eger hamileysem o zaman bu lekeler ya da agrı neyin nesiiiiiiii
yok cnm testim ewde.yarın aldırıvereyim eşime.tabi o vakte kadar kırmızılara bürünmezsem.çık hayatımdan kırmızılar 9 ay sonra ugraaaasırnaşık şey
ay ilan etcem herkese,etrafta bagırıvercem gari hamileyim dieeeeee.insallah bebek yerleşiodur da ondandır bunlar.bebişim gel artık yayayayayayayay
hoşbulduk canım..ewet canım yaa yemekten sonra bi halsizlik çöktü uzanyordum dizi izliyordum:1closedeyes:
ay cnm içimi rahatlattın.bebiş gelsin de ben her seye katlanıveririm onun için.bi de yaklaşık bir haftadır belim nasıl agrıo.bi 10 gündür de kasık agrım var.dua et yarın kırmızılarla uyanmayayım.3 ocak dogumgünüm.bana en güzel dogumgünü hediyesi olcak.başka ne isterimkiiiiii
unutulmaz mı :)) kavuştular sonunda:sm_cool:
benim adet vaktimde hiç belim sırtım agrımazdı.hep karnım agrırdı.simdi bel agrısından yataktan zor kalkaom yani.bi de bnm iştahım kapandı sanki.içim hiçbişi almeo gibi.arada bi basım dönüoo sanki yer kayıyo gibi.ay cok heyecanlandım
Bizde 8 ocakta kardeşimi nişanlıycaz. 5 ocak ı bekliyorum ben, 7sinde kan tahlili yaptırırım vallaha ben.Dayanamam. Çıkar di mi sonuç???çifte kutlama olur bizimkisi
bebek gamzel esmerdi.aynı eşimmm yaaaaa erkek bebek murat demekmiş.acep hamilemiyimmmmm
kıs anlatıversen ya belirtilerini detaylıca bende umutlandım bakkkk.[/QUyaa böle arada başım dönüyo gibi oluyordu,belim çok agrıyordu, iştahım kapanmıştı canım bişi istemyrdu bide sürekli halsizlk vardı üzerimde böyle şeyler olmuştu canım..yaa sende de varmış buna benzer şeyler umarım bebek gelmiştr yaaa..
bebek gamzel esmerdi.aynı eşimmm yaaaaa erkek bebek murat demekmiş.acep hamilemiyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?