Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya kızlarrrrrrr benım bugun karnım fecı agrıdı ahaaaaaaaaaaaaaaaa dedım kesın oluyorum ıc camasırıma baktım penbe leke olmus selpakla sıldım azıcık ordada oldu ama aksama dogru karın agrım gectı ve bu adet baslamadı sızce ne oluyorrrrrrr

merhabalar kızlar, çalışmaları sona erdirdim bugün itibariyle adetime 12 gün falan var erken mi bitirmişim sizce? bu günü beklemek en zoru hemen adet günü gelse ve adet olmasam:Saruboceq:

amannnnnnnnn adetıne 5 gun kalaya kadar calıssaydın ben ınanmıyorum pek yumurtlamaymıs suymus buymus sans ıste hangı seye denk gelırse

teşşkürler canım saol opuyorumnanaktaniyiyim ortak derdimiz belli ya bişey dicem dr gittiğimde bana sadece 5 gün gün aşırıilişki öneriyodu burda adet bitiminden başlayıp diğer adete kadar neredeyse çalışıyolar ben anlamıyorum ya hangisi doğru ben mesela bu ay sadece 4 kez çalıştım bu anlatılanlara göre şansım azmı yani adetten sonra belli bi dönem beklenip yumurtaların olgunlaşıp çatlaması gerekmiyo mu

nasıl yani doktorun 5 gün araylamı ilişkiye girmeni söyledi.bimliyorum ama sanırım en doğrusu 1 gün arayla olması.bunun nedeni nezaman yumurtladığımızın tam belli olmaması.ama malesef bnm eşim sürekli şehir dışında olduğu için bende byu ay sadece 5 kez ilşkiye girebildim.ama umudum var millet 1 kereyle hamile kalıyorda neden olmasın

günaydınnnn herkese!!!
öncelikle berenimmmm ya çok sevindim senin haberini okuyunca :1hug: Allah saglıcakla kucagına almayı nasip eder inş....maşallah diyelim topiğimize herkese ugur getiriyor...

ayşecim seninde bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin..allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin canım...oyy kız bebekleri de bi tatlı olurki tadından yenmez.. :1hug:

özebus_41 canım sende hamileymişsin gözün aydın diyorum tebrikler :lepi: darısı tüm bekleyenlerin başına...

fatoşummmm canım benim çok geçmiş olsun... :1hug: geçen hafta giremedim topiğe yazamadım sanada...ameliyatın başarılı geçmiş çok sevindim gerçekten...en kısa zamanda sende hamiş olursun canım...artık sahalara dönüş zamanı dimii :lepi: bu arada adet günlerimiz aynı artık beraber hayırlı haberler veririz inş... :Saruboceq:

karasucum canım seninde adetine az kalmış inşallah hamilesindir...bu ay senden çok ama çok ümitliyim inş güzel haberlerini alırız...

ipeğim seninde iş yeri ile ilgili problemin inş düşündüğün gibi olmaz...baksana senin yerine alacakları adam da çok anlamıyormuş eee 4 dil bilmek yetmiyor demekki kaydirigubbakcemile3

ben yokken amma çok şey olmuş yahuu yaz yaz bitmedi:))

NERDESİN KIZ SENN...hiç hatır sormakta yok... :dilcikar: :dilcikar:

hoşgeldin nslsn

NERDESİN KIZ SENN...hiç hatır sormakta yok... :dilcikar: :dilcikar:

geçen hafta izinliydim evdeydim...ders çalıştım girmeye hiç fırsatım olmadı...
aşkolsun canım... :1hug: aşşagıda kim var kim yok görünmüyordu o yüzden yazmadım canım benim... ama şimdi görünüyor.. :lepi: nasılsın canım? hafta içi biraz duygusalmışsın umarım şimdi iyisindir?

hoşgeldin nslsn

hoşbulduk tinkerim iyiyim çok şükür sen nasılsın?

iyi canım ne olsun herşey bildiğin gibi devam ediyoz işte....yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…