ooo kimler gelmiş kimler ipek im hoşgeldin sen hala buralardamsıısn yavvv
baktım canım resimlere Allah nazardan saklasın çok şeker.mavi gömlekli resmin harika.bir de sınıfta soba falan yanıyo yaaa.ahh şimdiki aklım olsa da öğretmen olsaydımm.
yok öyleee bizi meraktan çatlatmakAyyyyy cuma günü girmesem mi topiğe acep eyvahedigeldismile
ooo kimler gelmiş kimler ipek im hoşgeldin sen hala buralardamsıısn yavvv
bende oyüzden sordum bir gördüm başka bir gördüm başka olumunekankayizsmile
Peki şöyle anlaşalım ozaman, cuma günü evde test yapiyim, pozitif çıkarsa hemen kanda baktırırım o gün, ama negatif çıkarsa adet günümü bekleriz yerimseniben ne dersiniz boshayallersmile
burdayım canım.öğretmenlik konusunda yan dal yapıyorum 2 haftadır
ama çok ii öğretiyom var ya hiç şaşmaz ben çıkınca.kötükedihüso
canım o müdür odam ...yani makam odam:roflol::roflol:
öğretmenlik hem yıpratıcı hem de güzel be ipek ...ama ben başka bir iş yapamazdım....yine doğsam yine öğretmen olurdum...
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeee anladıııııııııııııııııııııııııım aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
Ayyyyy cuma günü girmesem mi topiğe acep eyvahedigeldismile
burdayım canım.öğretmenlik konusunda yan dal yapıyorum 2 haftadır
ama çok ii öğretiyom var ya hiç şaşmaz ben çıkınca.kötükedihüso
Ela canımcım , öyle ortaya karışık bi renk işte, ne renk giyersem o renk oluyo :roflol:
tabikide öyle. biz onun yumurta olup çatlayışını bilem biliyozzyok ööölee...klava: bu bizim kanuni hakkımız..onun dünyaya gelişinin her adımını biliyoruz... biz onun yasal teyzeleriyizzz... :roflol:
maşallah canım çok güzel bi gelin olmuşsun :) Allah ım mutlu yuvanızı yavrulanızıla şenlendirir inşallah :)
sende benim gibi kınada ağlamayanlardan mısın acaba baktım gülüyon kına
yakılırken kaydirigubbakcemile3
millet diyo ağla ağla ne ağlıcam yaa diyorum içimden ama gelinsin diyemıonkı
yanlış anlarlar diye :) arabaya bindik eşim kaldırmıs duvagı ağlıonmu bakıym dio
yoo diorm hımm dio yaa.....ağlamıorm yaa aaa annem biraz garip oldu böle duygulandı
ama kayınvalidem çok ağladı ay ben dayanamıcam fln diyerek ona noluyosa kendi kızı geldi galiba aklına kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
senden naber?bebiş nasıl?
Kepeleklerim ben öğle yemeğine çıkıyorum, öğleden sonra yine burdayım, hadi başşşş baaaaaaaaaaaaş opuyorumnanaktan
bende gidirum yemeğe..öğleden sonra aynı kadro burda olalım lütfennn...
maşallah canım çok güzel bi gelin olmuşsun :) Allah ım mutlu yuvanızı yavrulanızıla şenlendirir inşallah :)
sende benim gibi kınada ağlamayanlardan mısın acaba baktım gülüyon kına
yakılırken kaydirigubbakcemile3
millet diyo ağla ağla ne ağlıcam yaa diyorum içimden ama gelinsin diyemıonkı
yanlış anlarlar diye :) arabaya bindik eşim kaldırmıs duvagı ağlıonmu bakıym dio
yoo diorm hımm dio yaa.....ağlamıorm yaa aaa annem biraz garip oldu böle duygulandı
ama kayınvalidem çok ağladı ay ben dayanamıcam fln diyerek ona noluyosa kendi kızı geldi galiba aklına kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
eferin sanaaaaa
eee peki geri döncenmi doğumdan sonra belli oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?