selam canım iyiyiz senin nasıl gidiyorgamyoncuiremsukızlar selammm..
nasılsın beren abla... mercan.........
selam canım iyiyiz senin nasıl gidiyorgamyoncuiremsu
ama izin alıp çıkacağım iyi günler canım öptüm
geçmişi okuyorsun herhalde benim yazdıklarımı görmedin daha
kızlar selammm..
nasılsın beren abla... mercan.........
yawf beren deminden beri yazdıklarım sanaydı okumadınmı
kızlar ben geldim nasılsınız
ayy yeni taze anne adayımızda burdaymış
ya beren nasıl sevindim anlatamam birde bir tutmuş ne güzel
benim eltimin ablasının hiç çocuğu yok olmuyodu yıllardır 2 kere aşılama yaptırdı olmadı 2 tüp bebek yaptırdı yine olmadı artım bu son dedi bidaha olmazsa kapatıyorum bu konuyu dedi ve 3. tüp bebeği yaptırdı ve geçen cumartesi tuttuğunu öğrendik nasıl sevindik anlatamam senin ne güzel birde bir tutmuş canım darısı bizlerin başına inş.
:kedi: TEŞEKKÜRLER CANIM..
AYY RABBİM NE BÜYÜKSÜN YA. BAK CANIM BENDE 3TANE AŞILAMA YAPTIRDIM 3.TUTTU AMA DÜŞTÜ MALESEF. 1YIL SONRA SON KES DENEYELİM AMA TÜP BEBEK OLSUN DEDİK. PEK KASMADIM KENDİMİ RAHAT BIRAKTIM RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN HAMİLEYİM. POZİTİF DEDİKLERİ ZAMAN VARYA HALİMİ GÖRMEN LAZIMDI ŞOKK YA BEYNİM DURDU Bİ ANDA. ÇÜNKÜ TRANSFERDEN 1GÜN ÖNCE ÇOK KÖTÜ HASTALANDIM BOĞAZ AĞRISI ÖKSÜRÜK GRİP
4GECE ÖKSÜRÜKTEN UYUYAMADIM... BU KADAR ÖKSÜRÜĞE NASIL TUTARKİ DEDİM VE HEP ALLAHA HAVALE ETTİM YARDIM ET DİYE DUA ETTİM.. RABBİM DUYDU SESİMİ. GÖNÜLDEN DUA EDİYORUMM İNANIN BANA ARKADAŞLAR ALLAHIMMMMMMMM NOLURSUN İSTEYEN HERKESE VER SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI EVLARLAR İNŞALLAHHHHHHH AMİNNNNNNN
arkadaşlarr lütfen cevap verin :S :S biz 11 martta ilişkiye girdik 17si adetimdi fakat hala yok.. ben 27sinde kan testi yaptırdım negatif çıktı ama neden hala adet yok anlamıyorum hiç belirti de yok kafam karıştı.. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?