Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yaa sorma bende acayip sulu gözümdür..kınada gözlerim doldu..okadar... bilmiyorumkismile

bende cok sulugöz olmama ragmen ağlayamadım işte onun için ağlamamı bekliyolardı ama
bilmem ağlayasım gelmedi annem yanımda babam yanımda ve sevdiğim adamda
hep yanımda olmak üzere söz verirken neden ağlayım diye düşündüm :)
çok mutluydum hala öyleyim ilk sabahımızda uyandıgımda sankı yıllardır onunla
uyanıyormusum gibi rahattım ve mutluydum :) çok şükür Rabbime

doğru tabi canım haklsıın valla
eee o zaman mecbur seni bekliycekler patronlar

ya ben de ağlamadım kınada falan.erkek kardeşim beni gelinle görünce gözleri doldu normalde de duygusal değildir o zaman biraz tuhaf oldum.onun dışında tık yoktu valla.düşünsene zaten o anı bekliyosun aylardır falan...

doğru tabi canım haklsıın valla
eee o zaman mecbur seni bekliycekler patronlar

şuan o da burda ben de burda.ben çıkınca cebelleşir biraz.sonra ne olur bilmiyorum.ama geri döneceğim yönde planlar.sana hala torpil geçmiyolar mı?

ipek çok iyi yapmışsın senin yerinde bende olsam aynı şeyi yapardım tabiki masumsun. ne o öyle hem senin yerine birini alıcaklar seni işsiz bırakıcaklar hemde sen onlara yardımcı olcaksın yokyaaaa. varmı öyle 3 kuruşa 5 köfte!!!

tabikide öyle. biz onun yumurta olup çatlayışını bilem biliyozz

hee harbiden kız hangi aşna fişnada oldugunu bilem bilios sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey hey gidi hey

kaydirigubbakcemile3 ben ağlamadım ama oğlum-kızım büyüse evlense o zaman ağla ağla
kriz geçirim heralde mesela şimdi düşünüyorum ay yürüdüğü zmaan şöle olr
böle olr hemen ağlamaya başlıyorum dayanamıyorum ki napimm bide düşün evlense
kesin ağlama krizine girerim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

şuan o da burda ben de burda.ben çıkınca cebelleşir biraz.sonra ne olur bilmiyorum.ama geri döneceğim yönde planlar.sana hala torpil geçmiyolar mı?

yok canım zaten torpil felanda beklemiyorum doğum zamanı gelsinde çıkıp gideyim diye bekliyorum

yoo kendi öğrensin çabalasın,parçalasın hepimiz özeldeyiz.kim ne gösterdi bize:)
Desteğiniz için teşekkürler kızlarrr.valla moralim tavan yaptı.

selam arkadaşlar nasılsınız zemuszemus

oooo hayırlı olsun canımmmmmm....
daha yeni tebrik ediyorum ama kızlardan aldım haberlerini.
ticker cok yakısmıs:))))))))))))))))))
kız mı geçiyo gönlünden erkek mi?

oooo hayırlı olsun canımmmmmm....
daha yeni tebrik ediyorum ama kızlardan aldım haberlerini.
ticker cok yakısmıs:))))))))))))))))))
kız mı geçiyo gönlünden erkek mi?

:kedi: saol canım benim sordum seni yoktun bi kaçgün. merak ettik valla.
valla gönülden geçen kız olsun diyede amaa sağlıklı olsun sıhhatli hayırlı olsun
erkek olsun hiçççç önemli değil yemin ederim..
yerine eleman almışlar ama gönderceklermiş hemi kaydirigubbakcemile3

sağol canm sen nslsn bebek nasıl

iyiyim tinkercım bebekte iyi sanırım bazı şikayetlerim var sorsam size bilmiyorumkismile
sağ tarafım üste doğru çok sancı yapıyo arada.. bıçak gibi batıyo geçiyo. normalmi ki
ödüm patlıyo dış gebelikse diye. eyvahedigeldismile
kan değerleri normal aslında. 104, 221, 605 ama ne bilim o sancılar korkutuyo beni
kanda normal ilerleyip dış gebelik olan bi kaç kişi okuyunca nette eyvahedigeldismile

bilginiz varmı cümleten kızlar akannehir

Allah gönlüne göre versin inşallah canım.adama bişeyler gösteriyoz diye acamıyom burayı ama aklım burda.
hee adam gidecek gibi:kedi:

sedef canım o normal be daha yeni bebiş en ufak harekette oluyo o benımde cok oluyodu korkuyodum hep...kalbini bozma nettekılere bakarsan ooo neler var..pozitif düşün ki ole olsun...

hoşgeldinn canımcıııımmmmm opuyorumnanaktan hiç sanmıyorum öyle bişey olacağını ayrıca sen doktor kontrolünde bi hamişsin o yüzden böyle bir tehliken olsaydı doktor bunun için müdehale ederdi bu saate kadar e biliyosunki bebişin büyümeye başlıyo yakında ultrasondada görceksin hiç telaş yapma içini ferah tut. o bikaç kişi dediğin doktor kontrolünde olmayan kişiler öyle olsaydı doktorlar bunu önceden teşhis edebiliyolar.

Allah gönlüne göre versin inşallah canım.adama bişeyler gösteriyoz diye acamıyom burayı ama aklım burda.
hee adam gidecek gibi:kedi:

hayırlısı canım.. peki sen naptın tazminat olayını görştünmü vereceklermi paranı

sedef canım o normal be daha yeni bebiş en ufak harekette oluyo o benımde cok oluyodu korkuyodum hep...kalbini bozma nettekılere bakarsan ooo neler var..pozitif düşün ki ole olsun...

kasıkta deilya tinkercım sağda üst tarafta o canımı sıktı işte.. 1hafta sonra akmı karamı belli olcak tabide. aslında şimdi gitsem kese için belli olur. da bu kez kalp atışı için 1hafta sonra gene gitmek gerekcek. sizce napıyım gidiyimmi başka dr.a :))

Sucum hakketten bak doğru söylüyosun dr.kontrolündeyim. aksi bişi olsa söylerlerdi herhalde. bana hiç yat dinlen bişide demediler aslında. beraberlik yasak bile demedilerkaydirigubbakcemile3 değerler gayet normal haftaya ult.a gel dediler. geçen sene düşük yapmadan önce ağrılar ve kanama yüzünden sürekli yat demişlerdi. ayyyy çok doğru yaa saolasın canım benim :kedi:

az önce okudum kızlar. betahcg normal artsa bile progesteron 25in altındaysa dış gebelik riski az da olsa varmış. benim 29 çıkmıştı ilk prg.. sonra 2gün iğne vuruldum 40ın üstünde bi değer çıkmıştı normalim ben yaa yaşasın hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…