Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ooo kimler gelmiş kimler ipek im hoşgeldin sen hala buralardamsıısn yavvv

burdayım canım.öğretmenlik konusunda yan dal yapıyorum 2 haftadır
ama çok ii öğretiyom var ya hiç şaşmaz ben çıkınca.kötükedihüso

baktım canım resimlere Allah nazardan saklasın çok şeker.mavi gömlekli resmin harika.bir de sınıfta soba falan yanıyo yaaa.ahh şimdiki aklım olsa da öğretmen olsaydımm.

canım o müdür odam ...yani makam odam:roflol::roflol:
öğretmenlik hem yıpratıcı hem de güzel be ipek ...ama ben başka bir iş yapamazdım....yine doğsam yine öğretmen olurdum...

Peki şöyle anlaşalım ozaman, cuma günü evde test yapiyim, pozitif çıkarsa hemen kanda baktırırım o gün, ama negatif çıkarsa adet günümü bekleriz yerimseniben ne dersiniz boshayallersmile

iyi peki...buda bişeyyy.inatçııııııııı... :mymeka:
ama çıkmazsa çok üzüülürsen bide..sebep olmakta istemem..çok kızarsın bana... eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

burdayım canım.öğretmenlik konusunda yan dal yapıyorum 2 haftadır
ama çok ii öğretiyom var ya hiç şaşmaz ben çıkınca.kötükedihüso

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeee anladıııııııııııııııııııııııııım aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

canım o müdür odam ...yani makam odam:roflol::roflol:
öğretmenlik hem yıpratıcı hem de güzel be ipek ...ama ben başka bir iş yapamazdım....yine doğsam yine öğretmen olurdum...

yok valla bak Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki öğretmen olmuşsun.ben de en sevmediği kuluyum ki özeldeyim galiba:1ninca:

Kepeleklerim ben öğle yemeğine çıkıyorum, öğleden sonra yine burdayım, hadi başşşş baaaaaaaaaaaaş opuyorumnanaktan

Ela canımcım , öyle ortaya karışık bi renk işte, ne renk giyersem o renk oluyo :roflol:

maşallah canım çok güzel bi gelin olmuşsun :) Allah ım mutlu yuvanızı yavrulanızıla şenlendirir inşallah :)
sende benim gibi kınada ağlamayanlardan mısın acaba baktım gülüyon kına
yakılırken kaydirigubbakcemile3

millet diyo ağla ağla ne ağlıcam yaa diyorum içimden ama gelinsin diyemıonkı
yanlış anlarlar diye :) arabaya bindik eşim kaldırmıs duvagı ağlıonmu bakıym dio
yoo diorm hımm dio yaa.....ağlamıorm yaa aaa annem biraz garip oldu böle duygulandı
ama kayınvalidem çok ağladı ay ben dayanamıcam fln diyerek ona noluyosa kendi kızı geldi galiba aklına kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yaa sorma bende acayip sulu gözümdür..kınada gözlerim doldu..okadar... bilmiyorumkismile

senden naber?bebiş nasıl?

ii çok şükür canım bulantılarla belli ediyo varlığını sıpaaa haftaya görecem bende bebğimi inş.

Kepeleklerim ben öğle yemeğine çıkıyorum, öğleden sonra yine burdayım, hadi başşşş baaaaaaaaaaaaş opuyorumnanaktan

bende gidirum yemeğe..öğleden sonra aynı kadro burda olalım lütfennn...

güle güle gidin çabuk gelin

ay benim güldüğüm herşey başıma geliyo
yüksek yüksek tepelere varya hani kına şarkısı o şarkıya ağlanırmı derdim. daha kınamda şarkının başını duymadan ağladım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
eferin sanaaaaa
eee peki geri döncenmi doğumdan sonra belli oldumu

ben geri dönmeden arkadaş yolcu sanırım.ben de tutmayım dedim o bakımdan.ama kontes şöyle bişey var: haklar verilmez alınır bu bir,ikinci kendi yerini kendin belirlersin bu iki 45 yaşına gelip de bilmediğin işi yapmaya yelteniyosan eğer bazı şeyleri göğüslemeyi göze almışsın demektir bu üç.ve de özel sektörde kim kime bişey öğretir.o zaman ben şimdi teknik resim hiç bilmiyorum gideyim o işe talip olayım ordakine öğret bana diyim olacak şey mi?öğretir mi?bize kim ne öğretti?tümüyle masumum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…