Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ay ilan etcem herkese,etrafta bagırıvercem gari hamileyim dieeeeee.insallah bebek yerleşiodur da ondandır bunlar.bebişim gel artık yayayayayayayay

ay cnm içimi rahatlattın.bebiş gelsin de ben her seye katlanıveririm onun için.bi de yaklaşık bir haftadır belim nasıl agrıo.bi 10 gündür de kasık agrım var.dua et yarın kırmızılarla uyanmayayım.3 ocak dogumgünüm.bana en güzel dogumgünü hediyesi olcak.başka ne isterimkiiiiii

ay ilan etcem herkese,etrafta bagırıvercem gari hamileyim dieeeeee.insallah bebek yerleşiodur da ondandır bunlar.bebişim gel artık yayayayayayayay

bende öyle diyordum bi gelsin herkese söyleyecegim diyordum facebook dan telefondan internetten herkese haber werdim:)) eşim dior ki hiç utanması da kalmadı bunun diyor:))sırnaşık şey

onlar içiin her seye katlanılır yaa...:Saruboceq:canım benm umarım Rabbim yeni yaşınla berbaer bebişini de armagan eder sana...tüm arkadaşlarım için hep dua ediyorum canım,....

benim adet vaktimde hiç belim sırtım agrımazdı.hep karnım agrırdı.simdi bel agrısından yataktan zor kalkaom yani.bi de bnm iştahım kapandı sanki.içim hiçbişi almeo gibi.arada bi basım dönüoo sanki yer kayıyo gibi.ay cok heyecanlandım

Bizde 8 ocakta kardeşimi nişanlıycaz. 5 ocak ı bekliyorum ben, 7sinde kan tahlili yaptırırım vallaha ben.Dayanamam. Çıkar di mi sonuç???çifte kutlama olur bizimkisi

ayyy bende de bu tip şeyler olmuştu..ayy ben çok ümitlendm inş. hamilesindir bitanem yaaaa:Saruboceq:

tatlım umarım hamileyimdir.dün bi rüya gördüm erkek bebek vardı.güya annemin bebegi olmus.annem diodiki bu cocuga nasıl bakcan daha tutamıon bile.ay bebek nasıl esime benzioduuuuu.yirim onu ben yaaaaasırnaşık şey

Bizde 8 ocakta kardeşimi nişanlıycaz. 5 ocak ı bekliyorum ben, 7sinde kan tahlili yaptırırım vallaha ben.Dayanamam. Çıkar di mi sonuç???çifte kutlama olur bizimkisi

hayrlı olsun kardeşinn nişanı şimdiden canım..ewet yüksek ihtimelle kan tahlilinde çıkar..inş. sende güzel haberler werirsinde burdada hep beraber sewiniriz...

bebek gamzel esmerdi.aynı eşimmm yaaaaa erkek bebek murat demekmiş.acep hamilemiyimmmmm

hamile oldugumu ögrenmedn önce bende hep rüyamda bebk görüyordum,kltıgımda eşime anlatyrdum sonra çok üzülüyordum çok kafayı takıyorum sanırım oyuzden böle oluyor diyordum:)) inş. Rabbm sana bebgini göstermiştr rüyanda canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…