Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hayrlı olsun kardeşinn nişanı şimdiden canım..ewet yüksek ihtimelle kan tahlilinde çıkar..inş. sende güzel haberler werirsinde burdada hep beraber sewiniriz...

En zoru beklemek. Başka bişii değil. Benim adetten 1 hafta önce göğüslerim şişmeye başlar. Bakalım, zaten o zaman anlarım ben...

canım benim adet günüm bugun ama kahverengileri gördüm.kırmızılar yok simdilik.umarım olmazlar da.heyecan bastı kıslar

yaa korkma yap yaa...aslında kesn sonuç için 1hafta bekle derim ama yinede ewde bi idrar testi yap belki orda çıkar...

yaa sen kendine dikkat et,bebiş geldiyse bişi olmasın sonuç belli olana kadar agır işler yapma bence...ben bebişi ögrenmedn önce okadar agır işler yaptımki,eşim ameliyat olmuştu oyuzden her seyi ben yapmıştım Rabbme şükürler olsun ki bebege bişey olmamış ama...

adet oldugum gün benim camasırıma kan gelirdi kahverengiler degil.bir iki saat içinde sökülürdü cogalırdı.şimi ole dilll

Yaa...Doğru söylüyor. Dikkat en azından bi hafta, bi belli olsun hele herşey. Ben ne yapardım senin yerinde olsaydım onu düşünüyorum. Sabır sabır!!!!!

tatlım saoolll cnm sen kaç haftalık hamilesin cnm cinsiyeti belli mi sende yerleşme kanaması oldu mu bi de cok uykum geleodu bnm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…