Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bi kaç gün daha bekliyeyip öle test yaptırcam hüsrana ugramamak için.tabi adet olmazsam.kırmızılar cık artık hayatımızdan bebegeimiz geleoooooo

sabretmek cok zor simdi kahveleri gördüm umarı kırmızılar yarın bana ceee demezzzz

umarım cee demez.bence rahat rahat uyumaya çalış düşünme, uzaklaş biraz.sabah ola hayrola!!!
bi yest yaptır sabahta ilk iş. çatlatma bizide meraktan. Güzel haberlerini bekliyoruz.....

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

AnGELL...........................21 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
sedoss5476............................24 ARALIK[ Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
begummmm................. 29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
idilcan..............................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
birmur................................9 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
banu77................................16 OCAK
naneseker.................................17 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK
clemantine...............20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )
asrewya.....................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

Kızlar günaydınlar opuyorumnanaktan, dün amma kaynatmışsınız yaa, oku oku canım çıktı bi saattir :bbo:
Sedoss5476 inşallah hamilesindir canım, ama bence test için acele etme, benim de bu ay öyle oldu, hatta 3 gün boyunca kahverengi lekeler geldi azar azar, adet olmadıkça heveslendim, hamile olduğumu düşündüm ama değilmişim, senin de aynı hayal kırıklığını yaşamanı istemem, bence kahverengiler tamamen kesilir de ondan sonra da bir iki gün adetin gelmezse test yap, ozaman bunların yerleşme kanaması olduğunu düşünebilirsin, ama yine de inşallah hamişsindir canım benim, dualarımız seninle :Saruboceq:

kızlaaaaaaaaaaaarrr gününüz aydınlık....
belirtileriniz acısız....
hamileliğiniz kesin olsun....

he bu arada bende hala gelen giden yok... bugün 4. gün...

ay inşallah...........

valla bende isim düşünüyorum.. ama galba ayrıntılara fazla takılıyorum... mesela erkek olursa ateş olsun istiyorum... hani böyle ateş parçası bir delikanlı olsun diye.. isim etkiliyor ya kişiliği... ama çocuk yarın öbür gün büyüdü ve mail adresi alcak kendine atesaltan@......com benneyaptımki olmadı bak gördünmü... mesela isimde türkçe karakter olmıycak... yurtdışına gitti diyelim... mesela çocuğun adı çağla... miss cagla.. die seslenicekler.. olmazki...

sıyırdımmı? kafamçokkarıştı

kıslar acil cevap verebilirmisiniz.bugun yada yarın adet olmam gerekti.bugun kasık agrım cok oldu.üstelik kahverengi lekenmede oldu.korkuorum adet olcam die.sizce hamile olabilirmiyim.acil cevapppppp bekliorumm

canım adet tarihin geçmeden bence panikleme... hepsinin belirtileri birbirine benzio... boşa kendimizi paralıyoruz... bekle bakalım... :1hug:

Leyla'da hamile kaldı bi biz kalamadık,adamı da kırk yılda bir görüyo hem de :)) Onu da listeye ekleyelim mi delikafadulden

ay hakkaten yaaa... mafoldumben

Son düzenleme:

günaydın canım... he ya gece kudurmuşlar... oku oku bitmedi...

kızlar günadınnnnn

günaydın... :1hug:

günaydınnnnn
bugün nasılsınız.
umarım herkes iyi ve mutludur....

Günaydınnnnnnnnnnnnn :lepi: mutlu huzurlu sağlıklı dileklerin kabul oldugu bir gün olsun :Saruboceq:

angell isim konusunda sana katılıyorum bütün gece düşündük ama çıkamadık işin içinden ee napalım önce bi rahme düşsünde sonra düşünmeye karar verdik lülülülülülü

Gece patlama olmuş oku oku bitmedinnn akannehir

selam dün yazmıssın sonadan okudum. doktora gitmiştim.sanırım ameliyat olcakmıssın. umarım en kısa zamanda sağlıgına kavusursun sekerim. öpüyrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…