Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
normal kanda cıkmaması eğer gebe isen zaten yeni bir gebelik on günlük kanda cıkmaması da normal beklemeketen baska care yok
istemem bır gebelik olıur insallahalkisalkisalkis

adet gecikmesinden 10 gün sonra baktırmış arkadaş, sence çıkmazmıydı ? idrar bile çıkıyor 10 gün sonra.

bana da yardmcı olaur musunz

bence hemen doktora git tatlım. 10 gün sonra kanda baktırdım diyorsun gebelik olsaydı çıkardı. başka bir nedenden dolayı adet gecikmesi yaşıyor olabilirsin, belki kistin falan vardır. doktora gitmen iyi olur.

yaa kist falan korktum şimdi :S ve diğer arkadaşmn da dediği şimdi takıldı aklıma, 10 gün sonra kesin olarak herşey kanda belli olmaz mı, ben mi yanlş biliyorum.. :S ve evet 17sinde adet olmam gerekiyodu..benneyaptımki

kızlar henüz cevap vermediniz ama bu sabah adet oldum ben, hamile olmadığım zaten testlerden belliydi, en azından bir sorun yok gördüğüm kadarıyla.. zaten genel de düzgün giden bir adet döngüm var, olabilirmiş ara sıra böyle şeyler :)..

Umarım en kısa zamanda ;Allah gönlünden geçeni verir.
Hayırlısı olsun senin için arkadaşım :teselli:

bana da yardmcı olaur musunz

Testi belki artık çoktan yapmışsındır bilmiyorum ama şimdi ördüm sorunu.
Reglin geciktiyse ne zaman yaptığının önemi yok.Bir kaç saat idrarını tutup yapabilirsin.Bekleme süresine gelince evet;testen teste değişir.5-10sn civarıdır genelde.
Sen de bu ortalamada tut.Sonuçtan da g-haberdar et delikafadulden

BAk az önce bu yazdığını okumadan cevap yazmıştım sana ama keşke denk gelip okusaymışım dün :)) Çünkü 17si regl gönünse zaten 11inde hamile kalman imkansız gibi bişeymiş;hatta gibisi fazlaaaa :)))

hadi yaa ciddimisin, aman ne biliyim garip bi adet döngüm var bi düzenli bi düzensiz anlayamadım ki ben de.. sağolun arkadaşlar yine de allah hepimize gönlümüzce verir inşallah.. :1rolleyes:

Tebrik ederim canım.Herşey yolunda gider inşallah hep

ay topiğe nolmuş yine kimseler yok,
tamam hafta sonu biliyorum ama en azından bu saatte gececilerin gelmiş olması lazımdı ya

evet bu sabh dayanamadım yaptım ıkı cızgı ama ıkıncısının rengı hafıf acık dıgerınden adetıme 2 gun var aslında ama yarın kan testı yaptırıcam emın olmak ıcın, bu arada tesekkur ederım cevap verdgn ıcınopuyorumnanaktan

Canım ben de iki gün kala yaptığımda çıkmıştı.Hadi hayırlısı büyük ihtimalle hamilesin.Bence kan testi yaptır

slm kızlar naber???hiç giremiyorum malesef ahh evde bilgisayarım yok:sinifsinif:
herkesi çok merak ediyorum kim neyaptı diye
inş bu ayda hamilehaberlerinizi alırım
benm çalışmalar sona erdi
adetime 5 gün kaldı
sabırsızlıkla bekliyorum
ama sadece bu ay 5 kez ilişki oldu
hayırlısı.....benneyaptımki

merhabalar kızlar, çalışmaları sona erdirdim bugün itibariyle adetime 12 gün falan var erken mi bitirmişim sizce? bu günü beklemek en zoru hemen adet günü gelse ve adet olmasam:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…