Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya beren nasıl sevindim anlatamam birde bir tutmuş ne güzel
benim eltimin ablasının hiç çocuğu yok olmuyodu yıllardır 2 kere aşılama yaptırdı olmadı 2 tüp bebek yaptırdı yine olmadı artım bu son dedi bidaha olmazsa kapatıyorum bu konuyu dedi ve 3. tüp bebeği yaptırdı ve geçen cumartesi tuttuğunu öğrendik nasıl sevindik anlatamam senin ne güzel birde bir tutmuş canım darısı bizlerin başına inş.

kızlar ben geldim nasılsınız
ayy yeni taze anne adayımızda burdaymış

:kedi: TEŞEKKÜRLER CANIM..
AYY RABBİM NE BÜYÜKSÜN YA. BAK CANIM BENDE 3TANE AŞILAMA YAPTIRDIM 3.TUTTU AMA DÜŞTÜ MALESEF. 1YIL SONRA SON KES DENEYELİM AMA TÜP BEBEK OLSUN DEDİK. PEK KASMADIM KENDİMİ RAHAT BIRAKTIM RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN HAMİLEYİM. POZİTİF DEDİKLERİ ZAMAN VARYA HALİMİ GÖRMEN LAZIMDI ŞOKK YA BEYNİM DURDU Bİ ANDA. ÇÜNKÜ TRANSFERDEN 1GÜN ÖNCE ÇOK KÖTÜ HASTALANDIM BOĞAZ AĞRISI ÖKSÜRÜK GRİP
4GECE ÖKSÜRÜKTEN UYUYAMADIM... BU KADAR ÖKSÜRÜĞE NASIL TUTARKİ DEDİM VE HEP ALLAHA HAVALE ETTİM YARDIM ET DİYE DUA ETTİM.. RABBİM DUYDU SESİMİ. GÖNÜLDEN DUA EDİYORUMM İNANIN BANA ARKADAŞLAR ALLAHIMMMMMMMM NOLURSUN İSTEYEN HERKESE VER SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI EVLARLAR İNŞALLAHHHHHHH AMİNNNNNNN

anlayabiliyorum canım mutluluğunu inş. bu mutluluğu taz zamanda bizlerde yaşarız nduaların için Allah razı olsun Allah tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın canım yavaş yavaş sona geliyoruz canım inş. hepimiz burdan hamile haberlerimizi duyurucaz Allahın izniyle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sedef35 cimm....Hadı gozunaydın canım tekrardan.... Allahım saglılık bır hamılelık gecırmemızı nasıp eder ınsallah...

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

islamitruhek ..............29 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Ekarhan.......................6 NİSAN
yemyeshill...................6 NİSAN
cns22............................9 NİSAN
bayankarasu...............12 NİSAN
gokcegokce................13 NİSAN
deryainci....................14 NİSAN
oba_cigdem.................15NİSAN
idilcan.........................16 NİSAN
anggelll.......................16 NİSAN
superisiyim..................16 NİSAN
clemantine..................17 NİSAN
SariLale.......................23 NİSAN
naneseker....................23 NİSAN
elson............................25 NİSAN
hatice_48.....................30 NİSAN
prensesss016.................6 MAYIS

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

kızlar bısey sorabılır mıyım ben gıdıp test aldım bugun laboquick dıye bır test ama ıcınde kullanma kılavuzu falan yok ılk kez yapıcam ne kadar bekletmelıyım ne yapmalıyım bılmıyorum nette arastırdım her test farklıdır kılavuzunu okuyun yazıyor ama kılavuz yokeyvahedigeldismile bılgılendırır mısınız? testı aksam ya da sabah ılk ıdrarla yapmak falan farkedıyor mu yardım eder mısınız?

arkadaşlarr lütfen cevap verin :S :S biz 11 martta ilişkiye girdik 17si adetimdi fakat hala yok.. ben 27sinde kan testi yaptırdım negatif çıktı ama neden hala adet yok anlamıyorum hiç belirti de yok kafam karıştı.. :S

doğru mu anladım 17 martta adet olman gerekiyordu ve olmadın?

bence hemen doktora git tatlım. 10 gün sonra kanda baktırdım diyorsun gebelik olsaydı çıkardı. başka bir nedenden dolayı adet gecikmesi yaşıyor olabilirsin, belki kistin falan vardır. doktora gitmen iyi olur.

normal kanda cıkmaması eğer gebe isen zaten yeni bir gebelik on günlük kanda cıkmaması da normal beklemeketen baska care yok
istemem bır gebelik olıur insallahalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…