selam arkadaşlar nasılsınız zemuszemus
sen napıcaksın doğumdan sonra?tamam mı?devam mı?
:kedi: saol canım benim sordum seni yoktun bi kaçgün. merak ettik valla.
valla gönülden geçen kız olsun diyede amaa sağlıklı olsun sıhhatli hayırlı olsun
erkek olsun hiçççç önemli değil yemin ederim..
yerine eleman almışlar ama gönderceklermiş hemi kaydirigubbakcemile3
iyiyim tinkercım bebekte iyi sanırım bazı şikayetlerim var sorsam size bilmiyorumkismile
sağ tarafım üste doğru çok sancı yapıyo arada.. bıçak gibi batıyo geçiyo. normalmi ki
ödüm patlıyo dış gebelikse diye. eyvahedigeldismile
kan değerleri normal aslında. 104, 221, 605 ama ne bilim o sancılar korkutuyo beni
kanda normal ilerleyip dış gebelik olan bi kaç kişi okuyunca nette eyvahedigeldismile
bilginiz varmı cümleten kızlar akannehir
teşekkürler herkes öğlen yemeğini yedimi bakimm hele hamişler sakın öğünlerinizi geçirmeyin
teşekkürler herkes öğlen yemeğini yedimi bakimm hele hamişler sakın öğünlerinizi geçirmeyin
hoşgeldin taze anne
canım diğer yazdıklarınıda okudumda o ağrılar bendede oldu halada oluyo sanki sağ sol boşluklarda gibi demi seninkide ben öyle anladım ama
HOŞBULDUM GÜLÜM EVET YA BOŞLUKLARDA YANİ TÜPTE GİBİ GELİYO SANKİ ONDAN KORKTUM
sedefim
canım benimde kasıkta olmazdı batma zaten sen daha inanamadın hamile olduğuna kendini başka seylere indırma lütfen bak sana dıyorum hamilesin hem de sağlıklı bır geblık bu...bu arada canın ne istiyorsa ole yap rahatlıcaksan gıt dr a ben 6 haftalıktı kalp atıslarını gordugumde sımdı gorunurmu kı senın..
YAA ÇOK SAOL CANIM İNANASIM GELMİYO Kİ :kedi: YOK KESE GÖZÜKÜRDE KALP ATIŞI DUYULMAZ. EN İYİSİ HAFTAYA GİDİYİM BEN İKİSİ Bİ ARADA ÇIKAR kaydirigubbakcemile3
kızlarrr ben geldimmmmm:) herkese afiyet olsun!!!
berenimmm ipeğim hoşgeldiniz....
berenim çok sevindim senin haberlerini okuyunca daha öncede yazdım ama sanırım okuyamadın...çok tebrik ediyorum..herşeyin yolunda olması harika bişey...inşallah hep böyle devam eder.. :1hug:
CANIM BENİM ÇOK TŞK EDERİM ALLAH RAZI OLSUN. ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN ÇOK KLİŞE BİR CÜMLE AMA İÇİMDEN HEP BÖLE DUA EDİYORUM
hoşgeldin aplacım yenı görüyom daha yaa :)
takma kafana öle yok dış gebelık yok bılemne bişey olmıycak inşallah hem bi aksilik
olsa doktorlar hemen anlıyolar rahat ol :)
HOŞBULDUM GÜLÜM. İLKİ SORUNLU OLUNCA AYŞE KORKUYO İNSAN. SENDE YAŞAMIŞSINDIR BUNLARI ALIŞINCA GEÇER HERHALDE. :kedi: SENİN ZİLLİ NE ALEMDE BAKİM YERİMMMM KIZINI SENİN kaydirigubbakcemile5
bende kazımkarabekir caddesinde çalışıyorum senin işin iyiyerde üstelikte memur ohh maşallah ŞenizCanım çalıştıgım yeri sormuşsun...yazamamıştım sana..ben valilikteyim ulusta...
kuru fasulye yanında da tursu yedım (soluyorum herkes rahatlıkla yapar dıye)
ama cok sıktı be...çatlıcam....acaba fazla mı yedım kicokacimcoook:icecream:
birazdan eritirsin canım hatta acıkırsın bile :)) malum bebiş
çok uykum var yaaaaaa........ mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir ...erkende yattım halbuki...
