ya kızlar dün gene manyak hamile rüyalarımın yeni bölümünü gördüm....bebeğim allahım yazdıysa bozsun ölüüyodu elime akıp geliyodu kan gördüm...ilk tepki veremiyodum sonra birine anlatmaya başlıyodum ama bir ağlıyodum ki anlatamam..ooof bu rüyalar doğuma kadar devam etcek herhalde...
gunaydıııııııııına.s.
günaydın cnm benim nasılsın naneşekerimm :)):teytey:
ben kalmış olabilirmiyim :)))opuyorumnanaktan
kan görmüşsün kan rüyayı bozar derler üzülme bukadarya kızlar dün gene manyak hamile rüyalarımın yeni bölümünü gördüm....bebeğim allahım yazdıysa bozsun ölüüyodu elime akıp geliyodu kan gördüm...ilk tepki veremiyodum sonra birine anlatmaya başlıyodum ama bir ağlıyodum ki anlatamam..ooof bu rüyalar doğuma kadar devam etcek herhalde...
hoşgeldin canımmm... tşk ederim iyiyim sen nasılsın canım? :1hug:
günaydıngünaydın fıstıklaaaaaarrrrrrrrrr :))))
ya kızlar dün gene manyak hamile rüyalarımın yeni bölümünü gördüm....bebeğim allahım yazdıysa bozsun ölüüyodu elime akıp geliyodu kan gördüm...ilk tepki veremiyodum sonra birine anlatmaya başlıyodum ama bir ağlıyodum ki anlatamam..ooof bu rüyalar doğuma kadar devam etcek herhalde...
ben kalmış olabilirmiyim :)))opuyorumnanaktan
koy fotoğraf görelim o zaman!!!! :mymeka:
o keltoş herif canını sıkmıyo dimi elson??klava:
bende iim tatlım dün regl oldum ağrım var biraz ama onun dışında gayet iyiyim :)))sizleri burda gördüm dahada bi iyi oluverdim heheh
albümlerde vardı resmi çok güzel maşallahkoy fotoğraf görelim o zaman!!!! :mymeka:
ELSONcum nasılsın cnmmm??
günaydın
anladı saçlarını yolcamızı şimdiden hastaneye gitmiş bilemm :)))
koy fotoğraf görelim o zaman!!!! :mymeka:
ben bakmıştım süper resimler vallahihoyyyto zaman üşenmezseniz anasayfada Düğün hazırlıklrı topiği var oraya girin ordada albümler var albümümün adı 04/10/2009 arnavut düğünü diye orda görebilirsinz :))):dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?