sabretmek cok zor simdi kahveleri gördüm umarı kırmızılar yarın bana ceee demezzzz
burdayımmmmcnm ben de kactım.umarım kırmızıları görmedn uyanırım.kendine ii bak haber veririm inş herseydennnnn
cnm ben de kactım.umarım kırmızıları görmedn uyanırım.kendine ii bak haber veririm inş herseydennnnn
iyidir yaprak dökümü iyidirrr kaydirigubbakcemile3 bende ikiz isimleri düşünüyorum ege ve güney toprak ve güneş nasıl ama kaydirigubbakcemile3 sıyırdım demi ben iyiceeee lülülülülülü canım umarım senden güzel haber alırız umarım süprizzzz yaparsın hemde en büyüğünden eşinneeee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kıslar acil cevap verebilirmisiniz.bugun yada yarın adet olmam gerekti.bugun kasık agrım cok oldu.üstelik kahverengi lekenmede oldu.korkuorum adet olcam die.sizce hamile olabilirmiyim.acil cevapppppp bekliorumm
Leyla'da hamile kaldı bi biz kalamadık,adamı da kırk yılda bir görüyo hem de :)) Onu da listeye ekleyelim mi delikafadulden
Kızlar günaydınlar opuyorumnanaktan, dün amma kaynatmışsınız yaa, oku oku canım çıktı bi saattir :bbo:
Sedoss5476 inşallah hamilesindir canım, ama bence test için acele etme, benim de bu ay öyle oldu, hatta 3 gün boyunca kahverengi lekeler geldi azar azar, adet olmadıkça heveslendim, hamile olduğumu düşündüm ama değilmişim, senin de aynı hayal kırıklığını yaşamanı istemem, bence kahverengiler tamamen kesilir de ondan sonra da bir iki gün adetin gelmezse test yap, ozaman bunların yerleşme kanaması olduğunu düşünebilirsin, ama yine de inşallah hamişsindir canım benim, dualarımız seninle :Saruboceq:
kızlar günadınnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnn :lepi: mutlu huzurlu sağlıklı dileklerin kabul oldugu bir gün olsun :Saruboceq:
angell isim konusunda sana katılıyorum bütün gece düşündük ama çıkamadık işin içinden ee napalım önce bi rahme düşsünde sonra düşünmeye karar verdik lülülülülülü
Gece patlama olmuş oku oku bitmedinnn akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?