hoşgeldin taze anne
canım diğer yazdıklarınıda okudumda o ağrılar bendede oldu halada oluyo sanki sağ sol boşluklarda gibi demi seninkide ben öyle anladım ama
HOŞBULDUM GÜLÜM EVET YA BOŞLUKLARDA YANİ TÜPTE GİBİ GELİYO SANKİ ONDAN KORKTUM
YAA ÇOK SAOL CANIM İNANASIM GELMİYO Kİ :kedi: YOK KESE GÖZÜKÜRDE KALP ATIŞI DUYULMAZ. EN İYİSİ HAFTAYA GİDİYİM BEN İKİSİ Bİ ARADA ÇIKAR kaydirigubbakcemile3
kızlarrr ben geldimmmmm:) herkese afiyet olsun!!!
berenimmm ipeğim hoşgeldiniz....
berenim çok sevindim senin haberlerini okuyunca daha öncede yazdım ama sanırım okuyamadın...çok tebrik ediyorum..herşeyin yolunda olması harika bişey...inşallah hep böyle devam eder.. :1hug:
CANIM BENİM ÇOK TŞK EDERİM ALLAH RAZI OLSUN. ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN ÇOK KLİŞE BİR CÜMLE AMA İÇİMDEN HEP BÖLE DUA EDİYORUM
HOŞBULDUM GÜLÜM. İLKİ SORUNLU OLUNCA AYŞE KORKUYO İNSAN. SENDE YAŞAMIŞSINDIR BUNLARI ALIŞINCA GEÇER HERHALDE. :kedi: SENİN ZİLLİ NE ALEMDE BAKİM YERİMMMM KIZINI SENİN kaydirigubbakcemile5
tamam işte canım benim daha bunun gibi çok olcak her defasında kasma vede sıkma kendini rahat ol normal ağrı onlarrr
anaaa cinsiyeti belli oldumu yani seni bebiş erkekmigamyoncuiremsuay o gecelerı oluyo uyanıyorum 3-4 gıbı..ama delırıyom aclıktan..yanıbasıma kucuk bır market actım yatagımın..ne begenırsem yıyorum..ustune de 1 bardak su yıne yatıyom..ay kocam uyanıyo benım cubuk kraker yıyısımden ..garıp garıp bakıyo uyku sersemı....kendımı kucuk bır ayıcık gıbı hıssedıyom..ama napayım bebek acıkıyo herhalde vaktı zamanı yok keratanın...
:roflol: KURU FASULYE SIKAR AMA FAYDALI BOŞVER
CANİKOM SEN DİKKATLİ OL BENCE AY BENDE ÇOK GAZ YAPIYO MERET
ÇOKDA SEVİOYRUM AKŞAM YEDİM DAHA. K.VALİDEM YAPMIŞ MİSS GİBİ.
GECE DOĞALGAZI AÇMADIK BENİMKİNDEN İYİ DOĞALGAZMI OLUR DİMİ
:roflol::roflol::roflol:
ACIKTIMMMMMMMMMcokacimcoook cokacimcoook
anaaa cinsiyeti belli oldumu yani seni bebiş erkekmigamyoncuiremsu
:roflol: KURU FASULYE SIKAR AMA FAYDALI BOŞVER
CANİKOM SEN DİKKATLİ OL BENCE AY BENDE ÇOK GAZ YAPIYO MERET
ÇOKDA SEVİOYRUM AKŞAM YEDİM DAHA. K.VALİDEM YAPMIŞ MİSS GİBİ.
GECE DOĞALGAZI AÇMADIK BENİMKİNDEN İYİ DOĞALGAZMI OLUR DİMİ
:roflol::roflol::roflol:
ACIKTIMMMMMMMMMcokacimcoook cokacimcoook
ay o gecelerı oluyo uyanıyorum 3-4 gıbı..ama delırıyom aclıktan..yanıbasıma kucuk bır market actım yatagımın..ne begenırsem yıyorum..ustune de 1 bardak su yıne yatıyom..ay kocam uyanıyo benım cubuk kraker yıyısımden ..garıp garıp bakıyo uyku sersemı....kendımı kucuk bır ayıcık gıbı hıssedıyom..ama napayım bebek acıkıyo herhalde vaktı zamanı yok keratanın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?