normal kanda cıkmaması eğer gebe isen zaten yeni bir gebelik on günlük kanda cıkmaması da normal beklemeketen baska care yok
istemem bır gebelik olıur insallahalkisalkisalkis
kızlar bısey sorabılır mıyım ben gıdıp test aldım bugun laboquick dıye bır test ama ıcınde kullanma kılavuzu falan yok ılk kez yapıcam ne kadar bekletmelıyım ne yapmalıyım bılmıyorum nette arastırdım her test farklıdır kılavuzunu okuyun yazıyor ama kılavuz yokeyvahedigeldismile bılgılendırır mısınız? testı aksam ya da sabah ılk ıdrarla yapmak falan farkedıyor mu yardım eder mısınız?
bence hemen doktora git tatlım. 10 gün sonra kanda baktırdım diyorsun gebelik olsaydı çıkardı. başka bir nedenden dolayı adet gecikmesi yaşıyor olabilirsin, belki kistin falan vardır. doktora gitmen iyi olur.
Gececiler Neredesiniz yahu
kızlar henüz cevap vermediniz ama bu sabah adet oldum ben, hamile olmadığım zaten testlerden belliydi, en azından bir sorun yok gördüğüm kadarıyla.. zaten genel de düzgün giden bir adet döngüm var, olabilirmiş ara sıra böyle şeyler :)..
bana da yardmcı olaur musunz
arkadaşlarr lütfen cevap verin :S :S biz 11 martta ilişkiye girdik 17si adetimdi fakat hala yok.. ben 27sinde kan testi yaptırdım negatif çıktı ama neden hala adet yok anlamıyorum hiç belirti de yok kafam karıştı.. :S
BAk az önce bu yazdığını okumadan cevap yazmıştım sana ama keşke denk gelip okusaymışım dün :)) Çünkü 17si regl gönünse zaten 11inde hamile kalman imkansız gibi bişeymiş;hatta gibisi fazlaaaa :)))
SELAMLAR CANLARIMMM
DÜN TEKRAR KAN TESTİ TAPILDI DEĞER 221 ÇIKTI zemuszemus
PROGESTERON HORMONU 29 ÇIKTI. ÇOK DÜŞÜK DEĞİLMİŞ ALLAHTAN
AMA RİSKE ATMAYALIM DEDİ 40IN ÜSTÜ OLMASI GEREKİRMİŞ
O YÜZDEN İĞNE VERDİLER HER SABAH İĞNE VURULCAM
ONUN DIŞINDA NORMAL HERŞEY ÇOOK ŞÜKÜRkaydirigubbakcemile2
Testi belki artık çoktan yapmışsındır bilmiyorum ama şimdi ördüm sorunu.
Reglin geciktiyse ne zaman yaptığının önemi yok.Bir kaç saat idrarını tutup yapabilirsin.Bekleme süresine gelince evet;testen teste değişir.5-10sn civarıdır genelde.
Sen de bu ortalamada tut.Sonuçtan da g-haberdar et delikafadulden
evet bu sabh dayanamadım yaptım ıkı cızgı ama ıkıncısının rengı hafıf acık dıgerınden adetıme 2 gun var aslında ama yarın kan testı yaptırıcam emın olmak ıcın, bu arada tesekkur ederım cevap verdgn ıcınopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?