Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Şenay, Nane ve Lucky resimlerinizi gördüm çok tatlısınız :1hug:

bu da benim görmeyenler için sengözlerimebaksanab

canım sende çoook tatlısııınnnn... :1hug: gerçi öncedende görmüştüm ben seni aklinialirimsmile

link bu kızlarrrrropuyorumnanaktan

valla ne bilim..kk dan bi arkadaş söylemişti..oda erkek görüyomuş.kızı olacak.bugünlerde doğuracak oda..bilinç altıda olabilir ama..ki herzaman bilinç altıdır..sağlıklı olsun canım..

ay allah bilir de ben yakında çatlıcam

Banada herkes erkek erkek diyodu tersi çıktı :)
evet ya gercektende kadın ımajına giriyosun uuu bu olay çok ciddi geldi birden :)
basenlerim popom aynı eskisi gıbı sadece gobekım buyudu benım :)

akşam çekineyimde :)

kızını yesinler senin.. ay evet burdada soğuk hava... kar gelecekmiş..haberlerde diyo.. eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

yemesinler kaydirigubbakcemile3 kolay olmuyo yedirtmem kimseye
evlendirmiycezde zaten kocişle anlaştık turşusunu kurcaz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay şaka diyorum Allah korusun herşey zamanında güzel :)

lucky88, mercan.a, ay_she sizlerede günaydın sekerlerim benim... opuyorumnanaktan

günaydın nanem :)

günaydın fıstıklaaaaaarrrrrrrrrr :))))

günaydın fıstık :)

kırmızı eşarplı
bide nasıl siliniyo söylermiisniz
başkada yükliyim o zmaan çok küçük çıkıyo burdada ama

maşallah sübhanallah canım :) kzılarla keyif ohh havalar düzelsede toplansak bizde
arkadaşlarlka yav canım çekti bak şimdi :)

Son düzenleme:
luckycim maşallah çok güzel bir gelin olmuşsun...sen arnavutsun sanırım...çok tatlısın canım ve çok yakışmıssınız birbirinize...

GÖRDÜM LUCKYCıM...BENDE GELıNLıĞıNı ÇOK BEĞENDıM..ALLAH MESUT ETSıN CANIMM.. opuyorumnanaktan

hiç halaya benzememişler dimi anneme benziyolar ikiside annem çok güzel hatundur bende ona benzememişim :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…