yaa sorma bende acayip sulu gözümdür..kınada gözlerim doldu..okadar... bilmiyorumkismile
ben geri dönmeden arkadaş yolcu sanırım.ben de tutmayım dedim o bakımdan.ama kontes şöyle bişey var: haklar verilmez alınır bu bir,ikinci kendi yerini kendin belirlersin bu iki 45 yaşına gelip de bilmediğin işi yapmaya yelteniyosan eğer bazı şeyleri göğüslemeyi göze almışsın demektir bu üç.ve de özel sektörde kim kime bişey öğretir.o zaman ben şimdi teknik resim hiç bilmiyorum gideyim o işe talip olayım ordakine öğret bana diyim olacak şey mi?öğretir mi?bize kim ne öğretti?tümüyle masumum yani
maşallah canım çok güzel bi gelin olmuşsun :) Allah ım mutlu yuvanızı yavrulanızıla şenlendirir inşallah :)
sende benim gibi kınada ağlamayanlardan mısın acaba baktım gülüyon kına
yakılırken kaydirigubbakcemile3
millet diyo ağla ağla ne ağlıcam yaa diyorum içimden ama gelinsin diyemıonkı
yanlış anlarlar diye :) arabaya bindik eşim kaldırmıs duvagı ağlıonmu bakıym dio
yoo diorm hımm dio yaa.....ağlamıorm yaa aaa annem biraz garip oldu böle duygulandı
ama kayınvalidem çok ağladı ay ben dayanamıcam fln diyerek ona noluyosa kendi kızı geldi galiba aklına kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
doğru tabi canım haklsıın valla
eee o zaman mecbur seni bekliycekler patronlar
selam canımmselam kızlarr
tabikide öyle. biz onun yumurta olup çatlayışını bilem biliyozz
ay benim güldüğüm herşey başıma geliyo
yüksek yüksek tepelere varya hani kına şarkısı o şarkıya ağlanırmı derdim. daha kınamda şarkının başını duymadan ağladım kaydirigubbakcemile3
şuan o da burda ben de burda.ben çıkınca cebelleşir biraz.sonra ne olur bilmiyorum.ama geri döneceğim yönde planlar.sana hala torpil geçmiyolar mı?
ipek çok iyi yapmışsın senin yerinde bende olsam aynı şeyi yapardım tabiki masumsun. ne o öyle hem senin yerine birini alıcaklar seni işsiz bırakıcaklar hemde sen onlara yardımcı olcaksın yokyaaaa. varmı öyle 3 kuruşa 5 köfte!!!
yok canım zaten torpil felanda beklemiyorum doğum zamanı gelsinde çıkıp gideyim diye bekliyorum
selam arkadaşlar nasılsınız zemuszemus
selam arkadaşlar nasılsınız zemuszemus
oooo hayırlı olsun canımmmmmm....
daha yeni tebrik ediyorum ama kızlardan aldım haberlerini.
ticker cok yakısmıs:))))))))))))))))))
kız mı geçiyo gönlünden erkek mi?
sağol canm sen nslsn bebek nasıl
:kedi: saol canım benim sordum seni yoktun bi kaçgün. merak ettik valla.
valla gönülden geçen kız olsun diyede amaa sağlıklı olsun sıhhatli hayırlı olsun
erkek olsun hiçççç önemli değil yemin ederim..
yerine eleman almışlar ama gönderceklermiş hemi kaydirigubbakcemile3
iyiyim tinkercım bebekte iyi sanırım bazı şikayetlerim var sorsam size bilmiyorumkismile
sağ tarafım üste doğru çok sancı yapıyo arada.. bıçak gibi batıyo geçiyo. normalmi ki
ödüm patlıyo dış gebelikse diye. eyvahedigeldismile
kan değerleri normal aslında. 104, 221, 605 ama ne bilim o sancılar korkutuyo beni
kanda normal ilerleyip dış gebelik olan bi kaç kişi okuyunca nette eyvahedigeldismile
bilginiz varmı cümleten kızlar akannehir
:kedi: saol canım benim sordum seni yoktun bi kaçgün. merak ettik valla.
valla gönülden geçen kız olsun diyede amaa sağlıklı olsun sıhhatli hayırlı olsun
erkek olsun hiçççç önemli değil yemin ederim..
yerine eleman almışlar ama gönderceklermiş hemi kaydirigubbakcemile3
iyiyim tinkercım bebekte iyi sanırım bazı şikayetlerim var sorsam size bilmiyorumkismile
sağ tarafım üste doğru çok sancı yapıyo arada.. bıçak gibi batıyo geçiyo. normalmi ki
ödüm patlıyo dış gebelikse diye. eyvahedigeldismile
kan değerleri normal aslında. 104, 221, 605 ama ne bilim o sancılar korkutuyo beni
kanda normal ilerleyip dış gebelik olan bi kaç kişi okuyunca nette eyvahedigeldismile
bilginiz varmı cümleten kızlar akannehir
Allah gönlüne göre versin inşallah canım.adama bişeyler gösteriyoz diye acamıyom burayı ama aklım burda.
hee adam gidecek gibi:kedi:
sedef canım o normal be daha yeni bebiş en ufak harekette oluyo o benımde cok oluyodu korkuyodum hep...kalbini bozma nettekılere bakarsan ooo neler var..pozitif düşün ki ole olsun...
hoşgeldinn canımcıııımmmmm opuyorumnanaktan hiç sanmıyorum öyle bişey olacağını ayrıca sen doktor kontrolünde bi hamişsin o yüzden böyle bir tehliken olsaydı doktor bunun için müdehale ederdi bu saate kadar e biliyosunki bebişin büyümeye başlıyo yakında ultrasondada görceksin hiç telaş yapma içini ferah tut. o bikaç kişi dediğin doktor kontrolünde olmayan kişiler öyle olsaydı doktorlar bunu önceden teşhis edebiliyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?