Güzel haberlerle gelecek inş. :Saruboceq: ben çok inanıyorum buna boshayallersmile
Canımcım akıntı geçti bilmiyorumkismile ama sancı da geçti bilmiyorumkismile sancı devam ettikçe ümitleniyodum, heralde içerde bişeyler oluyo diye ama iki gündür sancı da yok artık, tutturamadık mı acaba diyoruz eyvahedigeldismile hayırlısı artık, kaldı 10 gün, çabucak geçer inş. :Saruboceq:
karasu benimde 13 nisan tarih.eğer hamile olursak aynı zamanlara denk gelir.bend eşu aiçin hiç bişey ok daha.öyle arada karnım ağrıyo.o da hemen belirtiyr yorm ak istemiyorum.
lucky çok zor işler bunalr ya.kocanın halletmesi gerek bu konuyu.
Kepeleklerim ben derse giriyorum şimdi, bidaha da giremem heralde bugün bilmiyorumkismile , malum haftasonu da giremiyorum, Pazartesiye görüşürüz artık boshayallersmile Hepinizi öpüyorum en kocamanından, baş baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaş opuyorumnanaktan
biz bide birlikte oturuyoruz aslın böle şeyler yapıcak insanlar değiller ama kayınvalidem dediki babana vericekmisin valla dedim ocişe sormadan bişi diyemem çünkü bu ay bana ver demişti kocişim.dedim valla anne ben kocamla kötü olamam ona sor dedi.sorduk dediki kocişim anne sen paranı aldığnda kime veriyosun k.validemde kocama veriyodum dedi.kocamda eee daha ne oda kocasına vercek o kadar dedialsanaalsanasmile.görümcede bak yapma diyo kocama.kocamda görümceme dediki bana artistlik yapma sen sanki veriyosun dedi
kocişle benim fotoyu koycam..çabuk bakın..hemencik kaldırcam... kaydirigubbakcemile3
gittinzmiii...kaldırıyom fotoyu koyarım sonra..
gördüm ben son anda :lepi:
parana göz koyyolarsa çalışma otur evde ne çalışcan vallahi annem babam almadı
benim paramı yıllarca kimsede hesap soramaz hele kayınvalidem kayınbabam
ağızlarını açamazlar kimse kusura bakmasın sana da öyle bişey yaparlarsa çıkıyorum
işten evde oturucam de oldu canım babamın hayrına mı çalışıyorum ben Allah Allah
sinirlendim yaa madem ıkınızde calısıosnz cıksanıza ayrı eve varya o görümceyide
kaynanayıda yolarım ben haaklava: klava: klava: kusura bakma
KIZLAR SURİYE İHRACATI ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUM PEK DÖNEMIYCEM BURAYA
AMA ARADA BAKIYORUM HE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?