Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gitsin...uyuz adam yaa..genç olsa cahillikten diyeceksin..babam yaşında insanların yalaka dedikoducu olmasınında ayrıca hazmedemiyorum...

vayy kart horozzz bide erkek olucak şu oklavayla bi döverim onu varya ahhh ahhhklava:

kırmızı eşarplı
bide nasıl siliniyo söylermiisniz
başkada yükliyim o zmaan çok küçük çıkıyo burdada ama

vayy kart horozzz bide erkek olucak şu oklavayla bi döverim onu varya ahhh ahhhklava:

döv canım dövv..ellerine sağlık....
ya ben bulamadım fotoları..bide sayfalar geç açılıyor..sğinirlendim..sende koysana..burda bakalım... ????

ayy şenay..bayıldım valla..çok güzelsin..bu kapalıların yüzünde ayrı bir nurmu oluyo ne???

lucky canım ya linki atarmısın ben bulamadım( çok yogunum bi yandan iş yapıyom bi yandanda size yazmaya çalışıyorum :))

şenaycım resmini gördüm çok tatlısın maşallah...Allah seni kocişine çocuguna bağışlasın opuyorumnanaktan

ELSONCUM
oğlaaaaan görüyom...hayırlısı olsun cinsyt önemli değil de uzun zaman oldu dr a gitmeyeli 1 ay çok özledım endise ediyom tabi iyi mi diye ruyalarda ondan herhalde...

Şenay, Nane ve Lucky resimlerinizi gördüm çok tatlısınız :1hug:

bu da benim görmeyenler için sengözlerimebaksanab

Son düzenleyen: Moderatör:
ELSONCUM
oğlaaaaan görüyom...hayırlısı olsun cinsyt önemli değil de uzun zaman oldu dr a gitmeyeli 1 ay çok özledım endise ediyom tabi iyi mi diye ruyalarda ondan herhalde...

valla ne bilim..KK dan bi arkadaş söylemişti..oda erkek görüyomuş.kızı olacak.bugünlerde doğuracak oda..bilinç altıda olabilir ama..ki herzaman bilinç altıdır..sağlıklı olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…