alamadım diye üzülmüşsün üzülme sakın ben ilk aylarda kilo alamadıpım gibi birde kilo vermiştim toplamda 9 kilo ile doğum yaptım yaa

bende 23 yasındayım şu an 65 kıloyum 2 ay önce 72 kıloydum tam kılolardan kurtuldum hamıle kaldım ama cok isteyerek hamıle kaldım boyum 167 kaç kılo alsam ideal sence

bende 23 yasındayım şu an 65 kıloyum 2 ay önce 72 kıloydum tam kılolardan kurtuldum hamıle kaldım ama cok isteyerek hamıle kaldım boyum 167 kaç kılo alsam ideal sence
ya bende bir kitap vardı oradan takip ediyordum hafta da kaç kilo alacağımı ama tabi ozaman internet pek yoktu da eminim şimdi internette vardır bu bilgiler ama toplamda 12 kilo civarınn normal olduğpunu biliyorum

ya bende bir kitap vardı oradan takip ediyordum hafta da kaç kilo alacağımı ama tabi ozaman internet pek yoktu da eminim şimdi internette vardır bu bilgiler ama toplamda 12 kilo civarınn normal olduğpunu biliyorum

75 le dogum yapsam ne güzel olur

hamur işi ve kızartma yeme bol yoğurtlu ve sütlü şeyler ye bir de havuç suyu iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…